Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
madem almışsın neden soruyorsun :)

senin yazını gözümden kaçırmışım tamm 5.45'de siparişi geçmişim :)

tugi190794 prote in7 türkiye distribütörü bence sahte ürün satacak kadar kendini düşüremez.Bir zamanlar böyle söylentiler olmuş ama ben ihtimal vermiyorum açıkcası.

ne kadar ek basin olursa olsun. ne kadar faydalı olursa olsun amerikalıların 94 liraya tüketiği ürüne 170 lira vermem. dünyanın enayisi ben değilim gider tavuk yumurta yerim en güzelinden. he ne zaman buradada makul fiyata kaliteli ürünler çıkar tüketirim. ama malesef bizim ülke böyle lüks arabadan geçilmiyor üretildiği ülkelerdekinin 2 katı fazla paraya alıyoruz hemde o arabaları bide hava atıyoruz sanki büyük iş yapmışız.

Bulk çalışmada güzel verim aldığım bir ürün oldu içimi de karışması da kolay. Fazla da köpük yapmıyor. Fiyat konusunda haklısınız ancak maalesef bu bütün supplementler için geçerli bir sıkıntı Türkiye'de.

ne kadar ek basin olursa olsun. ne kadar faydalı olursa olsun amerikalıların 94 liraya tüketiği ürüne 170 lira vermem. dünyanın enayisi ben değilim gider tavuk yumurta yerim en güzelinden. he ne zaman buradada makul fiyata kaliteli ürünler çıkar tüketirim. ama malesef bizim ülke böyle lüks arabadan geçilmiyor üretildiği ülkelerdekinin 2 katı fazla paraya alıyoruz hemde o arabaları bide hava atıyoruz sanki büyük iş yapmışız.

Distributor Sitesinde havale ile 140, kreatinle beraber 154, kargo dahil. Aracısız, ama yine de pahalı, devlet politikası bence, spor ütrünlerinde gümrüğü kaldırmalı ve tekeli engellemeli. Romanyada 40 euroya alıyordum, avrupada ilginçtir daha ucuz, ABD ye göre, ON hem üretici, hem satıcı, kampanya bol yapıyor, nasılsa marj yüksek, heryerde.

Distributor Sitesinde havale ile 140, kreatinle beraber 154, kargo dahil. Aracısız, ama yine de pahalı, devlet politikası bence, spor ütrünlerinde gümrüğü kaldırmalı ve tekeli engellemeli. Romanyada 40 euroya alıyordum, avrupada ilginçtir daha ucuz, ABD ye göre, ON hem üretici, hem satıcı, kampanya bol yapıyor, nasılsa marj yüksek, heryerde.

yani diyorlar ki: spor yapmak türk insanının neyine.. spor türk insanına lüks. yapmak isteyen faiş fiyat verip yapabilir.

Son düzenleme:
bugün doktor arkadaşımla konuştum bana protein tozunun kalp kaslarını şişirdiğini söyledi. arkadaşlar tanıdıklarınız yada sizlerde herhangi bir kalp sorunu oldu mu ? yada böyle birşey duydunuz mu ?

hydro builder creatınlı on un en ıddalı urunlerınden yorumlara dayanarak knusuorum baya salam dıolar ben hydrowhey olanını kullandım oda cok saglam ıcınde 8.8gr bcaa var

Coğu Siteden baktım hepsiburada olsun ******** olsun 160 tl 2273 gr proteın7 de 160+5 tl ye +1 shaker veriyorlar almayı düşünüyorum sizce güvenilir bi sitemi proteın7 siteyi araştırdım o.n nin distribütörü yazıyor kalitelimidir yoksa sahtecilik vs varmıdır bu sitede ordan alıp kullanan vs. varmı ?

Evet o firma distributor, havele yaparsan artı yuzde 12 indirim yapıyorlar, direkt son kullanıcıya satıyorlar, bence havaleli fiyatı daha uygun.

Bu konuya yüzlerce defa değinildi. Biraz okursan faydalı olur. Ben geçen haftalarda güvenerek almıstım. Türkiye muz cumhuriyeti değil, kanunları var, faturalı mal geliyorsa, korkma al.

Konuyu biraz geriye gidip okursaniz proteîn7 hakkinda bilgi edinirsiniz, resmi distributor hala guvenebilirmiyim gibi sorular komik oluyor, turkiyede gordugun hepsiburada hizli al gnc gibi yerlere zaten proteîn7 veriyor

Konuyu biraz geriye gidip okursaniz proteîn7 hakkinda bilgi edinirsiniz, resmi distributor hala guvenebilirmiyim gibi sorular komik oluyor, turkiyede gordugun hepsiburada hizli al gnc gibi yerlere zaten proteîn7 veriyor

gerçek fiyatının 2 katına satıyor o parayla hala dalavere mi çevirecekler.

Back
Yukarı