Muscletech Nitro-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.567
Ürüne yeni başlayacağım, fakat spora bu sene yeni başladım yaklaşık 1.5-2 ay oldu. Sizce bu ürün ağır kaçar mı bana ? spor sonrası aldığım kalori ile yaktığım kaloriyi sanırım bir tutamadım ramazan boyunca ve spordan sonra baş dönmesi oluyor, spor sonrası ve normal gündelik hayatta bunu kullandığım zaman hem gelişim hem de besin+vitamin takviyeleri ile rahat bir yaşam sürebilecek miyim? ve dediğim gibi yaklaşık 1.5-2 ay başladım spora bu sene, ağır kaçar mı ürün ?

Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar uzun zamandır forumu takıp edıyorum öncelıkle paylaşımlarından dolayı tüm üyelere teşekkürler.
Bu ürünü yeni aldım daha öncesinde O.N %100 Whey kullanıyordum ancak bunun tadı çok tatlı şekerli gibi geldi bana g.gdan aldım ürünü kullanan arkadaşlar sizce bu tat normal mi ?

Normal. Biraz tatlı gibi ama şekerden değil aspartam'dan kaynaklı. Benim için biraz tatlı olması artı özellik olmuştu. Tatlı krizlerimi biraz yoğun nitrotech ile geçiştiriyodum lakin ürün bitmek üzere..

Anladım peki ürünü kreatin ile kombine etsek sıkıntı olur mu içinde kreatin var biliyorum antrenman sonrası kreatin+whey(O.N kullanırken) kombinesi yapıyodum bu şekilde kullansam bı sorun olur mu?

Merhaba
Bugun nitrotech aldim bu urunun ithalatci firmasının eksen sağlık olduğunu gördüm bu konuda bilgisi olan var mı acaba normalde farmatek olarak biliyordum.

Anladım peki ürünü kreatin ile kombine etsek sıkıntı olur mu içinde kreatin var biliyorum antrenman sonrası kreatin+whey(O.N kullanırken) kombinesi yapıyodum bu şekilde kullansam bı sorun olur mu?

bir sorun yok.rahatça kombine edebilirsin.

arkadaşalr bende kilo sorun var kilo alamıyorum çok zayıfım kol kaslarım hiç yok omuzlar çok ince proteyin toz kulanmaya kara verdim ne tafsiye edersiniz

Güzel kardeşim msj'ını yeni başlayanlar bölümüne açmalısın. Şu an zaten bir ürünün sayfasındasın. Bu ürünü de tavsiye ederim. Ya da gainer'lara bakabilirsin.

İyi akşamlar.

Gnc, muscletech ürünleri satmaya başladı ve bugün %30 indirimi vardı. 219 tl olan 4 lbs (1.8 kg) nitro-tech hardcore Pro series 150 tl'ye geldi.

Elimde şu anda advanced nutrition 2000 - amino flex adında, abd'den gelen bir amino acid (glutamine içeriyor) ve hemo rage black uc var. Yukarıda okuduğum kadarıyla hemo rage ile nitro tech'i kombine etmem de sorun yaratmayacak. Nitro-tech'i nasıl kullanmamı, nasıl bir kombinasyon yapmamı tavsiye edersiniz?

Teşekkürler...

İyi akşamlar arkadaşlar, forumunuza yeni üye oldum adım Murat, 2yıldır iyi bir spor salonunda hocaların yardımı ile çalısıyorum, ilk başladığım zaman 62-63 kiloydum ve ilk 3 ay herhangi bir protein tozu kullanmadım, boy 1.84, acıkcası basladıgım zaman çubuk gibi birşeydim, 3 ay çalıştıktan sonra hocam bana kendisinin yurt dışından getirdiği Nitro-tech ' i sattı ve kullanmaya başladım, 2ay boyunca kullandım ve mükemmel faydasını gördüm kilom 63 den 74-75(kas kütlesi olarak) lere cıktı, fakat bu 1 kutu yu bitirmeye yakın her içtikten sonra mide hafiften bozuluyordu( süt ile 1 ölçek karıştırarak içtim, sadece spordan sonra ), fazla önemsemedim ve 2.kutuyu aldım, ve kullanmaya başladım, ilk başlarda sag memenin iç bölgesinde sertlik başladı ve ucu dahil, sırt sivilceleri az az zaten vardı, bitmeye yakın 2.kutu, spordan önce içtim ve 1.5 saat sonra tekrar spor sonrası olarak içtim, aksam mide bulantısı vs ateşim çıktı serum taktıklar, burada asla ve asla ürünün suçuymuş gibi kasıtlarda bulunmuyorum, inandıgım olay bünyemin o ürünü fazla kaldırmadığı yada bir diğer ihtimal o zamanlar ürünün girişi yasaklı olduğundan sağlık bakanlığı tarafından onaylıda olmadığı için ne kadar gerçek veya sahte olduğunu bilemiyorum, serum sonrası iyileşmeden sonrada kaslarda titreme başladı, el kol kısımlarında, dikenimsi batmalar... araştırmalarım sonucu bazı kişilerde meme bölgesindeki sert tabaka ve kaslarda dikenimsi batmalara rastladim, 1 yıldır ultimate %100 kullanıyorum ama yinede kilom 78 yani 1 senede en fazla 2 kilo alabildim nitro-tech i bıraktıktan itibaren, 1.84 boy 78 kilo, 7-8 kas kütlesi olarak kilo almak istiyorum ve yine nitro-tech kullanmak istiyorum, sizce bu basıma gelenler o zamanki bünyemin kuvvetsiz olması ile alakalı olabilir mi, tekrar kullanmaya başlasam başıma yine bu tip seyler gelebilir mi acaba, yardımcı olursanız cok sevinirim, teşekkürler..

Evet bu ihtimal kaçınılmaz :D , uzun bir aradan sonra 1 kutu daha alıp(shopdan ;) ) deneyim, sonucları eskisi gibi olmaz, hersey yolunda giderse tam gaz Nitro-Tech devam :), aynı zamanda da cafedeki protein satıcılarının, creatin iceren protein tozu icmen durumunda, oldukca fazla su tuketmen gerektigini soylediler yoksa böbrek taşı olabilitesi varmış, aslan besleyen yemine katlanır mı yoksa şehir efsanesi mi bu durum anlamadım :)weightlifter

mükemmel tek kelimeyle mükemmel. belki diğer ürünlerin 2 katı fiyatı türkiyede ama gerçekten diğer ürünlerden 2 kutu içmektense bundan bi kutu içmeyi tercih ederim

2 kutu 5.5 kilo kas olarak kilo aldırdı bana
kolumda yaklaşık 3 santimlik büyüme oldu 2 ay içinde

nasıl calisiyosun ?

4lbs~1.8kg.lık kutudan54 servis (1 scoop=33gr~25gr protein) çıktığı belirtilmiş. İdeal kullanım bicimi olarak günde 3 seferde 2şer= 6 servis kullanımı tavsiye ediliyor ki bu da 9 calışma gunüne denk geliyor.

Bu ürünü kullanan arkadaşların söylediği, kısa zamanda önemli ölçüde ilerleme kaydediliyor. Benim kurduğum matematik, tavsiye edilenden farklı:

Antremandan 45 dk önce hemo rage black uc alıyorum. Bundan bir 10 dk. Sonra 1 ölçek nitro-tech almayı düşünüyorum. Antremandan hemen sonra 1 ölçek nitro-tech + glutamin içeren 2 adet amino (2*750mg=1500mg) ile gün içerisindeki takviyemi bitirmeyi planlıyorum. Aksam yatmadan önce de lor peyniri yiyerek kazain takviyesi ile maçı götürmeyi düşünüyorum.

Bu hesapla nitro-tech'ten belki arkadaşların söylediği kadar hızlı ve iddialı bir sonuç almayacağım ama biraz daha uzun vadeli ve ekonomik bir tüketim planladım. Bir kutu; 54/2= 27 antreman günü yani haftada dört antremandan yaklaşık 7 haftalık bir kullanım söz konusu oluyor.

Forumda supplement kombinasyonlarını inceledim. Her biri minimum 5-6 suplementten oluşan menüler gördüm. İsin icine girdikçe belki hak vermemek elde değil fakat ben nispeten amatör seviyede devam etmek istiyorum. Suplement kullanımımı, harcadığım efora değecek yani "attığım taş ürküttüğüm kurbağaya değsin" seviyesinde tutmayı düşünüyorum.

Yalnız söyle bir risk var; ekonomik ve orta/uzun vadeli bir tüketim planladığımı düşünürken zayıf bir reçete uyguluyor olabilir miyim?

Forumdaki tecrübeli arkadaşların düşüncesini merak ediyorum.

Back
Yukarı