karahanrojen
Üye
Arkadaşlar ben 1.6 kastan kaybettim iyi beslenmeme rağmen ölçen aletdede hata olabilir ama bunu sebebi ağırlık sonrası 20 dk cardio yapmam olabilirmi?
Hayır, 20 dk lık Cardio hiç bir şey değil. Üst düzey bir cardio yaptığını da zannetmiyorum zaten. Senin sorunun beslenmeyle alakalı. İdman yapmışsın iyi beslenmemişsin, o 20 dk lık cardioyu yapmasaydın da kas kaybı olurdu.
ağırlık antrenmanından sonra 10 dk koşsak olmaz mı?
10 dklık koşmadan hiç bir şey olmaz.
Flexor'un yazdığı herşey doğru lakin eksik. Ondan bu soruyu soruyorsun. Herkesin genetik yapısı farklı, mesela benim güçlü bir genetiğim var ve ben haftada 3 gün çok çok ciddi cardio yapıyorum, minimum 5 gün de antreman. Bugüne kadar hiç kas kaybı yaşamadım, çünkü genetiğim uygun ve beslenmeme çok dikkat ediyorum.
Kendi genetiğinin nasıl olduğunu sen biliyorsun. Kararını kendin vereceksin. Beslenmene de dikkat edeceksin. Genetik yapın kolay kas yıkımına meydan veriyorsa vücuduna çok yüklenmeyeceksin.
Flexor Hoca paylaşım gayet ikna edici , fakat herkesin hocası farklı program yaptıgı için insanlar şaşırmış durumdabende ilk 25 dk ve antremandan sora 25 dk orta derece kardiyo yapıorum antremanım yaklasık 2.5 saat sürüyo tamamı. Hocama sizin yazdıklarınızı anlattım dıoki İyi güzelde sana 50dk kardıyo yaptırdıktan sora Hangi proteine hangi kası inşa edicen dio o andada o ikna edici konuma gelıyo
![]()
Şamar oğlana döndük valla allaha emanet kim ne derse onu yapıoz
( ayrıyaten benim programım haftada 4 günlük bi program kardiyoyu farklı günlere ayırıp çalışmayı denesem bide hafta içi hafta sonu 1 gün kendime tatil versem haftada 8 güne ihtiyacım var
) ne yapmalıyım ???
Madem öyle bir tavsiye de benden sana, cardioyu saymazsak 100 dk boyunca antreman yapıyorsun. O süreyi 25 dk'ya düşür. Her hareket arasında maksimum 20 saniye dinlen, bölge değiştirirken 2 dkdan fazla dinlenme.
Ben salonlarda yıllardır spor yapıp benim ilk 3 ayım kadar gelişme gösteremeyen insanlar gördüm. Çok bilinçsiz bir milletiz spor konusunda.
Valla şaşırıyorum size 2.5 saat neyin sporu.