Muscletech Nitro-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.567
bu üründe kreatin var ve yanılmıyorsam kreatinler belli bir süre kullanıldıktan sonra ara veriliyor bu ürünü kullanırken de ara vermemiz gerekir mi

Kreatin kullanımı 4 hafta kullan 2 hafta ara ver şeklinde tavsiye ediliyor. Zaten bu ürünün de 3-4 hafta arasında bitirilmesi öneriliyor. Yani en azından kullanım şekli olarak bunu söylüyorlar. Ama ne tadından ne de bütçe gereği bu pek mümkün değil.. Gerçi gramaj olarak diğer tozlardan daha az.

Tavsiye edilen 6 hafta kullanıp 2 hafta ara vermek. En güzeli bi kutu nitrotech bi kutu optimum diye düşünüyorum. Böylece hem ara vermiş oluyoruz hem de supplement desteğine devam :)

arkadaşlar bu ürünü kullanınca amino asite gerk varmı bir arkadaş bana onun içinde zaten amino var alırssan aminoya grek yok dedi

arkadaşlar bu ürünü kullanınca amino asite gerk varmı bir arkadaş bana onun içinde zaten amino var alırssan aminoya grek yok dedi

bunun içinde çok amino var ama oranları çok düşük
uzun zamandır yapıyorsan bu sporu gerek var.

Tavsiye edilen 6 hafta kullanıp 2 hafta ara vermek. En güzeli bi kutu nitrotech bi kutu optimum diye düşünüyorum. Böylece hem ara vermiş oluyoruz hem de supplement desteğine devam :)

Ben senin düşünceni uygulamaya başladım:) Nitrotech' im hala bitmedi ama Optimum Hydrowhey aldım. Nitrotech için düşüncelerim değişmeye başladı. Onu içince rahatsız oluyorum..Midem bi garipleşiyor. Am optimum yağ gibi gidiyor ve kas alımına daha yardımcı. Tabi bnm bünyem için gerekli.

ürünü kullanmaya başlayalı bir hafta oldu ve ilk izlenimlerimi paylaşmak istiyorum;
kullanmaya başladığım ilk iki üç gün inanılmaz gaz yaptı, fakat daha sonraları vücut alıştımı ne biraz daha iyi giiyim. 4 lbs aldım ve bir ay yetmesi için sabah aç karnına 1 ölçek, antreman sonrası aminodan 20 dk sonra bir ölçek kullanıyorum. göze çarpan en büyük yararı ise ağırlıklarda gözle görülür artış oldu, daha az yoruluyorum vs vs. ancak öyle aman aman gözle görülür bir gelişme yok şuanda, bakalım daha erken zaten, ilerleyen haftalarda tekrardan yorum yazarım.

ürünü kullanmaya başlayalı bir hafta oldu ve ilk izlenimlerimi paylaşmak istiyorum;
kullanmaya başladığım ilk iki üç gün inanılmaz gaz yaptı, fakat daha sonraları vücut alıştımı ne biraz daha iyi giiyim. 4 lbs aldım ve bir ay yetmesi için sabah aç karnına 1 ölçek, antreman sonrası aminodan 20 dk sonra bir ölçek kullanıyorum. göze çarpan en büyük yararı ise ağırlıklarda gözle görülür artış oldu, daha az yoruluyorum vs vs. ancak öyle aman aman gözle görülür bir gelişme yok şuanda, bakalım daha erken zaten, ilerleyen haftalarda tekrardan yorum yazarım.

içinde düşükde olsa creatine var onun etkisidir yazdıkların.
ama nitro seni bu kadar etkiliyorsa cell tech kullansan çok daha iyi verim alırsın.
yada sağlam bir animal kombinasyonu....

6 haftadan sonra ara vermek gerekiyor ya zaten, muhtemelen ona başlarım arada. buarada ben 2lbs'yi 80 tl ye satan bir yer buldum ankara'da

Yutumu mu kolay? Protein tozunu yutmaya çalışıyosan bi yerlerde yanlış yapıyosun turgay :D

arkadaşlar amerika dan tanıdığım biri gelcek.ona weider premium getirmesini isteyeceğim.bu ürünümü istesem karar veremedim.bide gümrükte bu ürünler sorun çıkarır mı acil cevap verirseniz çok sevineceğim

Merhabalar, yeni konu açamadığım için buraya yazmak istiyorum.
Ben 2 ay önce dambıl ile yavaş yavaş çalışmaya başladım; 1 haftadır da spor salonuna gidiyorum. Protein tozu kullanmak gibi bir niyetim var. Whey proteini çok duydum ama nedir, ne işe yarar, ve nasıl kullanılır bilmiyorum. Bu konuda deneyimli abilerimizden bazı ipuçları bekliyorum... Hangisini almalıyım ve kısa sürede forma girmek için ne kadar ve nasıl kullanmalıyım? şimdiden teşekkürler.. ... ..

spor geçmişin dolayısıyla whey i önermem.en az iki ay daha dogal protein ile beslenmen senin yararına olucaktır ki yaş olarakta daha gençsin yumurta-et(tavuk,kırmızı,balık)ve süt ürünlerini düzenli kullanmanı öneririm.

spor geçmişin dolayısıyla whey i önermem.en az iki ay daha dogal protein ile beslenmen senin yararına olucaktır ki yaş olarakta daha gençsin yumurta-et(tavuk,kırmızı,balık)ve süt ürünlerini düzenli kullanmanı öneririm.

Yorumunuz için teşekkür ederim, kesinlikle dikkate alacağım :)

Merhabalar, yeni konu açamadığım için buraya yazmak istiyorum.
Ben 2 ay önce dambıl ile yavaş yavaş çalışmaya başladım; 1 haftadır da spor salonuna gidiyorum. Protein tozu kullanmak gibi bir niyetim var. Whey proteini çok duydum ama nedir, ne işe yarar, ve nasıl kullanılır bilmiyorum. Bu konuda deneyimli abilerimizden bazı ipuçları bekliyorum... Hangisini almalıyım ve kısa sürede forma girmek için ne kadar ve nasıl kullanmalıyım? şimdiden teşekkürler.. ... ..

vücut geliştirme sabır ve emek isteyen bir spordur, protein tozuda kullansan mucizeler beklememen lazım, bunlar sadece takviye ürünler. bir hafta toz kullanmak için çok ama çok erken, aldığın tozu direkt vücuttan atarsın, paran boşa gitmiş olur. arkadaşın dediği gibi günlük beslenmende protein ağırlıklı besinler tüketmeni öneririm. önce kas kütleni arttır, daha sonraki zamanlarda başlarsın protein tozuna.

tabikide doğal beslenmek en güzeli ,, fakat protein tozu yada diğer supplement ürünleri kullanmak için beklemenin bi anlamı yok , maddi durumunuz varsa spora başlar başlamaz alabilirsiniz ,

Sizi yeniden forumda aktif görmek bizim icin şans.
Yeniden hoşgeldiniz demeyi forum adına borç bilirim.

Back
Yukarı