MuscleTech Hydroxycut Hardcore Elite

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 98 62,0%
  • Orta karar

Votes: 44 27,8%
  • Başarısız

Votes: 16 10,1%

• Total voters
    158
İnternetten almıştım bugün ulaştı, yarın kullanmaya başlarım. Birkaç gün içinde ölçüm yaptıracam sonrasında ki haftalarda gelişmeleri paylaşırım.

Kas kaybetmeden kilo vermeye çalışmak çok zormuş, bakalım bu işin içinden nasıl çıkacam.

İnternetten almıştım bugün ulaştı, yarın kullanmaya başlarım. Birkaç gün içinde ölçüm yaptıracam sonrasında ki haftalarda gelişmeleri paylaşırım.

Kas kaybetmeden kilo vermeye çalışmak çok zormuş, bakalım bu işin içinden nasıl çıkacam.
hocam bu konu altında paylaş durumları abd içerik limi yohembine varmı içinde ?

hocam bu konu altında paylaş durumları abd içerik limi yohembine varmı içinde ?

Hocam o ABD olayını tam bilmiyorum neresinden anlaşılıyor?

3MYL4PY.png
Hyk8lIL.png

@üst
Dostum, Sağlık Bakanlığından dolayı, çoğu supplementlerin üzerinde tam değerleri yazmaz. Mesela yukarıda attığın gibi günde iki adet kullanın demiş. Yaklaşık bir hafta sonra günde dörde çıkar.

@SiR_Arawn
İçerisinde yohimbine yok.

yeni versiyonunu kullanıyorum 2.gunum cardiodan önce 1 yemekten önce 1alıyorum ama hiç etki etmiyor bakalım yarın 2ye çıkartacam ,lipo6kullanmıştım bi ara kabızlık hiç çekmemiştim bu hiç wcye falanda çıkarmıyor
Yohimbesi olmayanını ben kullanıyorum hiçbir işe yaramıyor kafein almış olmak için arada snt öncesi alıyorum. Yohimbeli versiyonu bilemem.

Arkadaşlar ben de kullandım bu ürünü ama hiçbir etki almadım. El titremesini bırakın terletmedi bile. Onun yerine Bsn-nox ile klasik türde kahve daha etkili oluyor bence.

Sent from my iPhone using Tapatalk

@üst
Dostum, Sağlık Bakanlığından dolayı, çoğu supplementlerin üzerinde tam değerleri yazmaz. Mesela yukarıda attığın gibi günde iki adet kullanın demiş. Yaklaşık bir hafta sonra günde dörde çıkar.

@SiR_Arawn
İçerisinde yohimbine yok.
mGB60V.jpg
P59kgN.jpg

Arkadaşlar bu netrion . com sitesinden alınmış bir ürün 1,5 yıl önce kullanmıştım.Telefonum fazla net çekemiyor ama yinede fotoğrafını atmak istedim.ABD içerikli , tarım köy işleri bakanlığı yurt dışından geldiği için bu ürün içeriğiyle oynama yapamadı , trye girip trye yönelik dönüşüm yapılmamış bir üründen amazon , aliexpress , bodybuilding .com , netrion , iherb .com gibi siteler satmakta çoğu ürünlerin yabancı içerikli halleri ,
Caffeine anhydrous 270mg
Green coffe extract 200mg
Yohimbe extract 56.3mg yazıyor orda.

Bu arada ürün hakkında yorumu olan arkadşalar olmuş , çok müthiş bir kalp ritmi artırır ilk 7 günün sonunda 2-2 almaya başlanıldığında , terleme çok fazla görülür , benim kullandığım 2 termojenik oldu bence en iyisi buydu , animal cutsıde denicem inş ozaman tam fikrimi beyan ederim.
Yanlız ben tr ürünü için yorum yapmıyorum arkadaşlar bu ABD içerikli ürün buna yorumum...[DOUBLEPOST=1428314721][/DOUBLEPOST]
Arkadaşlar ben de kullandım bu ürünü ama hiçbir etki almadım. El titremesini bırakın terletmedi bile. Onun yerine Bsn-nox ile klasik türde kahve daha etkili oluyor bence.

Hocam sen büyük ihtimal tr içerikli ürün aldın bu yeni 1-2 senede piyasaya giren , ayrıca nox Pre Workout ürünüdür yağ yakıcı yerine kullanmak biraz yanlış kaçar.Yağ yakıcılar bilassa termojenikler yağ yaktırırken suda attırır bu avantajlarıdır.Ama Pre Workoutlarla ağır antreman girilmesi hedeflenir genelde bu şekil yağ yakılmazmı antreamnda yakılır ama bu etki termojenikle tartışılmaz.Pre Workoutları benim bildiğim genelde bulk dönemde alıyorlar..[DOUBLEPOST=1428314831][/DOUBLEPOST]
Hocam o ABD olayını tam bilmiyorum neresinden anlaşılıyor?

3MYL4PY.png
Hyk8lIL.png
Dostum üstteki mesajda bendeki ürünün içerik ve fotoğraf bilgilerini verdim. İstersen bakabilirsin senin ürün tr içerik galiba
Caffeine Anhydrosus 70mg az bu senin attığın ürünün ve Yohimbe yok içerisinde ve Green Coffe extract oranını göremedim.
Ama iyide yapmışsın diğer bendeki ürün uyutmuyordu ben sabah alsam dahi uyku problemleri çekiyordum kafeinin yüksek olması resmen beyne acayip birşey yapıyor uyuyamıyorsun o kadar güçlüydü ürün.

hocam sende miğde yanması yaptımı bende biraz kalbi hızlandırıyor ama 2012eylülünde lipo6 normal versiyon kullanmıstım o hersabah wcyede çıkartırdı bunda öle bişe yok bu arada miğde yanması yaptı 1hafta ara verdım geçti yarın tekrar başlıcam bakalım olacakmı kutunun yarısı duruyor

hocam sende miğde yanması yaptımı bende biraz kalbi hızlandırıyor ama 2012eylülünde lipo6 normal versiyon kullanmıstım o hersabah wcyede çıkartırdı bunda öle bişe yok bu arada miğde yanması yaptı 1hafta ara verdım geçti yarın tekrar başlıcam bakalım olacakmı kutunun yarısı duruyor

Mide yanması yapmadı hocam bende. Nox ile kahve tüketimi olduğu halde herhangi bir sorun olmadı.

1 ay oldu, kutu tam bitmedi. Tanita verilerine göre yağdan 2 kilo verdim. Diyet yapmadım, haftada 2 ya da 3 gün cardio yaptım. Yediklerime dikkate etmeye çalıştım, anca bu kadar oldu. Etkisi var mıdır bilemiyorum.

Mide yanması yapmadı hocam bende. Nox ile kahve tüketimi olduğu halde herhangi bir sorun olmadı.

1hafta ara vermiştim tekrar kullandım 2hafta kadar gene yanma ve bulantı başladı içinde 1haftalık falan kaldı şuan 5gündür içmiyorum geçti midedeki sorun cafeinden sanırım ama daha önce kullanmıstım böle bişe olmamıştı 2sene önce[DOUBLEPOST=1430387211][/DOUBLEPOST]

1hafta ara vermiştim tekrar kullandım 2hafta kadar gene yanma ve bulantı başladı içinde 1haftalık falan kaldı şuan 5gündür içmiyorum geçti midedeki sorun cafeinden sanırım ama daha önce kullanmıstım böle bişe olmamıştı 2sene önce

Ürünü kullanmaya bnde başladım enerji vermesi ve ateş basması sizi direk etkiliyor. 10 gün kadar kullandım bn 2 sabah 2 akşam kullandım. Ilk başta çok kötü etkiledi bni yerimde duramıyorum baş ağrısı ni saymıyorum bile zaten uyku deseniz sabaha karşı uyuya kalıyordum. Ama şimdi vücudum kabullendi ve alıştı ilk başta ki yan etkileri yok. Kilo kaybi oldumu derseniz sanmıyorum. Çoook sıkı diyet yapamıyorum ama spor u mu aksatmiyorum sabahları cardio aksamlari bölgesel ve ağırlık çalışıyorum[DOUBLEPOST=1430890895][/DOUBLEPOST]Ben
Türkiye'de adam akıllı bir yerde bulamazsın, fitness'taki hocalara sor, onlar bilgilidir belki.
100 kapsül olanı kullanıyorum eczaneden almıştım 170 liraydi. Eczane lerde olmasi gerek aslında

1,5 sene önce netrion .comdan ürünü getiren bir eleman bftr üstünden bana ürün satmıştı , sporda yeni olduğu halde uyku sorunu çektiğini söylemişti ürünle o yüzden satıcağını başta sahte felan sandım sonra almaya karar verip aldım.Neyse netrion belgesi felan ekstra 100 kapsüşün yanında powder halide hediye gelmiş kullanmamış onuda yanında yolladı , istanbuldan arkadaşımda kargoyu yollarken kontrol etmişti neyse ürün aldığımda gördüğüm sorunları abd menşei olduğu için içerik olarak bi tık fazlaydı neyse kullanımı 18:00dan önce yapıyordum önce derken sabah-öğlen gibi erken saatler , yinede kullandığım 4 hafta ilk hafta düşük dozajı biraz devam ettirip 2. hafta tam dozajına geçsemde uyku sorunu bendede olmaya başladı resmen uyuyamıyordum ürünün yanında kafein tüketmediğim halde böyle oluyordu.Türkiye'ye uyarlı içerikli halini kullanmadım.Ama yurtdışı olan ürününü bulabilirseniz kesinlikle tercih ediceğiniz 1 numaralı termojenik yağ yakıcı benim için.Şuan Lipo 6 Black kullanıyorum etkisi var ama hydroxycuta göre resmen rezalet , araştırmıştım bulamamıştım hydroxycut bulursanız banada mesaj atın beyler.

1,5 sene önce netrion .comdan ürünü getiren bir eleman bftr üstünden bana ürün satmıştı , sporda yeni olduğu halde uyku sorunu çektiğini söylemişti ürünle o yüzden satıcağını başta sahte felan sandım sonra almaya karar verip aldım.Neyse netrion belgesi felan ekstra 100 kapsüşün yanında powder halide hediye gelmiş kullanmamış onuda yanında yolladı , istanbuldan arkadaşımda kargoyu yollarken kontrol etmişti neyse ürün aldığımda gördüğüm sorunları abd menşei olduğu için içerik olarak bi tık fazlaydı neyse kullanımı 18:00dan önce yapıyordum önce derken sabah-öğlen gibi erken saatler , yinede kullandığım 4 hafta ilk hafta düşük dozajı biraz devam ettirip 2. hafta tam dozajına geçsemde uyku sorunu bendede olmaya başladı resmen uyuyamıyordum ürünün yanında kafein tüketmediğim halde böyle oluyordu.Türkiye'ye uyarlı içerikli halini kullanmadım.Ama yurtdışı olan ürününü bulabilirseniz kesinlikle tercih ediceğiniz 1 numaralı termojenik yağ yakıcı benim için.Şuan Lipo 6 Black kullanıyorum etkisi var ama hydroxycuta göre resmen rezalet , araştırmıştım bulamamıştım hydroxycut bulursanız banada mesaj atın beyler.
Bn kktc de oldugum için bulmak kolay burda ama tr de nasıldır bilmiyorum

Bn kktc de oldugum için bulmak kolay burda ama tr de nasıldır bilmiyorum
Valla Türkiye'ye seyahatle :D felan gelciek olursan bavuluna at 100 kapsül olanlarından 5-6 tane :D satarsın , hatta ben şuan olsa 2 tane alırım :D

piyasada ne kadar preworkout ve termojenik varsa kullandım
eski tip oxyelite (dmma lı) eski tip jack3d (dmma lı)
jackde 3 ölçeğe bile çıkmıştım

fakat bu ürünün yohimbe lisi berbat 3.kullanışım ciddi kalp sorunu yaratıyor çarpıntı vs çok dikkatli olmak lazım
bana bir şey olmaz demeyin bunun şakası yok amerikan versiyonunun
ben ki eskiden jack + kafein hapı + oxyeliye + neskafe aspirin ile etki alamayan gün içinde 5 tane siyah neskafe içen birinde bile ciddi sorunlara neden olacak gibi
kesmeyi bile düşünüyorum

sakın ama sakın

bu ürünü kullanacaksanız ilk defasında 2 tane almayın 1 er tane gidin
eğer hassas biri iseniz ilk defada 3-4 tane alırsanız çok çok ciddi durumlara sebep olabilir!!

deathlifter'ın dediklerinin birazına katılıyorum , kalp çarpıntısı evet ozaman bende yaşadım ilk defa böyle birşey yaşamıştım.kullandığım süre oldu kalp çarpıntısı sonra bir süre daha oldu geçti.Ama tam etki almak içinde ürünü 7.gününden sonra 2-2 aldım etkisi öyle iyi oluyordu.

evet çarpıntı vs gitgide azalıyor. dün mesela olmadı 5.gün. 7.günden sonra 2+2 ye geçmeyi planlıyorum.
tekrar uyarayım, genelde mesela bu tip ürünlerde şöyle yazar, ilk günler kendinizi test etmek için birer birer alın der, oxyetlie olsun başka preworkout lar veya termojenikler.
ben nasıl olsa hepsini kullandım diye direk normal dozdan başlardım bu ürünlerde bir sorun da olmazdı.

ama bu üründe ilk gün kutuda 1 yazmasına rağmen 2 ile başladım ve çok çarpıntı oldu. gidip direk 2+2 başlasam çok daha sorun olurdu. o yüzden uyarayım dedim
kutuda yazan önergelere dikkat etsinler. daha önce bu tip şeyler kullanmamış olanlar veya hassas olanlar çok çok dikkatli olsun.

bir de bu ürün ile oxyelite i(eski tip) kıyaslarsak:
- etki olarak hydroxcut için erken daha 1 hafta olmadı, o yüzden bir şey yazmak doğru olmaz. oxyelite den çok iyi verim almıştım.
ayrıca şu an yağ oranım iyice düşük, oxelite e başladığımda daha yüksekti o yüzden ben daha çok yen etki olarak değerlendirme yapacağım.

oxyelite, iştah kesiyordu iyice, aslında bu tam yan etki değil, diyet döneminde işe yarıyor, hatta abur cubur vs istemiyorsunuz sadece yemek gerektiği anlarda
protein ağırlıklı yiyorsunuz. mesela bir yere gittiniz millet çerez vs yerken sizin isteğiniz olmuyor. ama hydroxcut da çok fazla iştah kesme olayı görmedim.

oxyelite, gün içinde çarpıntı vs yapmıyordu, sadece gece yattıktan sonra hafif bir çarpıntı oluyordu, uyumayı çok zorlaştırmıyordu.

ama hydroxcut da, ilk kullanımda, çaprıntı yüzünden gece uyandım ve daha uyuyamadım. şimdi ise, gün içinde çok olmasa bile, gece yatar yatmaz veya gün içinde
bir yere uzanınca direk çaprıntı başlıyor. 3 gün önce, öğleyin yine atak şeklinde çarpıntı oldu. eğer diğer günler kesilmese idi kullanımı bırakacaktım.

bir de bu ilacı etkili kılan asıl şey içindeki yohimbe. bu versiyonunun ülkemizde ve avrupa da satılamıyor olmasının sebebi de bu. yohimde nedir, ne için kullanılıyor?
batı afrika daki bir ağacın kabuğundan elde ediliyor. depresyon tedavisi görenlerde, bozulan libido ve cinsel hayatı, ereksiyon problemlerini gidermek için hastalara veriliyor.
veya direk ereksiyon sorunu olanlarda libido düşüklüğü olanlarda kullaılıyor. kullanım dozu 15-25mg. ama bir de etkili olarak yağ yakımı ve kilo laybı da sağlıyor.
yan etki olarak kan basıncı düşmesi veya yükselmesi, çarpıntı ve kalp sorunları ve ölüm deniyor. doz aşımında şakası yok.
bu üründe 2 kapsülünde 56mg yohimbe var, günlük 2+2 olduğuna göre günde 100mg e denk geliyor ki oldukça yüksek bir oran.

Back
Yukarı