@üst
Dostum, Sağlık Bakanlığından dolayı, çoğu supplementlerin üzerinde tam değerleri yazmaz. Mesela yukarıda attığın gibi günde iki adet kullanın demiş. Yaklaşık bir hafta sonra günde dörde çıkar.
@
SiR_Arawn
İçerisinde yohimbine yok.
Arkadaşlar bu netrion . com sitesinden alınmış bir ürün 1,5 yıl önce kullanmıştım.Telefonum fazla net çekemiyor ama yinede fotoğrafını atmak istedim.ABD içerikli , tarım köy işleri bakanlığı yurt dışından geldiği için bu ürün içeriğiyle oynama yapamadı , trye girip trye yönelik dönüşüm yapılmamış bir üründen amazon , aliexpress , bodybuilding .com , netrion , iherb .com gibi siteler satmakta çoğu ürünlerin yabancı içerikli halleri ,
Caffeine anhydrous 270mg
Green coffe extract 200mg
Yohimbe extract 56.3mg yazıyor orda.
Bu arada ürün hakkında yorumu olan arkadşalar olmuş , çok müthiş bir kalp ritmi artırır ilk 7 günün sonunda 2-2 almaya başlanıldığında , terleme çok fazla görülür , benim kullandığım 2 termojenik oldu bence en iyisi buydu , animal cutsıde denicem inş ozaman tam fikrimi beyan ederim.
Yanlız ben tr ürünü için yorum yapmıyorum arkadaşlar bu ABD içerikli ürün buna yorumum...[DOUBLEPOST=1428314721][/DOUBLEPOST]
Arkadaşlar ben de kullandım bu ürünü ama hiçbir etki almadım. El titremesini bırakın terletmedi bile. Onun yerine Bsn-nox ile klasik türde kahve daha etkili oluyor bence.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hocam sen büyük ihtimal tr içerikli ürün aldın bu yeni 1-2 senede piyasaya giren , ayrıca nox Pre Workout ürünüdür yağ yakıcı yerine kullanmak biraz yanlış kaçar.Yağ yakıcılar bilassa termojenikler yağ yaktırırken suda attırır bu avantajlarıdır.Ama Pre Workoutlarla ağır antreman girilmesi hedeflenir genelde bu şekil yağ yakılmazmı antreamnda yakılır ama bu etki termojenikle tartışılmaz.Pre Workoutları benim bildiğim genelde bulk dönemde alıyorlar..[DOUBLEPOST=1428314831][/DOUBLEPOST]
Hocam o ABD olayını tam bilmiyorum neresinden anlaşılıyor?
Dostum üstteki mesajda bendeki ürünün içerik ve fotoğraf bilgilerini verdim. İstersen bakabilirsin senin ürün tr içerik galiba
Caffeine Anhydrosus 70mg az bu senin attığın ürünün ve Yohimbe yok içerisinde ve Green Coffe extract oranını göremedim.
Ama iyide yapmışsın diğer bendeki ürün uyutmuyordu ben sabah alsam dahi uyku problemleri çekiyordum kafeinin yüksek olması resmen beyne acayip birşey yapıyor uyuyamıyorsun o kadar güçlüydü ürün.