Excursion dedi:
Arkadaşlar ben yeniyim bu sporda, 2 ay falan oldu, tavsiye edermisiniz? Şu an Weider Amino 2200 kullanıyorum.
Ben tavsiye etmem, cünkü günde almamız gereken protein miktarı 150-200 gr. civarında, bunu karşılamak çok çok zor, onun için öncelik protein tozu ve amino asitte.
Bunlara sahipsen ve sporda 3 ayın doldu ise, creatine alman iyi olur.
Ancak dediğim gibi, öncelik protein, bu sporu yapan çoğu kişi protein konusunda eksik kalıyor(buna bende dahilim), protein eksik ise, nox hiçbir halta yaramaz, kaslarında bir şişkinlik olur, kullanmayı bırakınca şişkinlikte gider, ki şişikinlikte öyle aman aman, rambo türü bir şişkinlik değil.
Paran var mı, o zaman al 3.5 kiloluk protein tozunu, her gün yemeklerine takviye olarak 2 ölçek al, bu sana ilave olarak 45 gr. protein demek, eminim ancak o zaman protein ihtiyacını tamamlamış olursun.
Her gün 600-700 tavuk yemedikçe (ya da aynı miktar biftek), 1 litreye yakın süt, protein ihtiyacını karşılamak zor, yediklerinle bu yazdıklarımı kıyasla, eğer yeterli protein aldığını düşünüyorsan protein tozu almasanda olur, o zaman bir kadar daha sıkı idman yapıp creatine almanı öneririm, ama nox için erken.