Nitric Oxide (NO) - Son Teknoloji - Böyle Bir Etki Görmedim

Etkisi mutlak surette war, ozellikle Pump tech kullandıgım dönem cok artısını gördüm...
Diger ürünlerle kyaslanırsa, göreceli olur, ama benim en formda donemim, en güzel goruntu aldıgım donem, pumptech kullandıgım donemdi.. Extra motivasyonundanda kaynaklanabilir..

HSD. Ben bu urunle USA ta tanistim ilk..orda uni ye giderken; kimse bilmezken TR de bu ilaci orda kullandim..Her gun okul cikisi okulun icindeki kampuste inanilmaz buyuk bir spor salonumuz vardi ve orda calisirdim. Tabi orda bu sporu yapanlari gorunce Turkiyenin bu ne kadar geride oldugunu anlıyorsunuz. Orda ki BB hocalarınla cok sohpet etme sansım oldu hatta biride benim yan komsumdu. Burada hocalarin tavsiyesi farklı markaları kullanarak kendine gore en iyi performansı veren suplementi bulman yonunde. O yuzden bir cok suplement kullandım ki hangisinde en iyi performansı alabilirim die. NOX un uzun sureli kullanımalrda ilk bastaki etkisini vermemesi herkes tarafından bilinen bisey, burada yanlıs yonlendirme nerede anlamadım? eger siz uzun sure kullnamadıysanız bu konuda yorum yapmanız yanlıs bence. Biraz yabanci forumlarda gezinirseniz belki daha detayli bilgilere ulasabilrisiniz.

saygılarımla

Ben dışardan nox 3 ve tribulus getirtttim. İlk başta takılır korkusu vardı ama 21 günde geldi.nox 3 te ilk hafta değil ama 2. haftadan sonra damar genişli ğinde , performanstaki artılarını fazlasıyla hissediyorsunuz. Ve benim gibi derisi kalın damarları fazla belli olmayan birisi için süper oldu.Kollarda ki damaralrın şekli dahi insanı öylesine motive ediyoki artık gerisi size kalmış.

wolveron2 dedi:
Ben dışardan nox 3 ve tribulus getirtttim. İlk başta takılır korkusu vardı ama 21 günde geldi.nox 3 te ilk hafta değil ama 2. haftadan sonra damar genişli ğinde , performanstaki artılarını fazlasıyla hissediyorsunuz. Ve benim gibi derisi kalın damarları fazla belli olmayan birisi için süper oldu.Kollarda ki damaralrın şekli dahi insanı öylesine motive ediyoki artık gerisi size kalmış.

aynen benim durumum,
hic damarı gözükmeyen bi adamımdır... bicepts damarı cıkınca nasıl gaza geliosunuz anlatamam

lajolla dedi:
HSD. Ben bu urunle USA ta tanistim ilk..orda uni ye giderken; kimse bilmezken TR de bu ilaci orda kullandim..Her gun okul cikisi okulun icindeki kampuste inanilmaz buyuk bir spor salonumuz vardi ve orda calisirdim. Tabi orda bu sporu yapanlari gorunce Turkiyenin bu ne kadar geride oldugunu anlıyorsunuz. Orda ki BB hocalarınla cok sohpet etme sansım oldu hatta biride benim yan komsumdu. Burada hocalarin tavsiyesi farklı markaları kullanarak kendine gore en iyi performansı veren suplementi bulman yonunde. O yuzden bir cok suplement kullandım ki hangisinde en iyi performansı alabilirim die. NOX un uzun sureli kullanımalrda ilk bastaki etkisini vermemesi herkes tarafından bilinen bisey, burada yanlıs yonlendirme nerede anlamadım? eger siz uzun sure kullnamadıysanız bu konuda yorum yapmanız yanlıs bence. Biraz yabanci forumlarda gezinirseniz belki daha detayli bilgilere ulasabilrisiniz.

saygılarımla

sen buraya yabancı forumun linkini ver ben çeviri yaparım bakalım nasıl oluyor uzun süre derken ne kadar zaman kastediyorsun ve sorumun cevabını hala vermedin madem ilkinden memnundun neden sürekli değiştirdin linki bekliyorum çevirisinide yapıp foruma koyucam varsa tabi

Arkadaşlar karar veremedim. Sizce hangisi? Fiyat performans benim için çok önemli. Yani 40$ a kadar bişey istiyorum, serving sayısı yüksek bişi ayriyetten. Çok şey istiyorum ama yardımcı olursanız sevinirim. :)

arkadaşlar bu 7.ayım body de ölçülerim
boy 1,85
kilo 94
pazu 40
omuz 127
kanat 110
mide 95
şu anda weider 2200 kullanıorum bunu kullanmalımıyım yosa bekliyimmi bitmesini yada nası bi kombinasyon olurr :?: :?:

damar genişletmek için , alıç çayını denedinizmi ? damarları genişlettiği için kalp damar hastalığı için bire birdir.

arkadaslar yarin ilaclari ismarlayacam.ama herkes bu damar genisletici ilaclar hakkinda bisey söylemis hangisini alacagimi sasirdim.simdi kullannalar yada bilgisi olanlar bana söylesin hangisini aliyim.resimlerimde görmüssünüzdür bendene pek damar belli degil.bende damarli bi vücut istiyorum,hangi ürünü aliyim.biraz acele ederseniz sevinirim.yarin almam lazim

arkadaslar ise gittim geldim halen cevap yazan olmamis yaavvvvv;:) hadi su soruma bi cevap verinde sabah ilaclari almaya gidecem bi yardimci olun hadi dostlar :)

Bence en iyi kullanım kombine olanıdır. Mesela NOX, glutamine, creatine, whey protein ve 650 tabletlik bir amino acid. Ben olsam böyle alırdım. Birde bu ürünlerin farklı markalardan olmalarına da dikkat etmek iyi olacaktır tabi...

gurkan arkadasım ben nıtrıx amıno kombınesı yapmıstım gercekten etkısı oldu vucudum zaten damarlı bırde onları kullandım dahada guzel olmustu valla tavsıye ederım

Nox3 üzerine damar genişletici tanımam sadece damar genişletme üzerine agırlıklı universal nox3 diger ürünlerin içinde creatin vs. ek maddeler var ama sadece damar genişletme odaklı bişey diyorsanız universal nox3 derim hem damar hem hacim fizogen blizt 8)

Aslında burada bir konu daha çıkıyor genişleyen damarla ileriki dönemde sorun çıkara bilir kalbin sistol ve diestol ritmi bu damarlar sayesinde antreman esnasında artıyor fakat antremanın dışındada genişlemiş damardan basılan kan rahat gittiği için kalp eski ritmine oranla daha fazla çalışıyor bu yaşlarda kaldırabilir fakat ileriki yaşlarda bu damar eski halini almazsa kalp kan yetiştireyim derken yorgun düşebilir 40 yaşına kadar önce kaslar sonra kalp 40 yaşından sonra ise önce kalp sonra kaslar yorulur demek istediğim damar dar ise pompalanan kan zor gider kalp sıkışır geniş ise eğer kalp çok çalışır eğer 40 yaşına yaklaştıysanız eğer kalbin de durumunu düşünürseniz bu ürünleri kullanırken dikkat edin derim

Ben 1 kutu nitrix bitirdim,, açıkcası pek bir fayda göremedim :( NO - XPLODE 1 seçilmiş Amerika'da bir onu dene istersen.

önerileriniz icin sagolun arkadaslar.universal nox3,bulgar tribulus,l-arginine,glutamin ve creatin siparisi verdim.2 haftaya kadar baslayacam bakalim nasil olacak

nox3

2 sene önce amerikadan getirttim. sadece nox 3 değil yanında hmb+creatin kullandım. sprint antrenmanlarımda aldığım performansın karşısında verdiğim her kuruşun sonuna kadar helal olsun demiştin. halter ksımında ise gercekten çok fena şişmiştim ve kaslar çok kısa bi sürede definize olmustu. yan etkisi olarak pek bişey görmedim fakat o sene kalpten temiz kan pompalayan aort damarımda bir problem olmustu bunun sonucunda da hiper tansiyon dan rahatsızlanmıştım

bsn nitrix

arklar 5gun once bsn-nitrix getirttim gumrukte takılmadan geldi.daha once bu ürünü kullanmıs olan varmı die soracaktım.şimdilik etkisi gercekten iyi ant sırasında kaslarım hiç olmadıı kdr şişiyor.fkt bi sorun war sabah olen akşam yemellerden once alın dio veyaa yemeklerden 2 saat sonra.fakt ant ı biraz geç yaptıımğım için ve ant sonra pro tozu ve celltech içip sonrada yemek yediim için 2 saat sonrası gece yarısına denk geliyor.oyuzdende nitrix i yatarken yutuyorum bu yuzdnde yemek yiyemiorum.bu olay etkisini azaltırmı diye soracaktım ve öyle yapmak kötümü?

Back
Yukarı