Blitz dedi:Sağol Alperen açıkçası sonu BOL ile biten birşey ihtiva ettiğini bilmiyordum Blitzin daha doğrusu dikkat etmemişim :x
Ben kür mü yaptım şimdi? Methanobol nedir?
TANTO dedi:Değerler bakımından en iyi Muscletech firmasının ürettiği pump tech nedenini ise açıklayayım AAKG değeri nox3 te 3,0
( o yüzden nox3 denilmiş) Pump tech te ise 4,1 ence bu olay tercih sebebidir![]()
Pump Forever dedi:Dediginiz dogru olabilir, ilk kullnımda daha buyuk etki... ikincide düsen..
ama Tanto'nun da belirttigi icerik farklılıgınında bi etkisi soz konusu, cunki AAKG bu ürünün hammaddesi..
Bakalım 1 aylık kullanım sonrası gozlemlerimi yazacam buraya..
bu arada bi farklılık daha
Pump tech 'te antremandan 1 saat once 6-12 adet arası alınız
NOX3 'de ise; sabah ac karnına 3 bir de ogle yemeginden yarım saat once 3 tane ... toplam 6 diyor....
Saygılar
Pump Forever dedi:TAnto ewt.. zaten mantık olarak bu supplement esas efekti, antreman sırasında gözlemleniyor.. Gercekten buna kimsenin suphesi olmasın, kendi limitlerini gormek icin, ii carb aldıgınız bi gun 8-10 tane icin antremadnan once, sonra cikin, az kilo cok tekrar, az dinlenme suresi wererek calısın.. antremandan sonra aynada bi RUHL goreceksiniz
:roll:
Yurtdışından daha evvel ürün getirttin mi? Getirttiysen nereden getirttin? Ben de bu ürünlere bu fiyatlarda ulaşabilmek isterim.zagortenay dedi:Nox2 nin fiyatı 180 tablet yol hariç 35 dolar Pump-Tech in fiyatı 200 tablet yol hariç 55 dolar.Eğer bu tarz bir ürün kullanılacaksa bence pahalı olan her zaman iyidir.Pump foreverde bahsetmiş bence pump-tech kullanılmalı.Ucuz ürünlerden ağzı yanmış bir arkadaşınızın naçizane tavsiyesi.Bende alıcam 2 ay sonra.