Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Çok uzun süre kullanamadım malesef, benim vücudumda oldukça fazla yan etki gösterdi bitiremedim bile tamamını.Herkeste aynı etkiler oluşurmu bilmem ama ben bir daha almam optimum orası kesin, anca amerika dan getirticeksem olabilir.

Çok uzun süre kullanamadım malesef, benim vücudumda oldukça fazla yan etki gösterdi bitiremedim bile tamamını.Herkeste aynı etkiler oluşurmu bilmem ama ben bir daha almam optimum orası kesin, anca amerika dan getirticeksem olabilir.

hayırdır ne oldu kardesım belırtıler neler merak ettım dogrusu

******dan 1 ay önce almıştım fakat kutuyu bugün açtım ve topaklanma gibi değilde sanki hafif nemli gibi olur ya birbirine yapışık olur aynı o şekilde içtim tadında bir sıkıntı yoktu son kullanma 2014 sıkıntı yaratırmı bu acaba ?

bana kalırsa bı sıkıntı yok kardesım dedıgın gıbı nemden olmustur tadına gelıncede problem yok dıosun bnce gonul rahatlıgıyla huplet :D

aynen ben yere braz dokulunce uzuluom okdr yanı :D suan cıkolatalısını ıcıorum bundan once kullanmıstım aynen dedıgın gıbı surup ama guzel :D

Extreme milk çikolatalısını deniyen arkadaşlar tadı nasıl yardımcı olabilirlermii double çikolatalısı kalmamışta ******da .

Sağol bende double çikolata alıcaktım extreme milk kalmış sütlü daha iyi olur diye düşündüm senin yorumunda bu yöndeymiş saolasın peki bi yan etkisi oldumu sende gelişim etkileri nasıl ?

aynen rooter dogru soyluyor pahalı. nut ri talyadan ındırım kartı ıste yaklasık yuzde 10 verıolar 160 tl proteın 16 tl ındrım 144 e gelsın en uygun suanlık bu benım buldugum

ilk defa protein tozu alacağım için kafam çok karışık foruma bakarsam whey ile nitro-tech e çok yorum yazılmış bu yüzden ikisinden birini alacağım ama yorumları okuduğumda kafam iyice karışıyor 20 yaşındayım 1,80 boy 65 kg yim siz ne önerirsiniz arkadaşlar hangisini alayım ve nerden alayım hepsiburadan dan almayı düşünüyorum da yardımcı olur musunuz

ilk defa protein tozu alacağım için kafam çok karışık foruma bakarsam whey ile nitro-tech e çok yorum yazılmış bu yüzden ikisinden birini alacağım ama yorumları okuduğumda kafam iyice karışıyor 20 yaşındayım 1,80 boy 65 kg yim siz ne önerirsiniz arkadaşlar hangisini alayım ve nerden alayım hepsiburadan dan almayı düşünüyorum da yardımcı olur musunuz

2 Kutu muscletech nitro-tech bitirdim.. 1.8 kg olması optimum a göre en büyük dez avantajı.. Optimum 2.300 Gr.

Optimum kadar iyi karışmıyor,daha çok köpürüyor.. Günde 2 defa dan fazla içmeyi düşünüyorsan tadı bayıyor çok ağır çünkü.

Ben Optimum tavsiye ederim özellikle bulabilirsen Moca Cappucino.. Bir daha Nitrotech alırmısın diye sorarsan almam , çünkü reklamdan öteye gitmez bence muscletech.

Aman arkadaşım hepsibuda.com'dan almada nerden alırsan al ben dün değişiklik olsun diye hepsiburadan'dan sipariş verdim havale yaptım bekledim bekledim siparişim onaylanmadı müşteri hizmetlerine mesaj attım sipariş kodunuzu girdiniz mi dediler evet dedim bekleyin 24 saat içinde onaylanır dediler 48 saat oldu hala onaylanmadı bende siparişi iptal ettirdim az önce para iadesi istedim dekont iban bilgileri falan istediler hepsini gönderdim para ödemesi yapmadılar müşteri hizmeltleri ile görüştüm az önce pazartesiye kadar incelenir anca dedi yani salı gününe kadar 5 gün sonra parayı belki alırsınız dediler adamlar 5 günlük benim gibi parasını almak için bekleyenlerin parasını faize koysalar yine kazançlı çıkarlar bakalım pazartesi paramızı alırsak inşallah bildiğim siteden şaşmadan devam edeceğim

rooter gecmıs olsun aynı sıkıntıyı bende yasadım ama sparısı ıptal etmedım bırbucuk haftada elıme anca ulastı hepsıburada hızlıal gıbı sıterden alısverıs yapmayın nedenıne gelınce onlarda tedarıkcı fırmadan getrıp daha sonra gonderıyolar tabı surec boylelıkle uzamıs oluyoo malesef thums:

protein tozum bittikten sonra almayı düşünüyorumbu ürünü fakat şöyle bi sorum var bu ürün için bi arkadaşım gaz yapıyor diyor doğrumudur ?

Back
Yukarı