maietnigri
Üye
Ben karın kası için ayrı bir gun belirlemiyorum dostum. Haftanin 4 gunu spor yapiyorsam, 2 sinde antrenman sonrasi karin calisiyorum.Karını hangi bölüme koymalıyım ?
karin kaslari da diger bolgeler gibi dinlenmeye ihtiyac duyarlar.
Ben karın kası için ayrı bir gun belirlemiyorum dostum. Haftanin 4 gunu spor yapiyorsam, 2 sinde antrenman sonrasi karin calisiyorum.Karını hangi bölüme koymalıyım ?
Haftada 3 gün gidebileceğim şekilde haftada 2 kez kol çalışmasını nasıl yapabilirim kafam karıştı. Bacak çalışmayacağım zaten.
Pazartesi: Biceps-Triceps
Çarşamba: Göğüs-Kanat-Trapez
Cuma:Omuz-Biceps-Triceps-Kalf
Sizce böyle bir program uygun mu ?
steroid kullanımını hiç tavsiye etmem.Şimdi ben 20 yaşında biriyim evde 15 kilo dumbell la 12 tekrar 3 set biceps çalışıyorum 12 kg triceps ve 15 kg bilek kası çalışıyorum antrenmanım gece 11:30 gibi başlıyo 12 gibi bitiyo sonra 3 yumurtadan menemen yiyip yatıyorum sabah 7:30 da kalkıyorum 100 gr yulaf ezmesi ve süt karıştırıp içiyorum öğlen tavuk döner yarım ekmek akşam yemekte ne varsa.. gece yine 3 yumurtadan menemen. antrenman programım şu şekilde ; Bir gün kol ertesi gün dinlenme , sonraki gün omuz (üç farklı hareketle) ertesi gün dinlenme sonraki gün yine kol diye başa dönüyor bide bu antrenmanlar öncesinde bacak çalışıyorum hem omuz hem kol öncesinde. Şimdi benim sorum herkes vücudumun çok iyi olduğunu söylüyor seksi falan diyolar garip bi şekilde kanat çalışmadığım halde kanatlarım da gelişmiş vazıyette hemde hiçbir supplement kullanmıyorum boyum 1,82 kilom 72 . Vücut bende takıntı haline geldi artık bigün çalışmasam kendimi kötü hissediyorum hergün kaslarımı kontrol ediyorum erimişmi diye sürekli bir daha fazl şişme isteğim sürekli bi memnun olmayış var hastalık haline geldi bende sizce steroid kullanmaya başlayayım mı başlarsam da nasıl bir kür uygulamalıyım ..?
Peki ne onerirsin kardes onun yerine boyle cene kaslari falan yikilacaksteroid kullanımını hiç tavsiye etmem.
steroid e hiç bulasma bence ona vercegin parayla buzluguna bir et stogu ve dolabada yumurta süt doldur tabi pirincinde hiç bitmemeli ve oğununu 6 ya çıkar gunde 450 gr et yemeye çalış unutma ki bu iş birazda para sporu ilaçlara değil doğal proteinlere para harca 4 senedir bu isteyim 3 farkli vücut yaptim bu yillar içinde ve sanada tavsiyem bu durŞimdi ben 20 yaşında biriyim evde 15 kilo dumbell la 12 tekrar 3 set biceps çalışıyorum 12 kg triceps ve 15 kg bilek kası çalışıyorum antrenmanım gece 11:30 gibi başlıyo 12 gibi bitiyo sonra 3 yumurtadan menemen yiyip yatıyorum sabah 7:30 da kalkıyorum 100 gr yulaf ezmesi ve süt karıştırıp içiyorum öğlen tavuk döner yarım ekmek akşam yemekte ne varsa.. gece yine 3 yumurtadan menemen. antrenman programım şu şekilde ; Bir gün kol ertesi gün dinlenme , sonraki gün omuz (üç farklı hareketle) ertesi gün dinlenme sonraki gün yine kol diye başa dönüyor bide bu antrenmanlar öncesinde bacak çalışıyorum hem omuz hem kol öncesinde. Şimdi benim sorum herkes vücudumun çok iyi olduğunu söylüyor seksi falan diyolar garip bi şekilde kanat çalışmadığım halde kanatlarım da gelişmiş vazıyette hemde hiçbir supplement kullanmıyorum boyum 1,82 kilom 72 . Vücut bende takıntı haline geldi artık bigün çalışmasam kendimi kötü hissediyorum hergün kaslarımı kontrol ediyorum erimişmi diye sürekli bir daha fazl şişme isteğim sürekli bi memnun olmayış var hastalık haline geldi bende sizce steroid kullanmaya başlayayım mı başlarsam da nasıl bir kür uygulamalıyım ..?
steroid e hiç bulasma bence ona vercegin parayla buzluguna bir et stogu ve dolabada yumurta süt doldur tabi pirincinde hiç bitmemeli ve oğununu 6 ya çıkar gunde 450 gr et yemeye çalış unutma ki bu iş birazda para sporu ilaçlara değil doğal proteinlere para harca 4 senedir bu isteyim 3 farkli vücut yaptim bu yillar içinde ve sanada tavsiyem bu dur
3 farklı vücut derken ilk başladığım da 16 yaşındaydım 72 kiloydum boyum 181 cm di ve estetiktim eski basketbolcu olduğumdan ama prolara özendim ve kilo alarak kas yapip maksimum hacim istedim ve 4 ayda 90 kilo oldum ve vücut deyim yerindese yaratık gibiydi omuz ve kanatlar ucuyordu 135 omuz 115 göğüs ve 41 mi kol vardi ama 16 yaşında bu vücudun fazla olduğunu düşündüm ve bir sene sonra tüm vucudu yıkıp kaslar değil tekrar eski kiloma dönüp zayıf ama parçalı kas yapayim dedim ve 1 buçuk ayda 18 kilo verip o vucududa yaptim ve 1 senede öyle gezdim en sonda şuan 78 kiloda atletik ama iri bi vücut yapiyorum yani clean bulk mümkün olduğu kadar yaglanmadan büyüme ve hiç kilo almadan hacim kazanma şekli ve 9 aydır süper işliyor buda ölçüler tekrar eski 90 kiloluk haline dayandi ama şuan o halden daha estetik olarak duruyor ve bunların hepsini takviyesiz olarak yaptım ben şahsen asla takviye kullanmadim kullanmamda çünkü doğal yollardanda gayet iri ve kasli olunabiliyor tabi teknikleri ve vücudunu iyi taniyip birazda sabredersenEyvallah abi zaten bugün de salona yazildim bide optimum un whey protein ininden aldim citayi yukselttim vücut suanki haliyle bile plaja hazir hem genetik olarak bel ince omuz genis oldugundan cok estetik duruyo nazar degmesin steroide hic gerek yok bencede sacma.. bide 3 farklı vücut derken neyi kasteddin
Usta takviyesiz 4 ayda 90 kilo nasil oldun ya antrenman seklin tum vücut sonra bigün dinlenme sonra tekrar tüm vücutmuydu3 farklı vücut derken ilk başladığım da 16 yaşındaydım 72 kiloydum boyum 181 cm di ve estetiktim eski basketbolcu olduğumdan ama prolara özendim ve kilo alarak kas yapip maksimum hacim istedim ve 4 ayda 90 kilo oldum ve vücut deyim yerindese yaratık gibiydi omuz ve kanatlar ucuyordu 135 omuz 115 göğüs ve 41 mi kol vardi ama 16 yaşında bu vücudun fazla olduğunu düşündüm ve bir sene sonra tüm vucudu yıkıp kaslar değil tekrar eski kiloma dönüp zayıf ama parçalı kas yapayim dedim ve 1 buçuk ayda 18 kilo verip o vucududa yaptim ve 1 senede öyle gezdim en sonda şuan 78 kiloda atletik ama iri bi vücut yapiyorum yani clean bulk mümkün olduğu kadar yaglanmadan büyüme ve hiç kilo almadan hacim kazanma şekli ve 9 aydır süper işliyor buda ölçüler tekrar eski 90 kiloluk haline dayandi ama şuan o halden daha estetik olarak duruyor ve bunların hepsini takviyesiz olarak yaptım ben şahsen asla takviye kullanmadim kullanmamda çünkü doğal yollardanda gayet iri ve kasli olunabiliyor tabi teknikleri ve vücudunu iyi taniyip birazda sabredersen