SiR_Arawn
Üye
deathlifter sende abd menşeili ürünü kullanıyorsun galiba , ilginç iştah kesme olayının olması gerekliydi ben kullanalı bayağı bir uzun süre olsada şöyle söyliyim.Öğlen yemeğinde karbonhidrat olarak öğünümü max 1 tabak görüyordum definisiyonda , tabağım yarı yarıya resmen düşmüştü hydroxcut hardcore elite etkisiyle resmen karbonhidratı yiyemiyordum.Şuan Lipo 6 Blackte bu dediğim etki 0 resmen fark çok büyük
2+2 kullanımı 7.gün ve sonrası olarak başlanmalı diyor.Kesinlikle bu maximum dozaj olan 2+2 yi aşmayın derim , zaten güçlü bir termojenik böyle bir duruma kalkışmamak gerekiyor diye düşünüyorum.
Bu arada deathlifter
bütün yurtdışı ürünleri kullanmışsın bakıyom
oxyelite , hydroxcut abd içerik , jack3dda kullanmışsındır Allah bilir
valla çok şanslısın nerden buluyorsun bilmiyorum ama bu yabancı içerikli olan supplementler çok güçlü jack3d konusunda çok iyi pre-workout olarak duyumları okudum , oxyelite en son abd toplattığını bir ürününü duymuştum böbrek-karaciğer rahatsızlığı yapıyormuş diye , hydroxycutta benim mükemmel gördüğüm bir ürün gerçekten güçlü supplement serisi
Bunları nerden buluyorsun
kaynak yurtdışındaki akraba felan mı?
2+2 kullanımı 7.gün ve sonrası olarak başlanmalı diyor.Kesinlikle bu maximum dozaj olan 2+2 yi aşmayın derim , zaten güçlü bir termojenik böyle bir duruma kalkışmamak gerekiyor diye düşünüyorum.
Bu arada deathlifter