Muscletech Nitro-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.567
cell tech daha çok hacim kazandırır fakat cell tech bir kreatindir.nitro tech ise protein.yani siz nitro tech aldıktan sonra ancak cell tech alabilirsiniz.tek kutu hakkın varsa mecburi olarak nitro tech.

on %100 whey im var 5 ölçek kalmış sizce cell tech 4.4 lbs kaç gün gider

Muscletech in önerdiği şekilde günde 100 gr kullanırsan 20 gün gider.Başka şekilde de kullanılabilir günde bir ölçek gibi ancak etki alınabilir mi daha önce denemediğim için çok kesin bir şey söylemek istemiyorum.

Bence madem 5 ölçek kalmış protein tozun önce git bir protein tozu al.

beyler nıtro tech' le beraber hangı supplementı kullanmamı onerırsınız ? creatini geçtim içinde var diye glutamın dusunuyorum sizin tavsiyelerınız nelerdir antrenman öncesi de olabilir...

arkadaşlar kimse yazmamış ama bu üründe Kolesterol oranı günlük ihtiyacın %22 si , bu çok çok yüksek bir rakam,, bu konuda mantıklı bir açıklama var mı ?

Kolestrol vücüdun ihtiyacı olan bi olay hatta kas gelişimi için gerekli de yalnızca belirli bir değerin üstüne çıkmaması gerekiyor.Çünkü çok düşük olduğu zaman da belirli bir tedavi uygulanıyor.Yanlışım varsa düzeltin.

Saygılar.

arkadaşlar kimse yazmamış ama bu üründe Kolesterol oranı günlük ihtiyacın %22 si , bu çok çok yüksek bir rakam,, bu konuda mantıklı bir açıklama var mı ?

bu olay hiç dikkatimi çekmemişti.ultimate'in 3,optimum'un 2 katı kolestrol değerlerine sahip.protein tozlarında herşey aynıysa kolestrol değerlerine bakılıp düşük olan tercih edilir ama bu üründe kolestrol gerçekten çok fazla.
Legolas,şöyle bir durumda varki sonuçta bizim yediklerimizdede kolestrol var.tek kolestrol kaynağımız nitro tech değil yani.öyle olsa amenna.ürün açıklamasında günde 6 ölçek 6 hafta diyor.maddi durumum yetse bile böyle birşey yapmam ben bunu gördükten sonra..

bu olay hiç dikkatimi çekmemişti.ultimate'in 3,optimum'un 2 katı kolestrol değerlerine sahip.protein tozlarında herşey aynıysa kolestrol değerlerine bakılıp düşük olan tercih edilir ama bu üründe kolestrol gerçekten çok fazla.
Legolas,şöyle bir durumda varki sonuçta bizim yediklerimizdede kolestrol var.tek kolestrol kaynağımız nitro tech değil yani.öyle olsa amenna.ürün açıklamasında günde 6 ölçek 6 hafta diyor.maddi durumum yetse bile böyle birşey yapmam ben bunu gördükten sonra..

Haklısın.Ben diğer ürünlere göre bu denli fazla olduğunu bilmediğim için önemsememiştim.Zaten günde 6 ölçek alınırsa günlük ihtiyaçtan daha fazla kolestrol alınmış oluyor.Gerçi muscletech sürekli ürünlerinin kullanımını abartıyor gibime geliyor.Cell tech için de günde 100 gr alınız diyor.

Yalnız supp.com dan baktım 1.8 kg olan da 35 mg cholestrol var.908 gr da 65 mg var.Her ikiside bir ölçek değeri.Tamam şimdi bodybuildingden de baktım :

Cookies&cream de 70 mg, cholestrol günlük ihtiyacın %23 ü kadar cholestrol

Strawberry,Strawberry&banana,Chocolate milkshake ve Vanilla aromalarında 65 mg, günlük ihtiyacın %22 si kadar cholestrol

Diğer tüm aromalarda 35 mg, günlük ihtiyacın %12 si kadar cholestrol bulunmakta.

Benim anladığım kadarıyla aromaya göre farklılık göstermekte.An itibariyle supp.com da yalnızca çikolata aromalısı mevcut.Bu da içinde 65 mg kolestrol olduğu anlamına geliyor.Dymatize elite den nerdeyse 10 kata daha fazla,Myfosuion dan ve optimumdan ise 2 kat daha fazla kolestrol bulunmakta.İso 93 ten ise tam tamına 30 kat daha fazla.Sanırım 93 ün isolate olmasından kaynaklanıyor.Gerçekten günde 2 ölçekten fazla kullanmak için 1 kez daha düşünmek gerekiyor.

işin doğrusu bu ürünü aldığımda içindeki kolestrol miktarına hiç dikkat etmemiştim.yılda 8-9 ay optimum kullanan biriyim.beni yağlandırıyor farkındayım,bunu zaman zaman 3 ölçek almama bağlıyordum.içindeki kolestrol miktarına hiç dikkat etmemiştim.ne kadar hata yaptığımı şimdi anlıyorum.

kolestrolün vücuttaki işlevine gelirsek;çoğu hormonlar,testo da dahil olmak üzere kolestrol sayesinden sentezlenir.beyin bazı işlevleri kolestrol sayesinde yapar
.uzun lafın kısası ekrana çıkan doktor bozuntuları ne kadr kosltrolü öcü gibi göstersede kolestrol önemlidir. fakat belli sınırlar içinde olmak koşuluyla.

ama sadece protein tozundan günlük miktarın1/4 ünü karşılamak oldukça ürkütücü

ek.aromalara göre içerik değieşbilir.örneğin protein miktarı farklılık gösterebilir.bu çikolatalı ürünlerde daha belirgindir

Cookies and Cream in içinde siyah-yeşilimsi ufak ufak parçalar var mı ?
Bi arkadaştan aldımda biraz kullanıp sporu bırakmıştı, yaklaşık 2-3 aydır 1 hafta kullnılmış ağzı kapatılıp bi kenara konmuş şekilde bekliyordu kullanmamım bir sakıncası olmaz dğilmi

Back
Yukarı