İyi akşamlar arkadaşlar, forumunuza yeni üye oldum adım Murat, 2yıldır iyi bir spor salonunda hocaların yardımı ile çalısıyorum, ilk başladığım zaman 62-63 kiloydum ve ilk 3 ay herhangi bir protein tozu kullanmadım, boy 1.84, acıkcası basladıgım zaman çubuk gibi birşeydim, 3 ay çalıştıktan sonra hocam bana kendisinin yurt dışından getirdiği Nitro-tech ' i sattı ve kullanmaya başladım, 2ay boyunca kullandım ve mükemmel faydasını gördüm kilom 63 den 74-75(kas kütlesi olarak) lere cıktı, fakat bu 1 kutu yu bitirmeye yakın her içtikten sonra mide hafiften bozuluyordu( süt ile 1 ölçek karıştırarak içtim, sadece spordan sonra ), fazla önemsemedim ve 2.kutuyu aldım, ve kullanmaya başladım, ilk başlarda sag memenin iç bölgesinde sertlik başladı ve ucu dahil, sırt sivilceleri az az zaten vardı, bitmeye yakın 2.kutu, spordan önce içtim ve 1.5 saat sonra tekrar spor sonrası olarak içtim, aksam mide bulantısı vs ateşim çıktı serum taktıklar, burada asla ve asla ürünün suçuymuş gibi kasıtlarda bulunmuyorum, inandıgım olay bünyemin o ürünü fazla kaldırmadığı yada bir diğer ihtimal o zamanlar ürünün girişi yasaklı olduğundan sağlık bakanlığı tarafından onaylıda olmadığı için ne kadar gerçek veya sahte olduğunu bilemiyorum, serum sonrası iyileşmeden sonrada kaslarda titreme başladı, el kol kısımlarında, dikenimsi batmalar... araştırmalarım sonucu bazı kişilerde meme bölgesindeki sert tabaka ve kaslarda dikenimsi batmalara rastladim, 1 yıldır ultimate %100 kullanıyorum ama yinede kilom 78 yani 1 senede en fazla 2 kilo alabildim nitro-tech i bıraktıktan itibaren, 1.84 boy 78 kilo, 7-8 kas kütlesi olarak kilo almak istiyorum ve yine nitro-tech kullanmak istiyorum, sizce bu basıma gelenler o zamanki bünyemin kuvvetsiz olması ile alakalı olabilir mi, tekrar kullanmaya başlasam başıma yine bu tip seyler gelebilir mi acaba, yardımcı olursanız cok sevinirim, teşekkürler..