iceman dedi:arklar 5gun once bsn-nitrix getirttim gumrukte takılmadan geldi.daha once bu ürünü kullanmıs olan varmı die soracaktım.şimdilik etkisi gercekten iyi ant sırasında kaslarım hiç olmadıı kdr şişiyor.fkt bi sorun war sabah olen akşam yemellerden once alın dio veyaa yemeklerden 2 saat sonra.fakt ant ı biraz geç yaptıımğım için ve ant sonra pro tozu ve celltech içip sonrada yemek yediim için 2 saat sonrası gece yarısına denk geliyor.oyuzdende nitrix i yatarken yutuyorum bu yuzdnde yemek yiyemiorum.bu olay etkisini azaltırmı diye soracaktım ve öyle yapmak kötümü?
iceman dedi:ya hakkaten mideyi cok fena yakıyor.üstünde yemeklerle bilikte almayın etkisini azaltır yazıyor oyuzden oyle almıyorum ben ve dediğin gibi iştahıda kesiyor.nox kullanırken beslenmeyi çok iyi tutun diyorlar fakat iştahı kestiği için zorla yemek yiyorum ya .![]()
CTR dedi:daha önce nitrix kullanmıştım, şu anda nox2 kullanıyorum mıdede her hangi bir yanma söz konu değil, sabah aç karnna 3 tablet en az 30-45 dakka sonrasına kadar birşey yemiyeceksınız..
sonra ki servis öğle yemeğinden 30-45 dakika önce aç karnına bol su içilecek en önemlisi buu en az 3 lt su tüketmek gerekiyor bilginize arkadaşlar....
Excursion dedi:CTR dedi:daha önce nitrix kullanmıştım, şu anda nox2 kullanıyorum mıdede her hangi bir yanma söz konu değil, sabah aç karnna 3 tablet en az 30-45 dakka sonrasına kadar birşey yemiyeceksınız..
sonra ki servis öğle yemeğinden 30-45 dakika önce aç karnına bol su içilecek en önemlisi buu en az 3 lt su tüketmek gerekiyor bilginize arkadaşlar....
Cemal abi sen nitrix'ten bir fayda gördün mü peki ?
deep11 dedi:Arkadaşlar forumu araştırdım ama bulamadım.... hatfa başı nox'a başlayacam idman günlerinin haricinde almam gerekiyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim
yanlız kutunun üstünde kullanım şekli için sabah kahvaltıdan önce aç kanına ve öğle yemeğinden yarım saat önce yazıyor :?DaFFy dedi:deep11 dedi:Arkadaşlar forumu araştırdım ama bulamadım.... hatfa başı nox'a başlayacam idman günlerinin haricinde almam gerekiyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim
hayır gerekmiyor, idmandan 30-45 dk önce alman yeterli olacaktır.
spidey dedi:yanlız kutunun üstünde kullanım şekli için sabah kahvaltıdan önce aç kanına ve öğle yemeğinden yarım saat önce yazıyor :?DaFFy dedi:deep11 dedi:Arkadaşlar forumu araştırdım ama bulamadım.... hatfa başı nox'a başlayacam idman günlerinin haricinde almam gerekiyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim
hayır gerekmiyor, idmandan 30-45 dk önce alman yeterli olacaktır.