MuscleTech Hydroxycut Hardcore Elite

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 98 62,0%
  • Orta karar

Votes: 44 27,8%
  • Başarısız

Votes: 16 10,1%

• Total voters
    158
bn bu urunu suan kullanıyorum. gercekten harika bir ürün. iştah kesiyor ve porformanstan da düşürmuyor. bunu içeriğindeki yuksek değer kafeine bağlıyorum. diğer sıradan yağ yakıcılar gibide gırtlakta kuruluk yapıp suya içmeye zorlatmıyor.bu urun desteği ve kardıyo egzersizlerle beraber 40 günde 9 kilo verdim. kesin tavsiye ederim. urunu ilk kullandımda mide bulantısı ve aşırı titreme ve biraz terleme yaptı. şimdi ufak tefek ellerde titreme oluyor ama sorun değil. bence 10. üzerinden 10...

bende bir etki yapmadı cok degisiyor kişiden kişiye

oyle gitmeden 1 tane atıyorum şimdi spora :D

ama kardeş kullanım klavuzu var. birde bnki amerikadan geldi 270 mg kafein var. mesela ''İlk 2 gün günde 1 kapsül. 3 ve 4. gün günde 2 kapsül. Kalan günlerde günde 2 kez 2'şer kapsül (toplamda 4 kapsül) alınız. '' diyor mesala ilk baslayanlar için. ben şahsen sabah kahvaltidan 30 dk once 2 kapsul alıyorum. aksam yemeğinden 30 dk oncede 2 kapsul alıyorum. gayet de memnunum.. :)

Bugün aldım 2 tablet kullandim 40 dk kardiyo + 20 dk normal antreman yaptim üründen memnunum daha once yine hydroxycut kullandim gecen senede lipo 6 kullandim etkisi guzel kalp ritmi 140 civarinda seyrediyor iyi terletiyor + icinde l-karnitin var bu guzel bir ozellik dusunmeden alin birde iştahı kesiyor yemek yeme isteginiz olmuyor bakalim 1 aylik definisyon donemine yeni girdim

Bide şunu söylemek istiyorum bazi kullanan arkadaslar urunun fazla etkisi olmadigindan bahsetmis artik bunyeye gore degisebilir belki ama diyet ve 40-60 dk kardiyo ile çok güzel yağ yakilacagina eminim 88 kiloyum bel olcum 94 buraya etkisini yazacagim

ya abicim bunları hepsinde kimyasallar var hiçbirşey yağ yağ yakmaz tek yakan kardiyodur kardiyodan önce yeşil çay alırsanız daha çok yakarsınız hemde doğal

ama kardeş kullanım klavuzu var. birde bnki amerikadan geldi 270 mg kafein var. mesela ''İlk 2 gün günde 1 kapsül. 3 ve 4. gün günde 2 kapsül. Kalan günlerde günde 2 kez 2'şer kapsül (toplamda 4 kapsül) alınız. '' diyor mesala ilk baslayanlar için. ben şahsen sabah kahvaltidan 30 dk once 2 kapsul alıyorum. aksam yemeğinden 30 dk oncede 2 kapsul alıyorum. gayet de memnunum.. :)

bendekin dede 270 :D 2 tane alıyorum terleme enerji vermiyor ancak bulantı felan yaptı :D

o yüzden şimdi gitmeden 1 tane atıyorum biraz faydası oluyor gibi 2 de deneyebilirim bakalim hala bitmedi 1 kutu

ya abicim bunları hepsinde kimyasallar var hiçbirşey yağ yağ yakmaz tek yakan kardiyodur kardiyodan önce yeşil çay alırsanız daha çok yakarsınız hemde doğal
içerisinde hangi kimyasal var açıklar mısın belgen varmı ? yeşil çayın yağ yakması kadar saçma bi öneri görmedim. hiçbir bitki destek ürünü yağ yakmaz. yanlış bilgilendirmeyelim okuyanları

içerisinde hangi kimyasal var açıklar mısın belgen varmı ? yeşil çayın yağ yakması kadar saçma bi öneri görmedim. hiçbir bitki destek ürünü yağ yakmaz. yanlış bilgilendirmeyelim okuyanları
Yaratan yaratmis yesil cayi bn ve bir cok kisi kullandi faydasinida gordu sadece yardimcifir kardiyodur seni zayiflatan ictimmi zayiflicak halin yok simdi senimi dinlesinler yoksa amerikdaki bilim adamlatini arastirmasinimi dokyor mehmez ozumu gidip arastirabilirsin madem kendin boyle anfuk dundik seylere inaniyosan zayiflattiklatina kullan ondan sonra millete ise yaradigini soyle

Yaratan yaratmis yesil cayi bn ve bir cok kisi kullandi faydasinida gordu sadece yardimcifir kardiyodur seni zayiflatan ictimmi zayiflicak halin yok simdi senimi dinlesinler yoksa amerikdaki bilim adamlatini arastirmasinimi dokyor mehmez ozumu gidip arastirabilirsin madem kendin boyle anfuk dundik seylere inaniyosan zayiflattiklatina kullan ondan sonra millete ise yaradigini soyle
Bu ürünü geçen 18 ay önce kadar kullandım.Güç ve motive sağlıyor.Kalp atışlarında yükselme oluyor haliyle yağ yakımınızı hızlandırıyor.Ben 25 kilo verdim o dönemde.Tabiki cardio ve diet yapıyordum.Dietim ise protein ağırlıklıydı.
Burda ince bir ayrıntı var bu ürünler spor yapmadan yeterince etki sağlayamayabilir.Ama sporla mükemmel sonuçlar çıkıyor ortaya.Yeşil çay ile böyle bir sonuç asla elde edemzsiniz.
Performans artışı oluyor haliyele daha fazla idman yapıyorsunuz ve daha fazla yağ yakıyorsunuz.Yağ yakmaz demek yanlış olur.!!!
Yan etkilerine gelince ilk 2-3 gün gece uykuu unutun kafeinden ötürü. Yaşı 35-40 üstü olan kişilere önermiyorum.Kalp rahatsızlığı olanlara önermiyorum.Titreme ve kalp çarpıntııs yapıyor.
Şu an satılan yani Türkiye'ye giren ürünün içindeki bazı maddeler kaldırılşmış sanırım.Benim bu bahsettiğim amerikan versiyonudur. Bilginize !!!

sen ne konuştuğunun farkında mısın ben belge istedim sende bunun kanıtıyla ilgili ben kimseye bişey önermedim farkındaysan okuyup öğrenmeni öneririm bu bilgilerse çok bilmişlik yapmamalısın

Yaşım 23, 3 aydır fitness yapıyorum düzenli olarak toplamda 13 kilo verdim Olimp Cla ve Multipower Karnitin desteği ile. Karnitinim bitti yenisini almayı düşünürken bu ürünü gördüm, inceledim baya faydalı olacağını düşünüyorum özellikle bu kış aylarında zayıflamak isteyenler için. Ancak spor salonunda birisine sorduğumda termojenik bir ürün yüzünden kalp krizi geçirdiğini söyledi yaşı da 24 bunu söyleyen kişinin. Ben normal günlerde bile 2-3 fincan sade kahve içen birisiyim, spora mutlaka kahve içip öyle giderim yani içerisindeki yoğun kafeine vücudumun bir nebze alışık olduğunu düşünüyorum. Çoğu yerde hareketsiz kalırsanız daha çok çarpıntı yapar, o enerjiyle spor yaparsanız zararını veya yan etkilerini minimuma düşürürsünüz gibi yazılar gördüm. Son olarak sizce 130 TL verip bu ürünü alıp denemeli miyim yoksa tehlike arz ediyor mu ?
Tehlike arz ediyor hocam bence, bu ürünü kullanmayı düşünüyorsan kafeini kesmelisin.

Arkadaşlar malum üründe yüksek oranda kafein var, bende size kafein bağışıklığı ile ilgili bir şeyler söylemek istiyorum. Bildiğiniz gibi insan vücudu cafeine karşı zamanla bağışıklık kazanır ve ilk günkü etkisini görmez.

Bağışıklık kazanmamak için şunu yapmanız lazım haftanın 3 günü 2 şer tablet aldınız, 2 günü 1 er tablet, 2 günü of bırakmalısınız. Bu 3 gün spor yapdığınız günler, 1 er tablet aldığınız gün ve kullanmadığınız gün off günleriniz olmalı. Ürün bittikten sonrada 2. kutuya hemen geçmeyin birkaç hafta boşluk bırakın. Kısacası iniş çıkışlı dozaj kontrolü yapmanız lazım. Ürün son derece ciddi bir ürün, kalp damar sağlığı iyi olmayan biri için önerilmeyecek ölçüde ciddi. Eğer çay kahveyle aranız yoksa ve daha önceden hiç termojenik kullanmadıysanız düşük dozajda başlamalı ve her gün kullanmamalısınız.

bu üründen bu sefer spor salonu hocama aldım ve gümrüğe takıldı

reçete istiyorlar haberiniz olsun

ve hiç bir şekilde telefonla ulaşamıyorum UKİM müdürlüğüne

Merhaba. Daha önce termojenik kullanmadığım için korkarak almıştım bu ürünü. Çünkü anlatılan etkiler kardiyovasküler sistemi zorladığı yönündeydi. Neyse sonucunu merak ederek kullandım ürünü. 1, 2 kapsül derken günde 2 servis yani 4 kapsül kullanmaya başladım. Plasebo da mı olmaz kardeşim.
Ürünü aldığım yer Forum Marmara'da bulunan bir dükkan. Orada sahte ürün de satılacağını düşünmüyorum. Tabii ki bu olmayacağını göstermez. Şu an kullanmaya devam ediyorum. Hiç değilse kullandım derim.
Bu ürün bitince Animal Cuts kullansam daha mı etkili olur acaba?

Son düzenleme:
Merhaba. Daha önce termojenik kullanmadığım için korkarak almıştım bu ürünü. Çünkü anlatılan etkiler kardiyovasküler sistemi zorladığı yönündeydi. Neyse sonucunu merak ederek kullandım ürünü. 1, 2 kapsül derken günde 2 servis yani 4 kapsül kullanmaya başladım. Plasebo da mı olmaz kardeşim.
Ürünü aldığım yer Forum Marmara'da bulunan bir dükkan. Orada sahte ürün de satılacağını düşünmüyorum. Tabii ki bu olmayacağını göstermez. Şu an kullanmaya devam ediyorum. Hiç değilse kullandım derim.
Bu ürün bitince Animal Cuts kullansam daha mı etkili olur acaba?
cuts un da türkiyedeki ürünü aynı elite gibi içerikleri azaltılmış oluyor.bulabilirsen elitenin abd versiyonunu al veya cuts un veya lipo 6 black ın bunlar güzel ürünler. yok bulamam dersen granade yi dene

Diyetini paylaşabilir misin wrath06?
Sabah kahvalti olarak 5 yumurta beyazi omlet yanina karbonhidrat (1 avuc kuru uzum) oglen isyerinde oldugumdan ne varsa ama tatli ekmek vs yemiyorum ara ogunlerde meyve suyu muz tarzi seyler aloyorum aksam genelde antremana gidiyorum antreman oncesi 1 avuc kuru uzum ardindan su iciyorum evden cikmadan 10 dk once 2 kapsul hydroxycut aliyorum antremandan sonra 1 muz 250 ml sut evde 5 yumurta beyazi omlet tarzinda yagsiz pisiriyorum yaninda 150-160 gr lor peyniriyle yiyorum o gün antreman çok yogun gecmisse yatmadan once sutle whey iciyorum ama herzaman degil.

Genel taslak bu ama ogleleri ogun cesitli olabiliyor evdeysem 160 gr ton baligini suzup teflonda isitip uzerine yumurta beyazi kiriyorum oylede guzel oluyor.

Sabah kahvalti olarak 5 yumurta beyazi omlet yanina karbonhidrat (1 avuc kuru uzum) oglen isyerinde oldugumdan ne varsa ama tatli ekmek vs yemiyorum ara ogunlerde meyve suyu muz tarzi seyler aloyorum aksam genelde antremana gidiyorum antreman oncesi 1 avuc kuru uzum ardindan su iciyorum evden cikmadan 10 dk once 2 kapsul hydroxycut aliyorum antremandan sonra 1 muz 250 ml sut evde 5 yumurta beyazi omlet tarzinda yagsiz pisiriyorum yaninda 150-160 gr lor peyniriyle yiyorum o gün antreman çok yogun gecmisse yatmadan once sutle whey iciyorum ama herzaman degil.

Genel taslak bu ama ogleleri ogun cesitli olabiliyor evdeysem 160 gr ton baligini suzup teflonda isitip uzerine yumurta beyazi kiriyorum oylede guzel oluyor.

Denemek lazım. Şu göbeği bir türlü küçültemedim :( sinirimi bozuyor. Çok hacimli olmasam da o göbek gidecekse değerler de düşsün. Ramazan ayında 6 kilo vermiştim. Omuz, göğüs ve kol hatları daha iyi belli oluyordu. Şimdi 2 kilo aldım ama göbeğim çıktı. Endomorfum sanırım. İnternetteki tariflere uyuyor. (Geniş omuzlar, yuvarlak hatlar, kolay kilo alımı, zor zayıflama...)

Back
Yukarı