MuscleTech Hydroxycut Hardcore Elite

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 98 62,0%
  • Orta karar

Votes: 44 27,8%
  • Başarısız

Votes: 16 10,1%

• Total voters
    158
deathlifter sende abd menşeili ürünü kullanıyorsun galiba , ilginç iştah kesme olayının olması gerekliydi ben kullanalı bayağı bir uzun süre olsada şöyle söyliyim.Öğlen yemeğinde karbonhidrat olarak öğünümü max 1 tabak görüyordum definisiyonda , tabağım yarı yarıya resmen düşmüştü hydroxcut hardcore elite etkisiyle resmen karbonhidratı yiyemiyordum.Şuan Lipo 6 Blackte bu dediğim etki 0 resmen fark çok büyük
2+2 kullanımı 7.gün ve sonrası olarak başlanmalı diyor.Kesinlikle bu maximum dozaj olan 2+2 yi aşmayın derim , zaten güçlü bir termojenik böyle bir duruma kalkışmamak gerekiyor diye düşünüyorum.
Bu arada deathlifter :D bütün yurtdışı ürünleri kullanmışsın bakıyom :) oxyelite , hydroxcut abd içerik , jack3dda kullanmışsındır Allah bilir :D valla çok şanslısın nerden buluyorsun bilmiyorum ama bu yabancı içerikli olan supplementler çok güçlü jack3d konusunda çok iyi pre-workout olarak duyumları okudum , oxyelite en son abd toplattığını bir ürününü duymuştum böbrek-karaciğer rahatsızlığı yapıyormuş diye , hydroxycutta benim mükemmel gördüğüm bir ürün gerçekten güçlü supplement serisi :) Bunları nerden buluyorsun :D kaynak yurtdışındaki akraba felan mı?

kaynak değişiyor, ama son aldıklarım bir eczane, adam el altından satıyor, arka odadan :) şimdi burdan yazmam doğru olmaz adam için.
ama bazılarını da ikinci el sitelerinden aldım güvenilir satıcılardan. hiçbir sorun yaşamadım.
hepsi arasında lipo6 black tamamen hayal kırıklığı oldu ama yan etki de yapmadı.
bu kadar supp. yerine clen veya ventollin daha mantıklı olabilirdi veya basit bir testo kürü.

jack kullandım, eski itp ve yeni tip. bunların yeni tipleri cacık. eskisi iyiydi ama 2-3 haftadan sonra etki etmiyor. ara verip kullanmak lazım. ilk çıkanları çok etkili oluyor ama bir madde yüzünden toplatılıyor, usps labs da hem jack hem oxy dmma yüzünden yasaklandı.
muscletech de ise vapor ve hydroxcut yohime den yasak yedi.
mesela yohimbe içeren vaporun 2 tableti yohimbe içermeyen 10 tabletinden (denedim) çok daha etkiliydi.

arkadaşlar merhaba bi sorum olucak şu zamana kadar hep bulk yaptım 4 seneden beri bu sporu düzenli olarak yapıyorım şubatta il defa diyete başladım antremanımı degiştirdim vs 105 kilodan 80 düştüm şu ana kadar sadece 1 tane 2000 mg yag yakıcı kullandım iyanında da iso 100 haftada 4 gün cardio yapıyorum 6 gün ise bölgesel antreman bu urünü aldım yanında da eski kullandıgım 2000 mg yag yakıcıyı aldım aynı anda kullanıyorım ürünleri sadece cardio dan yarım saat önce 3. günümdeyim ürünü bitene kadar 2 tablet kullanmam gerektigini söyledi aldıgım kişi günde 4 lt su içiyorm çok i diyet yapıyorum çok az yag ve vücutta su var şu anda bu şekilde kullanma ile temmuza vücut tamamen define olur mu ? teşekkürler

Son düzenleme:
yan etkiler kayboldu gibi. yarın 2+2 ye geçiyorum ve böyle devam edecek. burası günlük olmadığından en az 1-2 hafta yazmam. etkileri için 2 hafta bekleyeceğim sonucu yazarım. ama dediğim gibi yağ oranım çok düşük uzun süredir profesyonelce diyet yapıyorum yoğun kardiyo ve yüksek tekrarlı süperset drop set ler ile istasyon çalışmalar iile devam ediyorum yani diğer parametreler çok iyi. salondaki diğer müsabıkların ve hocaların dediğine göre bundan daha define olmam naturel olarak zor testo wintsrol şart diyorlar yani ben bu supplementi alırken göbek gitsin vs olayında değilim
şu an zaten damarlanma var karında ve six packler belirgin. bakalım bu seviyede işe yarayacak mı. baktık olmadı haziranda clene geçerim.

peki çarpıntı yapmayacak yağ yakmaya yardım bir ürün var mı ? bir de " bsn noxplode 2.0 " bu üründe de kafein vardı sanırım içeriği değişmiş .. sırf çarpıntı olayı nedeniyle almıyorum bunu da

arkadaşlar merhaba bi sorum olucak şu zamana kadar hep bulk yaptım 4 seneden beri bu sporu düzenli olarak yapıyorım şubatta il defa diyete başladım antremanımı degiştirdim vs 105 kilodan 80 düştüm şu ana kadar sadece 1 tane 2000 mg yag yakıcı kullandım iyanında da iso 100 haftada 4 gün cardio yapıyorum 6 gün ise bölgesel antreman bu urünü aldım yanında da eski kullandıgım 2000 mg yag yakıcıyı aldım aynı anda kullanıyorım ürünleri sadece cardio dan yarım saat önce 3. günümdeyim ürünü bitene kadar 2 tablet kullanmam gerektigini söyledi aldıgım kişi günde 4 lt su içiyorm çok i diyet yapıyorum çok az yag ve vücutta su var şu anda bu şekilde kullanma ile temmuza vücut tamamen define olur mu ? teşekkürler

cevap vercek kimse yok mu?

ImageUploadedByTapatalk1431551923.846982.jpg
ImageUploadedByTapatalk1431551937.997772.jpg

yan etkileri tekrar başladı 2+2 ye geçmedim bile.
gece uyanma çarpıntı vs şu an 2+1 alıyorum ve 2 ye düşeceğim etkisi çok iyi (enerji kilo kaybı vs) ama böyle gitmez doğru düzgün uyuyamaz oldum

diğer yabancı forumlara da baktım çok ciddi yan etkilerden bahsediyorlar. bu arada kast ettiğim hardcore elite yohimbeli olan. burda satılanı kullanıp
ben kullanıyorum taş gibiyim bana bir şey olmuyor sen hassassın diyenler çıkacak tekrar ediyorum bahsini ettiğim sadece abd de satılan (tr ve avrupa yasak) olan versiyon
ki bu da abd de komple yasaklandı. ayrıca eski tip oxyelite i günde 4 (3 ü geçmeyin denir) neskafe aspirin kafein hapı jack ile birlikte almış biri olarak söylüyorum
bu ürün şu ana kadar kullandıklarımdan kat kat güçlü. ama sakın gaza gelip bunu alayım yan etkileri sallayayım1 bana bişey olmaz
bir ayda six packleri çıkarıp plajların altını üstüne getireyim demeyin
kalbe karaciğere böbreğe zararları var özellikle de kalbe.
Kimseye tavsiye etmiyorum.
Eğer iyice gözünüzü kararttı iseniz gidin clen alın veya testo kürüne girin. clende de kalbe zarar veriyorsunuz aslında. bence hiç bulaşmayın.
pro iseniz veya çok iddali iseniz testo kürünün yan etkisi daha az olacaktır.

deathlifter'ın dediği gibi uyku olayı bende günlerce sürmüştü.Yatıp nasıl uyuyamaz biri bide ben yazın kullanmıştım , sıcaktan yana dön sola dön.Ve öğlen 6 dan önce alıyordum hep inatla erken alıyordum o halde durum böyleydi 2+2 , kalp çarpıntısı beni korkutmuştu bi ara ama sonra alışmıştım ritim yüksekliğine , performans olarak benim en iyi dediğim yağ yakıcıdır abd menşeili olanı yohimbe içerikli olanı , ama zararı ne kadardır tam bilmem abd bi ara hydroxcutları toplattı haberleri çıkmıştı ama bence güçlü supplementler olmalı ki , steroide el uzatılmasın bu konuda aranılan en iyi termojenik diyebilirim.

işte burada şunu tartışmak lazım
testo kürü mü bu mu hangisi daha zararlı? steroidle özendiriyormuşum gibi algılanmasım. kast ettiğim wintrol masteron vs değil. bunlar küllyen zararlı.

ama bu hyrdıxcut gibi güçlü termojenikler kalbi mahvediyor, kalp hücreleri hasar görüyor uzun vadede kalıcı ne olur bilinmez, ayrıca anlık ölüm de mümkün kalp ritmi vs çok ciddi şeyler.
kimse testo küründen anlık ölmez, sadece akne artar, hormon dengesi bozulur ama düzeltmenin yolu var düzgün pct ile. kalp için pct yapamıyoruz maalesef.

Benim sizin kadar anabolik steroidler/peptipler vbz. şeyler hakkında çok bilgim yok.
Clenbuterol/Winstrol/Efedrin/Ventolin bu tip ürünlerle kıyaslamamız gerek galiba çünkü bunlarda steroid sınıfının su atıcı/yağ yakıcıları + bunların avantajlarıda var galiba antikatabolik durumlar yaratması , güç artışı gibi ama hydroxycut bunların yanında bence bayağı bir tık aşağı , yaptığı kalp ritmi artışı / uykusuzluktu bende , genel termojenik supplement ürünleride bu etkileri düşük dozda yapar , hydroxycut içeriğinde ki 270mg kafein ile 2+2 de vücuda 540mg kafein veriyor + yohimbe içeriği ile farklılıkları ön planda , okuduğuma göre 800mg cafein üstü doping örgütü için doping sayılıyor.Bildiğimiz gibi kafein bir uyarıcı ben bu ekstrem etkilerini ürünün kafein içeriğinden kaynaklandığını birazda yohimbeden olduğunu düşünüyorum ama zarar olarak kalp ritminde oluşabilecek bir ritim bozukluğu yapabilecek kadar güçlü bir ürün olduğunu düşünmüyorum dozajı aşmadıkça , 2+2 ve 120 kapsülü ilk hafta sonrası 2+2yle 4 tüketimle 100 kapsülün 10 u ilk hafta gitse 90/4=22 antreman gününde biter. yani sürse sürse 1 ay 1 hafta sürer yaymakta etkiyi düşürebilir , bu kadar kısa kullanımda kalıcı bir yan etki olcağını düşünmüyorum.Ürün kullanırken kalp ritmini hissedersiniz , uyku sorunu yaşarsınız ama ürün biter 2-3 haftaya haliniz düzelir.Ama anaboliklerde durum böyle olmayabilir Efedrin felan :D çok güçlü şeyler...

Arkadaşlar,
7 MAYIS dan beri bu ilaçları kullanıyorum (MuscleTech Hydroxycut Hardcore Elite, GRENADE ve Hardline BURNER) üstelik kullanmaya her birinden 2şer tane olmak üzere (Sabah 7 Öğlen 3) her ilaçtan günde 4 adet kullanıyorum. Ama sizin söylediğiniz gibi bu yan etkilerin hiçbiri bende olmadı. (Neredeyse ilaçların bozuk olduğundan şüphelenmeye başlıycam) Ama daha
önce de yazdığım gibi 4 yıldır felçliyim ve yataktan başka bir yere kıpırdayamıyorum. Acaba spor yapamadığım için mi ilaçların hiçbir etkisi olmadı.??

Arkadaşlar,
7 MAYIS dan beri bu ilaçları kullanıyorum (MuscleTech Hydroxycut Hardcore Elite, GRENADE ve Hardline BURNER) üstelik kullanmaya her birinden 2şer tane olmak üzere (Sabah 7 Öğlen 3) her ilaçtan günde 4 adet kullanıyorum. Ama sizin söylediğiniz gibi bu yan etkilerin hiçbiri bende olmadı. (Neredeyse ilaçların bozuk olduğundan şüphelenmeye başlıycam) Ama daha
önce de yazdığım gibi 4 yıldır felçliyim ve yataktan başka bir yere kıpırdayamıyorum. Acaba spor yapamadığım için mi ilaçların hiçbir etkisi olmadı.??
ilk önce çok çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin, bu ilaçların çok az bir etkisi olur oda sporla içinde yüksek kafein miktarı bir derece enerji artışı sağlar ama maalesef size bir etkisi olmaz üstüne kalbinizi yorar en iyisi fizik tedavi ve bir diyetisyene başvurmak önceden doktorunuzu çok çok iyi araştırmanızı tavsiye ediyorum

Sizce grenade thermo detonator mu hydroxycut mi yoksa hardline thermo l karnitin mi daha etkilidir?
Hydroxcut 2 versiyonuda kullandim + lipo 6 da kullanmistim yani termojenik tecrubem var. Nabız artırmaktan baska ise yaramiyorlar. En son l-carnitine deneyecegim. Ama simdilik N.O Ürünü ile etkin bir sekilde yag yakabiliyorum nabiz artirma etkisi var ve yuksek oranda kafein iceriyor gercekten kisa dinlenmeli yuksek agirlik cok tekrarli antremanlarda en az termonejikler kadar yag yakiyor hatta daha fazla diyebilirim

Hydroxcut 2 versiyonuda kullandim + lipo 6 da kullanmistim yani termojenik tecrubem var. Nabız artırmaktan baska ise yaramiyorlar. En son l-carnitine deneyecegim. Ama simdilik N.O Ürünü ile etkin bir sekilde yag yakabiliyorum nabiz artirma etkisi var ve yuksek oranda kafein iceriyor gercekten kisa dinlenmeli yuksek agirlik cok tekrarli antremanlarda en az termonejikler kadar yag yakiyor hatta daha fazla diyebilirim

Yani hydroxycut onermiyorsunuz.peki n.o urunu derken neyi kastettiginizi pek anlayamadim?

Yani hydroxycut onermiyorsunuz.peki n.o urunu derken neyi kastettiginizi pek anlayamadim?
Hydroxycut önermiyor değilim 8 kilo verdim 1 ayda 3.5 kg si yağdan fakat diyet ve kardiyo olmadan hiç bir işe yaramaz hafanın 5 günü faal antreman yapıyordum fakat biraz tehlikeli olduğu kanısındayım. Nitric Oksit yani antreman öncesi ürünleri kast ettim bunlar enerji verir ve damarlarda genisleme etkisi yapar bu ürüne yabancıysan şimdilik kullanma derim. Spor geçmisini bilmiyorum yeniysen eğer senin için en uygunu l-carnitine olacaktır internette hardline l-carnitine için çok olumlu yorumlar gelmiş bodyforum un reklamini yaptigi siteden yorumlara bakabilirsin ve fiyatida uygun 2-3hafta sonra bende denemek için kullanmayi dusunuyorum

etkili bir ürün kullanacaklar tavsiye kahvaltıdan 15-30 dk önce 1 adet antrenmandan önceki öğün 15-30 dk önce 1 adet, off günler kulanmamayı tercih edin, bence en sağlıklı yöntem bu , bazılarında sağlık problemleri oluşabilir.

Back
Yukarı