Optimum Nutrition Serious Mass

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ALPEREN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok başarılı,

Votes: 388 48,8%
  • Orta karar,

Votes: 340 42,8%
  • Başarısız.

Votes: 67 8,4%

• Total voters
    795
Merhaba arkadaslar sıze bısey sormak ıstıyorum oncelıkle boy 1.80 kilo 62 yas 21 ben kılo almak ıstıyorum bu arada 2 aydır spor yapıyorum 2 urun arasında kaldım sizce weider gıant megamass 4000 mı yada optımum nutrıtıon serious mass mı almalıyım yardımınız ıcın sımdıden tesekkurler bu 2 urunler sınırlı kalmayada bılırım

Merhaba arkadaslar sıze bısey sormak ıstıyorum oncelıkle boy 1.80 kilo 62 yas 21 ben kılo almak ıstıyorum bu arada 2 aydır spor yapıyorum 2 urun arasında kaldım sizce weider gıant megamass 4000 mı yada optımum nutrıtıon serious mass mı almalıyım yardımınız ıcın sımdıden tesekkurler bu 2 urunler sınırlı kalmayada bılırım

Hiç birini alma yemeğine odaklan, bu ürünleri kullanmış biri olarak önermiyorum. Yemeklerle alacağın kilo enin için çok daha avantajlı olacaktır.

Merhaba arkadaşlar. Bende serious mass ürününü dün aldım bana sabah kahvaltıdan hemen sonra ve antrenman öncesi günde 2 kez 650 700 ml su ile iç dedi adam ama ürünün içerisindeki kaşık mı dersiniz deterjan kapları gibi bi kap var onu tamamen dolurup mu içeceğim günde 2 porsiyon yani sabah kahvaltıdan sonra 700 ml su ile 1 porsiyon yani o deterjan kabı gibi şeyi tamamen serious mass toz ile doldurdum shaker ile çalkalayıp içtim birde antrenmandan önce aynı şekilde içtim doğrumu içiyorum yoksa fazlamı ? çünkü içindeki kap biraz büyük

Merhaba arkadaşlar,

Muscletech Mass-Tech ürününü mü önerirsiniz yoksa bu başlıkta ki ürünü mü?
180 boyundayım, 45 kiloyum. Spor yapmıyorum, spor yapın da demeyin.. Kilo alabilmek bu kadar teferruata girmeyeceğim açıkçası.. Her neyse, yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar,

180 boyundayım, 45 kiloyum. Spor yapmıyorum, spor yapın da demeyin.. Kilo alabilmek bu kadar teferruata girmeyeceğim açıkçası.. Her neyse, yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

Hiçbir şey önermiyoruz. Beslenmeni düzelt diyoruz bu durumda ama sen gene de zahmete girme birara alırsın kilo..

Merhaba arkadaşlar,

Hiçbir şey önermiyoruz. Beslenmeni düzelt diyoruz bu durumda ama sen gene de zahmete girme bir ara alırsın kilo..

Hiçbir şey önermiyoruz. Beslenmeni düzelt diyoruz bu durumda ama sen gene de zahmete girme bir ara alırsın kilo..

Bazen alınmayınca, alınmıyor gerçekten. Ben çok zor kilo alan insanlardanım ki, zaten kiloma dikkat ederseniz büyük bi azınlığın arasındayım.

Ben bu ürünlerden bir tanesini deneyeceğim, sizler yardım edin ya da etmeyin..
Etkili ve güvenilir olanı almak için sizlerden yardım istiyorum.

Spora gelince.. Sporu ille de salonlarda yapmamız şart mı?
Kendi imkanlarımızla spor yaparsak olur mu?

Bazen alınmayınca, alınmıyor gerçekten. Ben çok zor kilo alan insanlardanım ki, zaten kiloma dikkat ederseniz büyük bi azınlığın arasındayım.

Ben bu ürünlerden bir tanesini deneyeceğim, sizler yardım edin ya da etmeyin..
Etkili ve güvenilir olanı almak için sizlerden yardım istiyorum.

Spora gelince.. Sporu ille de salonlarda yapmamız şart mı?
Kendi imkanlarımızla spor yaparsak olur mu?

Alınmayınca alınmıyor diyerek işin içinden çıkmak doğru değil.

Ben beslenmeme dikkat ederek 34 kilo aldım. Burada beslenmem %80, supplementler %20 lik kısmı oluşturuyor.

Sporu nerede yapmalıyız sorusu da bu başlığın konusu değil. Forumda bu konu ile ilgili çok geniş ve detaylı bilgiler var.

Size tavsiyem öğrenilmiş çaresizliğinizi yenmeniz, düzgün bir beslenme ve antrenman programı ile başlangıç yapmanızdır.

Aldigin toplam kaloriden az enerji harciyorsan istersen 5000 mekik ve crunch yap :) Zaten birde serious mass ile insulini tavan yapiyoruz :)

Serious massi 4 gundur sabahlari yarim olcek kullaniyorum, aman yarrabim bu nasil bir tatlidir. Sayesinde kahvalti yapamiyorum :(. Bugun ise artik bunyem kaldirmadi, icim bulaniyor surekli.
Serious mass ı önerir misiniz hocam kilo aldırıcı ek besin olarak.
iso mass mı alsam yoksa optimum serious mass mı alsam bir türlü karar weremedim delircem

Son düzenleyen: Moderatör:
Serious mass ı önerir misiniz hocam kilo aldırıcı ek besin olarak.
iso mass mı alsam yoksa optimum serious mass mı alsam bir türlü karar weremedim delircem

Ben gainer taraftarı değilim, kullandım kilo da aldım ancak o kiloyu daha temiz almak isterdim sonuçta şu an definasyonumda aldığım yağlar ile cebelleşiyorum.

İlla alacağım diyorsanız İso nun değerleri daha iyi gözüküyor.

Ben gainer taraftarı değilim, kullandım kilo da aldım ancak o kiloyu daha temiz almak isterdim sonuçta şu an definasyonumda aldığım yağlar ile cebelleşiyorum.

İlla alacağım diyorsanız İso nun değerleri daha iyi gözüküyor.
bu mesajı gören iso masstan başka birşey almaz heralde :)En sonunda , hiç tawsiye etmeseniz bile küçücük bir laf aldım sizden :)

3 ve 4 . kutularımın sıparısını verıcem bulk ı kardıyo yparak yasadıgım ıcın artık bıraz yaglandrsada gaıner dendımı

şişkinlik
gaz
tat
karbo miktarı
fiyat

her acıdan benım bır numaram serıous mass :)

bu üründen kaynaklanan bir şey değil genelde süt ile aldıgınızda hazımsızlık şişkinlik ve gaz gibi skıntılar yapabiliyor
ayrıca su ile serious mass ın tadı cok güzel süt e gerek yok bence

1 tane true mass , 2 tane serious mass ulaştı bugün elime , 2 küsur kg liklerden..İkisinin de çok iyi ürünler olduğunu düşünüyorum ama serious mass ın kilo alımını true den biraz daha iyi destekleyeceğini düşündüm ben , doğru mu bilmiyorum..
Şuan 180boy63kg..Buradan gelişimi mi paylaşacağım almak isteyenleri bilgilendirmek adına.[

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar,

İyi güzel de sen bu cümleyle bütün yardım kapılarını kapatmışsın zaten daha nasıl yardım edelim sana muska mı yazalım !

Bişey sormak ıstıyorum bu urunu aldım ve ucunden cıkan olcu kabından bisey anlamadım bununla ne kadar ıcmelıyım yada on wheyın ıcınden cıkan olcekgımde ve ona gore yprum yaparsak onunla kac olcek ıcmelıyım o kabn altındada 70ml yazıyo bıde urunu hangı aralıklarda kullanmalıyım sımdıden tesekkur ederım

Bişey sormak ıstıyorum bu urunu aldım ve ucunden cıkan olcu kabından bisey anlamadım bununla ne kadar ıcmelıyım yada on wheyın ıcınden cıkan olcekgımde ve ona gore yprum yaparsak onunla kac olcek ıcmelıyım o kabn altındada 70ml yazıyo bıde urunu hangı aralıklarda kullanmalıyım sımdıden tesekkur ederım

içinden çıkan ölçek 250 ml bende bunu 160 ml sine kadar doldurarak günde 3 kere bu şekilde kullandım.sabah , spora gittiğim günse spordan çıkar çıkmaz hemen orada gitmiyorsam 3-4 gibi yemekten 1 saat sonra içiyordum bide gece yatmadan önce içiyordum.

Tesekkur ederım oratala wheyın oldegıyle 2 olcege tekabul edıyo bıde ne zamandır kullanıyosunuz size yararlı oldu mu bu urun

Back
Yukarı