Muscletech Nitro-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.567
Arkadaşlar sizce haftada 4 kez antremana gıdılerek ve sadece proteın tozu kullanılarak en iyi sonuc elde edilir mi? 16 yaşındayım sadece whey yeter mı yanında herhangı birşey almam gerekır mı sizce? yada en iyi protein tozu markası nedır ? yardımcı olursanız cok sevınırım.

sorduğun sorunun yeri burası değil.

@spudd web dediğin gibi kolesterol öcü değil ancak fazlası kaçınılması gereken bir durum. Burada %22 yazmış ancak LDL ( kötü kolesterol ) ya da HDL ( iyi kolesterol ) olduğu yazmamış. Bu tip suplement ve benzeri gıdalarda aksi belirtilmedikçe genelde kötü kolesteroldür ( marketing sebebiyle ürünün kötü özelliğini ön plana çıkartmazlar ) . Bu ürünün uzun süreli kullanımı sıkıntı yaratabilir , kötü kolesterol kan damarlarının çeperlerine birikir ve kalp krizi riski , eğer birikme beyin damarlarında oluşursa inme dediğimiz problem oluşur. Vücudun çalışırken yada yüksek efor harcarken kötü kolesterol ün azalacağına dair sağlıklı bir bilgi var ancak bu %22 oranı biraz ürkütücü. Fazlası safra ile dışarı atılır, ancak bu da bir süre sonra ( ki bu şartlarda uzunca bir süre belki bu ürün kullanıldığında ) yukarıdaki risklere ek olarak safra taşı gibi problemlere de sebep olabilir. Çünkü safra kesesi içinde biriken kolesterol kristalleşir ve safra taşı oluşumuna sebep olur.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:16 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:02 ----------

Belki ek olarak Omega-3 almak faydalı olabilir. Omega-3 yağ asitleri kolestrolü düşürür.

Son düzenleme:
Ürünü 1.5 aydır kullanıyorum ve gözle görülür bir hacim artışı var. Bu ürün gerçektende harika ancak çok ama çok pahalı

Optimumun fiyati 160 tl oldu. muscletech nitro-tech 175 tl. 15 TL Daha fark verip bu ürünü almak daha mantikli.

Arkadaşlar forumda okuduğum kadarıyla Muscletech nitro tech sıradan bir whey protein değil.
Gerçekten de etkili olduğu kanaatine vardım.
Ancak bu etki beni korkutuyor.
Daha önce Twinlab whey kullandım.
Şimdi tekrardan başlayacağım bir wheye ama karar veremiyorum.
Twinlabdan memnundum onamı devam etsem yada forum okudugum kadarıyla Optimum ile muscle tech arasında bir seçim mi yapmalıyım.?Teşekkürler..

arkadaşlar kilo almak istiyorum

bende kilo almak istiyorum gittim nitro tech aldım ilk defa kulanıcam spor falan yapmıyorum sadece kilo almak istiyorum nitro tech kulanıcam nasıl kulanıcam bilmiyorum ölçüsünü nasıl ayarlıcam yardım lütfen

bende kilo almak istiyorum gittim nitro tech aldım ilk defa kulanıcam spor falan yapmıyorum sadece kilo almak istiyorum nitro tech kulanıcam nasıl kulanıcam bilmiyorum ölçüsünü nasıl ayarlıcam yardım lütfen

nıtro tech kılo aldırıcı degıl. kutuyu acmadıysan degıstır .. weight gainer alman lazım

Muscletech Nitrotech Hardcore Pro Series 1,8 kg

bugün aldım Muscletech Nitrotech Hardcore Pro Series 1,8 kg bu kilo aldırıcı degilmi yani işe yaramazmı diyorsun .degiştirilermi acaba

Arkadaşlar forumda okuduğum kadarıyla Muscletech nitro tech sıradan bir whey protein değil.
Gerçekten de etkili olduğu kanaatine vardım.
Ancak bu etki beni korkutuyor.
Daha önce Twinlab whey kullandım.
Şimdi tekrardan başlayacağım bir wheye ama karar veremiyorum.
Twinlabdan memnundum onamı devam etsem yada forum okudugum kadarıyla Optimum ile muscle tech arasında bir seçim mi yapmalıyım.?Teşekkürler..

Korkacak bırsey yok =) abartmayın bu kadar .. Gaspari myofusıon ı da arastırmanı onerırım sana ..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:35 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:32 ----------

bugün aldım Muscletech Nitrotech Hardcore Pro Series 1,8 kg bu kilo aldırıcı degilmi yani işe yaramazmı diyorsun .degiştirilermi acaba

kutuyu acmadıysan fısı de varsa degıstırırler.. Weight gainer alıcaksın.. https://www.supplementler.com/shop/Kilo-Aldiricilar/ bu lınkden faydalanabılırsın urunler acıklamalı var

jackal53 teşekkür ederim cevabı için.
Antreman yaptığım günler kullanmayı düşünüyoyorum sadece. sabah uyanır uyanmaz ve de antreman sonrası böle etkili olur mu ?

Nıtro Tech ı bence sadece ıdmandan sonra kullan sabah yumurta ıle protein ıhtıyacını karsıla (Tabi ben sabah da ıcmek ıstıyorum dersen kutunun bıtısı hızlanacaktır onu hesapla ona gore kendın karar ver )

Arkadaşlar bir sorum daha olacak muscle tech nitrotechin arkasında ciltte dökülme görürseniz ürünü kullanmayı bırakın yazıyor.?
Bir protein tozu neden buna sebebiyet verebilirki?Teşekkür ederim

Back
Yukarı