Çok uzun süre kullanamadım malesef, benim vücudumda oldukça fazla yan etki gösterdi bitiremedim bile tamamını.Herkeste aynı etkiler oluşurmu bilmem ama ben bir daha almam optimum orası kesin, anca amerika dan getirticeksem olabilir.
Dediğiniz siteyi inceledim 2273gr. olanların fiyatı diğer sitedekiler ile aynı 10Lbs olanın fiyatı verdiğiniz sitede diğer sitelerden 17TL daha pahallıProtein marketi sitesinde oldukça uygun fiyattan veriyorlar tavsiye ederim.bench_O
ilk defa protein tozu alacağım için kafam çok karışık foruma bakarsam whey ile nitro-tech e çok yorum yazılmış bu yüzden ikisinden birini alacağım ama yorumları okuduğumda kafam iyice karışıyor 20 yaşındayım 1,80 boy 65 kg yim siz ne önerirsiniz arkadaşlar hangisini alayım ve nerden alayım hepsiburadan dan almayı düşünüyorum da yardımcı olur musunuz
ilk defa protein tozu alacağım için kafam çok karışık foruma bakarsam whey ile nitro-tech e çok yorum yazılmış bu yüzden ikisinden birini alacağım ama yorumları okuduğumda kafam iyice karışıyor 20 yaşındayım 1,80 boy 65 kg yim siz ne önerirsiniz arkadaşlar hangisini alayım ve nerden alayım hepsiburadan dan almayı düşünüyorum da yardımcı olur musunuz
protein tozum bittikten sonra almayı düşünüyorumbu ürünü fakat şöyle bi sorum var bu ürün için bi arkadaşım gaz yapıyor diyor doğrumudur ?