Optimum Nutrition Serious Mass

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ALPEREN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok başarılı,

Votes: 388 48,8%
  • Orta karar,

Votes: 340 42,8%
  • Başarısız.

Votes: 67 8,4%

• Total voters
    795
Önceden o doygunluk vardı ama malesef sımdı yok neredeyse true mass ıle aynı fıyat nıye bsn almadın gerci bsn de 190 tl den dustu aşağılara oda nedendir bilinmez

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:57 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:55 ----------

bir çok sitede tr de satılan optimum ürünlerinin orjinalligi konusunda sıkıntı oldugu ıcın satıs yapmıyor araştır goruceksin

optimium da true mass da ıkısıde gercekten super etkı yapiyodu fakat onceden direk amerikadan gelıyodu şimdikiler farklı ülkelerden ital ediliyo etki konusunda sıkıntılar var gumrukten urunler gecmıor dıye bılıyorum var bir sıkıntı

Merhabalar, serious mass ı 2 haftadır kullanıyorum 2 buçuk kiloluk kutu ile 3-4 kilo kadar aldırdı. Memnun kaldım ama tek sıkıntı çok olmasada biraz göbek oluşturması oldu. Bu kutuyu kullanırken günde 3 kere yarımşar ölçekden 1,5 ölçek kullanıyordum. Şimdi 1 kutu serious mass ım daha var ama göbek bölgesi aşırı yağlanmasın diye ölçeği düşürerek yanına ekstra kas oluşumuna yardım edebilecek supplement ile almayı düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Boy 183, kilo 72. 6 aydır kısmen 3 aydır aktif olarak spor yapıyorum.

göbek oldu tabi ama beslenmeme ve düzenli antremanlarıma özen gösteriyorum, bunun için gögüs ve kollardada irileşme oldu biraz. bu kutuyu whey proteinle günde sadece 1 ölçek alarak bitirmeyi düşünüyorum çünkü yaza kadar almak istediğim kilo 6-7 ve direk gainera abanarak hemen yağ olarak almak istemiyorum. whey protein uygunmudur sizce?

Şuan aklımda olan gainer bu, fakat kararsızım bugüne kadar hiç bir ON ürünü kullanmadım. Bu ürünü ise bir arkadaşım önerdi onunla beraber alıp deneyeceğiz. Aman aman bir beklentim yok ama bu ürünle 2-3kg almayı hedefliyorum. Ürünü aldıktan sonra bu postu günceller ve izlenimlerimi de eklerim.

Ben kullaniyorum, 800 gram almisim. 1/2 olcu kullaniyorum. Toplam gunde 1 scoop iciyorum. Bir turlu sisemiyorum.

ZAten sisme patlarsin :)

Saka bir yana kilo almak icin gainer kullaniminda normal harcadiginiz kalori yemeklerden gelmeli ki ekstra kalori gainerdan gelsin ve kilo aldirsin.

ZAten sisme patlarsin :)

Saka bir yana kilo almak icin gainer kullaniminda normal harcadiginiz kalori yemeklerden gelmeli ki ekstra kalori gainerdan gelsin ve kilo aldirsin.

Aynen öyle . Zaten adı üstünde ek besin.

Ben iyi bir beslenmeyle bir kutusunda yaklaşık 6 kg aldım.Benim gibi çok zayıf olup kilo alamayanlara öneriyorum thums: Şu an 2.kutuya geçtim :)

Not:Günlük 1 scroop içmedim.Kiloyuda bir kutuda kısa sürede almadım.Hemen yargılamayın diye belirtiyorum.Çalıştık , beslendik yani ;)

herkese teşekkür ederim buradan bir çok şey öğrendim. optimum N. 5 kiloluk olanını alabileceğim güvenilir site söylermisiniz. nette araştırdım gitti gidiyor vs. haricinde site bulamadım. kesinlikle güvenilirliğine emin olduğunuz site yada varsa istanbulda gidip alabileceğim yer tavsiye ederseniz sevinirim.

kolay gelsin

arkadaşlar günlük 2 scoop içince 8 günde bitiyor ben bunun 10 lbs olanından almayı düşünüyorum oda 16 servis.ben günde tek scoop içip 32 gün boyunca iyi beslenip daha iyi kilo alamaz mıyım.neticede 1 scoop da 600civarı kalori oluyor ?

arkadaşlar günlük 2 scoop içince 8 günde bitiyor ben bunun 10 lbs olanından almayı düşünüyorum oda 16 servis.ben günde tek scoop içip 32 gün boyunca iyi beslenip daha iyi kilo alamaz mıyım.neticede 1 scoop da 600civarı kalori oluyor ?

Eger ki gunluk harcadigin kaloriyi beslenmeden alirsan ve bu ekstra olursa 600 kalorilik fark epey guzel bir rakam. Tabi ki kilo alabilirsin.

Arkadaşlar yaş 20 boy 1.78 kilo 57.Spora başladığımda 46 kiloydum.

Haftanın 6 günü spor yapıyorum.Karbonhidrattan başka amino asit ve protein kullanıyorum.Karbonhidratı nasıl nereye koyıyım bilemedim önerilerinizi bekliyorum.

Benim söyle kombine etmek istiyorum;

1-)Spordan 1 saat önce 70 gr optimum serious mass antremandan hemen sonra 6 tablet amino + L-glutamine ve yatmadan önce 70 gr optimum serious mass.

2-)Spordan 1 saat önce 70 gr optimum serious mass antremandan hemen sonra 6 tablet amino + L-glutamine 1 saat sonra whey protein 30 gr.

Sizce hangisi daha verimli olur ? Benim aklımdan geçen 1 numaralı yol..

Bayagi bi okudum urunu almaya karar verdim fakat nereden alacagim konusunda endiselerim var.Istanbulda bulabilcegim bir magaza daha once mass gainer 5.5 kg bitirip 4 kilo aldim duzenli beslenmedigim halde fakat mass tech tadi biraz kotu oldugu bunu almaya karar verdim yardimci olursaniz sevinirim.

Son düzenleme:
Bir deli taş atar kırk akıllı çıkartamaz.Adama günde tek kas çalış aman cardio yapma spor salonuna hemen gir çık oldu bittiye getir şöyle şöyle ye kilo alırsın diyor arkadaş herkeste inanmış ilk yorumlarda :D

Herhangi bir gainer kullanıpta ben 5 kilo aldım ama ne kadarı kas ne kadarı yağ falan diye ölçtüren kaç kişi var ? Bana göbek değil dengeli kilo lazım gainerlerin yaptığı tek şey size gizli bir göbek vermesi.

Ayrıca gaineri antrenmandan hemen sonraya önermekte nasıl bir mantık çözemedim arkadaş whey sandı gaineri sanırım.

Gainerleri kullanmak yerine biraz daha beslenmeye ağırlık verip whey proteinlere yönelin arkadaşlar yağla saadet olmaz.2 ölçek optimum gold whey ve gün içine ayırabileceğiniz 250 300 gram makarna pilav vs size gainerden çok daha güzel bir vücut verecektir.Vede paranızı çöpe atmamış olacaksınız

tat konusunda yorum pek görmedim alacaklara yardımcı olacaksa

çikolatalısı su ile içtiğimde tat olarak en iyi gainer gerçekten

Sütle içtiğinizde tadı gayet iyi ve şeker oranı yok denecek kadar az olan, gainer. Ben günlük 100 gr tüketiyorum 300 ml sütle birlikte. Daha yeni başladım ürüne, yakında etkilerini paylaşırım. Bu arada BSN True Mass de kullandım. True mass, çok şekerli ve ilk kullandığımda pek de sorun olmamasına rağmen sonraları içerken ciddi şekilde mide bulantısı oluyordu bende. Ve çok yoğun. Aksine Serious Mass neredeyse şeker yok denilecek kadar şeker içeriyor ve milkshake'e benzer bir tadı var. Umarım etkileri de tadı kadar bu derece iyi olur.

Back
Yukarı