Tatlının adı nedir?
Tatlının adı nedir?
Siz ne yiyorsunuz hocamşu son sayfada gördüğüm yiyeceklerin hiçbiri bu spora uygun değil çok garip, bunları yiyerek mi diyette kalabiliyorsunuz?
Aslında neleri yediğimden ziyade neleri yemiyorum desek daha doğru olur. spordan önce gaz yapabilecek bakliyatlar pek tavsiye etmem o nedenle karbonhidrat ihtiyacı için en uygun gıda şeker patates veya baldo pirinçtir. gün içinde diğer öğünlerde bulgur vs. belki olabilir ama şişkinlik ve gaz yaptığı için tercih etmiyorum. birde meyvelerdeki şeker bu spora ciddi uygun değil arada bir belki meyve tadımlık yenebilir ama sürekli şeker alımı yağlanmaya sebep olabilir. lif tüketimi için sebze türevleri daha uygun olacaktır. patlıcan ıspanak kabak brokoli vs. gibi protein tarafında üç aşşa beş yukarı herkesin bildiği şeyler zaten et balık tavuk yumurta en yoğun kullanılabilecek şeyler. yağ tüketiminde zeytinyağ avakado hindistan cevizi fıstık ezmesi ceviz kajuSiz ne yiyorsunuz hocam
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pirincin glisemik indeksi bulgura, makarnaya göre oldukça yüksektir. Belki de çoğu kişi bundan dolayı kaçınıyor olabilirAslında neleri yediğimden ziyade neleri yemiyorum desek daha doğru olur. spordan önce gaz yapabilecek bakliyatlar pek tavsiye etmem o nedenler karbonhidrat ihtiyacı için en uygun gıdar şeker patates veya baldo pirinçtir. gün içinde diğer öğünlerde bulgur vs. belki olabilir ama şişkinlik ve gaz yaptığı için tercih etmiyorum. birde meyvelerdeki şeker bu spora ciddi uygun değil arada bir belki meyve tadımlık yenebilir ama sürekli şeker alımı yağlanmaya sebep olabilir. lif tüketimi için sebze türevleri daha uygun olacaktır. patlıcan ıspanak kabak brokoli vs. gibi protein tarafında üç aşşa beş yukarı herkesin bildiği şeyler zaten et balık tavuk yumurta en yoğun kullanılabilecek şeyler. yağ tüketiminde zeytinyağ avakado hindistan cevizi fıstık ezmesi ceviz kaju
doğru bilinen yanlışlar kısmında konu olacak 1. ders. tabiki tereyağlı pilavdan bahsetmiyoruz ama baldo pirinç veya yasmin vb. glikojen depolarını en hızlı dolduran gıdalardan bu nedenle antrenman esnasında bize lazım olan yüksek enerji ve pump gücü için doğru seçim antrenmandan 1-1.5 saat önce 100 gram pirinç gayet yeterli olacaktır.Pirincin glisemik indeksi bulgura, makarnaya göre oldukça yüksektir. Belki de çoğu kişi bundan dolayı kaçınıyor olabilir
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben gıda mühendisliği terkim. Enerji açısından pirinci önermiyorum demedim glisemik indeksi yüksek dikkatli tüketilmeli. Bu konunun yanlış olduğunu düşünüyorsanız bence iyi bir araştırma yapın sağlam kaynaklardan. 150 gram ve üzerinde şahsım adına konuşmak gerekirse kan şekerimi hızla yükselterek ciddi baş ağrılarına sebep oluyor. Kişiden kişiye oran değişir.doğru bilinen yanlışlar kısmında konu olacak 1. ders. tabiki tereyağlı pilavdan bahsetmiyoruz ama baldo pirinç veya yasmin vb. glikojen depolarını en hızlı dolduran gıdalardan bu nedenle antrenman esnasında bize lazım olan yüksek enerji ve pump gücü için doğru seçim antrenmandan 1-1.5 saat önce 100 gram pirinç gayet yeterli olacaktır.