Optimum Nutrition Serious Mass

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ALPEREN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok başarılı,

Votes: 388 48,8%
  • Orta karar,

Votes: 340 42,8%
  • Başarısız.

Votes: 67 8,4%

• Total voters
    795
kürün yoğun döneminde hacim alımına destek olarak protein tozu yerine optimum serious mass gainer almaya başladım. kutunun içinden çıkan ölçekle günde iki kez alıyorum. böylece günde toplam bir servis almış oluyorum. (bir serviste çok fazla karb ve protein var, o yüzden ikiye bölerek kullanmak daha mantıklı geldi.) çok güzel karışıyor, hiç ağır olmayan çok güzel bir tadı var, içindeki şeker oranı diğer gainerlara göre çok fazla olmadığı için sanırım. (bundan önce bir kez dymatize kullanmıştım da, ağzımda kesme şeker eritmişm gibi oluyordu.) kutunun sadece iki haftada bitmesi dışında gayet memnunum. iyi sonuç veren bir ürün bence.

iki kutu birden promosyonlu almıştım. ikinci kutuyu da hemen ardından kullanıp, toplam kullanımımı bir aya tamamlamış olacağım. o da yeterli benim için.

Sa

serıus mass alacam bnde ama antremandan oncede sonrada bunumu kullanım yoksa baska bı sey almam lazımmı ?*? yardımcı olursanız sevınırım

Selamlar

Daha önce muscletech mass tech kullanmış biri olarak bugün değiştirme kararı aldım ve serious mass aldım 2700 gr indirimli olarak 123 tlye aldım

İlk izlenim olarak ürünün karışımı ve tadı muscletech'e oranla cok daha iyi, bir kutu ürünü günde iki kez 3 yemek kaşığı (toplamda 6 kaşık) antrenman öncesi ve sonrası kullanıyorum, ortalama 25 gün gidiyor.

Bununla birlikte optimum hydro builder protein tozu aldım ve 2 ölçekte onu ekleyip içiyorum.

Muscletech ile bir ayda 2 kilo almıştım, bakalım serious mass te sonuç ne olacak

Boy : 178 kilo :75

günlük karb.ihtiyacınızı belirleyin..bu genelde bulk döneminde 4-6 gr.dır kilo başına..eğer itiyacınız olandan fazlasını alıyor ve ayrıca öğün sayısını artırmadan az öğünde çok karb alıyorsanız yağlanmadan kurtulamazsınız..

diez hocam,
öncelikle merhaba, ben günlük kalori ihtiyacımı dengelemek için kullanmayı düşünüyorum.Sürekli kepekekmeğü,yulaf,pilav vb.yiyerek carb tamamlayamıyorum.Bu şekilde daha rahat dengelerim gbi geldi.Sence bu üründeki carb. kalitesi bir bulgur pilavı gibi olur mu?
Birde daha bulk dönemi değilde genel hacim kazanma dönemindeyim,yine 4-6 gr carbs. mı alayım,yoksa daha az mı alayım?
Son olarak bir öğünde en fazla kaç gr carbs. almak uygundur? (kilom 68)

Çok soru oldu ama yanıtlarsanız memnun olurum.Şimdiden teşekkürler.

serıus mass harbı cok ıyı 5 gunde fark edıo bn 1 kılo aldım bugun de tatılacam acaba kac kokusu bıraz sey ama olsun katlanacaz

optimum serious mass kullanırken ayrıyetten optimum gold standart protein tozuda alayımmı antreman sonrası içmek için yoksa yetermi serious mass düşünceleriniz nedir dumbelllls

Sa arkadaşlar mesajlarınızı görerek affınıza sığınarak bı soru sormak ıstedım . belkı yerı burası değildir ama yasım 25 boy 174 kılom 62 kılo almak ıstıyorum acaba hangı gaineri kullanmamı önerirsin tskler 70 kılo olmam gerek ? gainer etkılı olsun parası muhım değil ?

Sporda 2. Ayimi tamamladim. Ilk ay hicbirsey kullanmadim. 2. Ay serrious mass ve duzenli
Beslenme ile 65 kilodan 69-69,5 seyrediyorum. Spordan sonra soyunma odasinda 3 corba kasigi ve gece yatmadan 3 corba kasigi ( yaklasik 100 gr) .

En son olcumumde aldigim 5 kilonun 4 unu kas olarak aldim 1 kilo yag.. oda mcdonalds sevdasi :) onceki halim yani spora ve serriousa baslamadan 65 kg simdi 71 kg oldum. Hafta icleri gunde 1 defa spordan hemen sonra soyunma odasinda yaklasik 300 ml su ile haftasonu ise sabah kahvaltidan 20 dakka sonra yine spordan hemen sonra ve yatmadan once sutle aliyorum. Kullanim kilavuzunda 332 gr alin yaziyor. Ama eger benm gibi zayifsaniz fazla gelebilir diye dusunuyorum. Sonuc itibariyle 2. Kutumu aldim ve kullanmaya devam ediyorum. Tabiki beslenme cok onemli duzenli ogunler ve ara ogunler ihmal edilmemeli. Ben urunden cok memnunum. Arkadasimin tavsiyesi uzerine basladim ve Allah razi olsun diyorum kaburga kemiklerimi artik goremiyorum neredeyse. Aynaya bakinca artik yuzumde bir tebessum olusuyor..gercekten bu paha bicilemez bir duygu.. kisacasi duzenli antrenman + duzenli beslenme ve serrious mass diyorum.. saygilar ..

En son olcumumde aldigim 5 kilonun 4 unu kas olarak aldim 1 kilo yag.. oda mcdonalds sevdasi :) onceki halim yani spora ve serriousa baslamadan 65 kg simdi 71 kg oldum. Hafta icleri gunde 1 defa spordan hemen sonra soyunma odasinda yaklasik 300 ml su ile haftasonu ise sabah kahvaltidan 20 dakka sonra yine spordan hemen sonra ve yatmadan once sutle aliyorum. Kullanim kilavuzunda 332 gr alin yaziyor. Ama eger benm gibi zayifsaniz fazla gelebilir diye dusunuyorum. Sonuc itibariyle 2. Kutumu aldim ve kullanmaya devam ediyorum. Tabiki beslenme cok onemli duzenli ogunler ve ara ogunler ihmal edilmemeli. Ben urunden cok memnunum. Arkadasimin tavsiyesi uzerine basladim ve Allah razi olsun diyorum kaburga kemiklerimi artik goremiyorum neredeyse. Aynaya bakinca artik yuzumde bir tebessum olusuyor..gercekten bu paha bicilemez bir duygu.. kisacasi duzenli antrenman + duzenli beslenme ve serrious mass diyorum.. saygilar ..

Whey yerine gainer kullanmak dahamı faydalı olur kas yapmak için tabi yanında beslenme antreman var ek besin olarak soruyorum. zayıf olan ve kilo almak isteyenler için (kas kütlesi anlamında kilo)

Arkadaşlar 1.82 cm boy ve 55 kiloyum bu ürünü aldım 2727 gr olanından bugün başladım ilk 1 hafta spora gitmeden kullanacağım bu yüzden sabah kahvaltıdan sonra 83,5 gr ve gece yatmadan 83,5 gr süt ile birlikte 1 ölçek kullanıyorum fakat her 83,5 gr içtiğim zaman ne kadar ml süt koymam gerektiğini bilmiyorum 1 hafta sonra spora başladığım zaman 1.5 ölçeği 3 e bölüp kullanmayı planlıyorum

Merhaba Arkadaşlar .Bende Dün Ankara cepa GNC mağazasından ON Serious Mass aldım ama benim aldığım Kutunun üzerinde ''Seriou Mas'' yazıyor iki harf eksik yazılmış , şüpheye düştüm Orjinal olmayabilir mi ?

Ben de aldığımda üzerinde etiket vardı arkadaşım Bursa GNC mağazasından aldım önemli birşey değil sadece bakanlığın yazılarla ilgili bir uygulaması diye duymuştum GNC den aldıysan için rahat olsun ayrıca sen kaç ml süt ile kullanıyorsun

ben günde 3 defa kullanıyorum. sabah kendi ölçeğini yarıya kadar (150) doldurup 500ml su ile karıştırıp içiyorum öğlen içemiyorum iş yerine götüremediğim içim, akşam 5 gibi yine anı şekilde içiyorum .. 20:30 da spora gidiyorum ve sprodan sonra tekrar yarım ölçek 500ml sütle içiyorum ..

Beyler spora yeni başladım 1 hafta oldu.Vücudumdaki yağ kütlesinin büyük bir kısmı kasa dönüştü.Ancak hoca kilo almam gerektiğini söyledi,spor salonundaki karbonhidrat tozunu satın aldım. XPRO MAXX diye birşey.Önerebilceğiniz birşey var mı ? Almasamıydım? Nasıl kullanılır? Bilgisi olan var mı.Teşekkürler

500 ml süt fazla değil mi yav 450 kullandım ben ağır geldi 350 ye düşürdüm şu anda spor yapmadan içiyorum günde 1 ölçeği 2 ye bölüp sabah ve aksam spora başlayınca senin kullandığın miktarı kullanacağım bende

Beyler spora yeni başladım 1 hafta oldu.Vücudumdaki yağ kütlesinin büyük bir kısmı kasa dönüştü.Ancak hoca kilo almam gerektiğini söyledi,spor salonundaki karbonhidrat tozunu satın aldım. XPRO MAXX diye birşey.Önerebilceğiniz birşey var mı ? Almasamıydım? Nasıl kullanılır? Bilgisi olan var mı.Teşekkürler

Almasa mıydım diye bir soru olamaz. Almadan önce danışacaktınız, aldıktan sonra bir yorum yapmanın anlamı yok. Aldığınız ürünü ben bilmiyorum, ancak tahminim 2-3kg arasında ambalajı değil mi? 100 liradan fazla verdiyseniz 4.5-5.5kg ambalajlı ürünlere yönelmeniz daha iyi olurdu. 4D Mass Phase, Dymatize Super Mass Gainer iyi birer seçenek kanaatimce.

Almasa mıydım diye bir soru olamaz. Almadan önce danışacaktınız, aldıktan sonra bir yorum yapmanın anlamı yok. Aldığınız ürünü ben bilmiyorum, ancak tahminim 2-3kg arasında ambalajı değil mi? 100 liradan fazla verdiyseniz 4.5-5.5kg ambalajlı ürünlere yönelmeniz daha iyi olurdu. 4D Mass Phase, Dymatize Super Mass Gainer iyi birer seçenek kanaatimce.

Usta bi de bunu günde 2 sefer alıyorum.Sütle içtiğim zaman bir ağırlık çöküyor,kolumu kaldıramıyorum,uyku bastırıyor.Bu normal bişey mi.Bunun zararları yan etkileri falan var mı ? Bilgilendirirsen çok sevinirim.

Usta bi de bunu günde 2 sefer alıyorum.Sütle içtiğim zaman bir ağırlık çöküyor,kolumu kaldıramıyorum,uyku bastırıyor.Bu normal bişey mi.Bunun zararları yan etkileri falan var mı ? Bilgilendirirsen çok sevinirim.

Konu başlığında off topic yapmayınız başka gainer ile ilgili...

Back
Yukarı