Optimum Nutrition Serious Mass

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ALPEREN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok başarılı,

Votes: 388 48,8%
  • Orta karar,

Votes: 340 42,8%
  • Başarısız.

Votes: 67 8,4%

• Total voters
    795
İkisi arasında kaldı iseniz optimum u tercih ederdim ben olsam. Çünkü diğeri şekerli su gibi bir şey

tesekkürler.peki bunların dısında önereceginiz bi marka var mı weider hariç olsn o kadar para cıkaramam maalesef duh bide bu optimum un 5kg lık olanı hiç bi yerde yok yurtdısından kargoyla gelebilme ihtimali çok mu düşük bilgisi olan var mı bu konuda??

arkadaşlar ben uzun uzun araştırdım içeriği bakımından en zengin en fazla kaloriye sahip kilo aldırıcı bu ürün.

1 porsiyonunda tam 1.250 kalori
Protein 50 g %100
Karbonhidrat 252 g % 84

var ben karşılaştırma yaptım hardline progainerde 740 kalori var nerdeyse 2 katı bu.

Bugün gittim gnc suplement shop'a oradaki yetkili uzun uzun anlattı.En hızlı en etkili kilo almanı saglayacak ve hacim kazanmanı saglayacak olan ürün bu dedi.DAha pahalı olanları vardı orda ama adam onları önermedi.Bugün başlıyorum denemelerim ve aldığım sonucu sizler ile paylaşacağım.

Bu arada 4.5 kilo 128 tl aldım istinye park avm'den

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:13 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:36 ----------

ya arkadaşlar bunun içinden bildiğiniz çamaşır deterjanlarında bulunan büyükçe olan kepçelerden çıktı.Bir kepçe 250ml 1250 kalori'ye denk geliyor.

https://bit.ly/c25MCx]https://p1307.hizliresim.com/1c/w/qw53q.jpg
[url]https://bit.ly/c25MCx][/url][img]https://n1307.hizliresim.com/1c/w/qw58c.jpg

bunu kaç litre süte katacağız kafam allak bullak oldu günde 3 porsiyon alın diyor 3 porsiyonu nasıl bir süte katacağızki karışsın.Biri şunun kullanım şeklini anlatabilirmi :)

Son düzenleyen: Moderatör:
günde 2 porsiyon kullansak 10 gün olmadan bitiyor mu bir kutusu?
bir ayda iki kutu alıp 250 lira versek karşılığında kaç kilo alabiliyoruz

cidden mi 10 günde bitme meselesi? Ölçü Nasıl öyle ya iki ölçüde 1/10 gidiyor resmen o zaman... Almayı düşünüyorum bayramdan sonra ama o zaman ulaşmaz amaca...

merhaba sitenize yeni üye oldum sizlere birşey danışmak istiyorum.kendimi bildim bileli kilo alamama sorunum var bu yüzden birçok ilaç vs. denedim bi sonuç alamadım geçen sene bi arkadaşım bana bi toz vermişti karbonhidratmı protein tozumu bilmiyorum markasınıda hatırlayamıyorum.verdiği tozu hergece yatmadan önce sütle karıştırıp içiyordum 3 kilo kadar almıştım şimdi tekrar almak istiyorum bu tozlardan ama protein tozumu karbonhidrat tozumu almam gerekiyo yoksa her ikisininde aynı anda bulunduğu ürünlerdenmi almalıyım teşekkürler.

Hocam forumda baya gezindim ama sorumun cevabını bulamadım. Protein veya şekerler için kalite diye bişeyden söz edebiliyoruz, bitkisel hayvansal tek zincir vs. Peki kilo almak isteyen birinin aldığı kalorinin nerden geldiğinin bizim için önemi nedir? Örnek vermek gerekirse serious mass ürününün bir ölçeğinde 1250 kalori var. Ben bu kaloriyi sadece ülker hero baby gibi kalorisi yüksek bi üründen alırsam kilo almada ne gibi bi fark oluşturur? Çünkü şimdi baktım 100 gramında 450 kalori varmış hero babyde.

Ürünün 2727 Gr mı 115 lira 10 gün falan gidiyor aşağı yukarı
10 günlük için almaya değmez
5 kg ise 220 lira civarında . İçeriğine bakıyorumda şöyle bi oldukça etkili , ama ben bu ürüne bu kadar para vermem şahsen =)

Ürünün 2727 Gr mı 115 lira 10 gün falan gidiyor aşağı yukarı
10 günlük için almaya değmez
5 kg ise 220 lira civarında . İçeriğine bakıyorumda şöyle bi oldukça etkili , ama ben bu ürüne bu kadar para vermem şahsen =)

bu tarz ürünler amerikan standartlarında beslenme düzenine göre hesaplanıyo.gainerın kullanım amacı yurt dışında 80-90 kilo olan adamın 110-120 kilolara çıkmak istemsindendir. bu ürünü hem satanlar hem kullananlar servisi 2 yemek kaşığı olarak ayarlayın ve günde üç kez alın diyolar.o zaman 30-35 gün gidiyo

dostum eğer gerçekten kilo almak istiyorsan biraz parana kıyacaksın bazıları alıyor 1 kutu , 1 ayda bitiriyor bu şekilde hiçbir halta yaramaz kilo alamazsın.1 ayda en az 3 kutu bitirmen lazım

1 porsiyon 336 gr yani 1250 kalori yapar
sen bunu 250 gram şeklinde yap

ortalama 1000 kalori yapıcak günde 4 öğün kullanıcaksın buda sana her öğünde ekstra 1000 kalori vericek yani günde 4 değil 8 öğün yemek yemiş gibi olacaksın ve gerçekten kilo alacaksın

İçeriği etkili fakat kilo aldırma perfonmansı weider gibi değil , her ne marka olursa olsun aslında düzneli beslenme ile dengelemek lazım massları aksi halde sadece massa yüklenerek kilo alma olayı sadece psikolojik olarak kalır..

bu tarz ürünler amerikan standartlarında beslenme düzenine göre hesaplanıyo.gainerın kullanım amacı yurt dışında 80-90 kilo olan adamın 110-120 kilolara çıkmak istemsindendir. bu ürünü hem satanlar hem kullananlar servisi 2 yemek kaşığı olarak ayarlayın ve günde üç kez alın diyolar.o zaman 30-35 gün gidiyo

Şimdi yurtdışıındaki fiyatlar farklı
Gainer zaten çabuk biten bi ürün,yani kullnımı çok.
Onun için Bu ürünün gideceği 10 15 gün.
He paraya kıyıp 5 kg 220 liraya alınır orası ayrı.
Ama hardline ' nin gaineride iyi 155 lira 5 kg .

merhaba sitenize yeni üye oldum sizlere birşey danışmak istiyorum.kendimi bildim bileli kilo alamama sorunum var bu yüzden birçok ilaç vs. denedim bi sonuç alamadım geçen sene bi arkadaşım bana bi toz vermişti karbonhidratmı protein tozumu bilmiyorum markasınıda hatırlayamıyorum.verdiği tozu hergece yatmadan önce sütle karıştırıp içiyordum 3 kilo kadar almıştım şimdi tekrar almak istiyorum bu tozlardan ama protein tozumu karbonhidrat tozumu almam gerekiyo yoksa her ikisininde aynı anda bulunduğu ürünlerdenmi almalıyım teşekkürler.

maddi imkanına bağlı.bence kilo aldırıcılara hiç gerek yok ama madem ki bu ürünle kendini daha iyi hissedeceksin kendini buna bağlıyorsun serious mass fiyat ve kalite açısından uygun olacaktır.

Tabi mesela ben hardlinenin kullandım göbek yapmıştı.
Ama yağ sıkıntısı olmayan biri için,bulk döneminde çok yardımcı olur gainer.
Bende önümüzdeki ay hacim için çalışmalarana başlıcam,aslında kararsız kaldım gainer almakta.
Zaten göbek problemim var ama,sıkıntı yapmıyorum pek fazla.
Beslenmeminde pek iyi olduğu söylenemez.

Ha bide sağlam vucuda sahip bir arkadaşım hiç mekik çekmezdi :D bu ürünü kullandığı esnada mekik çekme zorunda kaldı :D ayva göbeğine ulaştı 1 ayda 2 kutu kullandı su tuttuğunu düşünmüyor değilim :))

4 gündür günde 3 öğün içinden çıkan ölcege göre 150cc cıvarı ayarlıorm porsiyonları içimi gayet güzel zaten yazan çoğu arkadas gibi nesquıck içer gibi içiyrsnz sütle daha güzel oluyor su biraz yavan kalıyor içmesi zor oluyor şişkinlikte yapmıyor bundan önce olimp gain bolic kullanmıstım suyla içtigim halde sanki taş oturyrdu içime ama bu sporda da hiç rahatsız etmiyor hardline creatin+olimp amino asit+noxx5 bunlarla destek olarak alıyorum antremanda yada sonrasında sıkıntı cıkarmıyor istedigim agırlıgı zorlayabiliyorum tavsiye ederim sonucları aldıkca yine yazarım

Yaklaşık 25 gün önce 1 kutu aldım bıtmek üzere ben günde 2 kez yaklaşık 75 gr cıvarı aldım (2x75) ama bununla bırlıkte beslenmemide kuvvetlendırdım gunde yaklaşık 300 400 gr bulgur ayda esmer pirinç + 10 yumurta 8i sadece beyaz + yarım tam tahılı ekmek + 100 gr ma yakın kurşuyemıs v.s seklınde besledim karbonhıdrat olarak , protein olarakda günlük protein tozu dahil 200 gr protein 70-80 gr yag aldım ve 25 günlük donemde yaklaşık 3 kg aldım çok az yaglanma oldu bel bolgemde fakat 6 packler den 4 tanesi hala dürüyor:) bu supplementlerı kullanacak arkadaslar sunu bılın hıc besın takvıyesı saglam bı sekılde beslenmessenız tek basına bı ıse yaramaz unutmayın bunu

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:42 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:40 ----------

76 tan 79 kg ye çıktım suan

Merbaha , öncelikle birşey sorucaktım , 170cm boyum var ve 54 kiloyum , amix monster beef protein tozu ve optimum nutrition serious mass aldım , kilo almak istiyorum bu ürünleri ne şekilde kombine edebilirim ?

Yarım porsiyon kullanacaksanız hiç kullanmayın gidin hardline alın daha iyi hem ondun 170 graminda daha fazla protein ve karbonhidrat var eğer kullanacaksanız 1 porsiyon kullanmalısınız yoksa hiç faydasını göremezsiniz.

Back
Yukarı