Bu urunle ilgili bir gelismeden bahsedeyim. Oncelikle bu urunden zaman icerisinde 4-5 kutu tamamladim. Denedigim tum yag yakicilardan daha guclu ve bunyeyi allakbullak edebilecek bir yapiya sahip. Bas donmesi, kusma gibi yan etkilerinin yani sira hizla vucut isisini arttirdigi icin usume hissi yapabilir. Ek olarak bende usume sonrasi asiri acikma hissi de olusturuyordu.
Ancak su an Avrupa piyasasinda bu urunu bulmak cok zor. Getirtilmiyor. Yerine Muscletech Hydroxycut SX-7 cikti ve her yerde bundan var. Daha guclu oldugu soylense de biten iki kutunun ardindan bunu yasamadim. Ote yandan oncekinin yan etkilerini de gormedim.
Bence Elite'te farkli bir yapi var ve her bunyeye uygun olmayabilir. Ozellikle bu sporda yeni olanlara kesinlikle onermem.
Tesekkur ederim.
Ancak su an Avrupa piyasasinda bu urunu bulmak cok zor. Getirtilmiyor. Yerine Muscletech Hydroxycut SX-7 cikti ve her yerde bundan var. Daha guclu oldugu soylense de biten iki kutunun ardindan bunu yasamadim. Ote yandan oncekinin yan etkilerini de gormedim.
Bence Elite'te farkli bir yapi var ve her bunyeye uygun olmayabilir. Ozellikle bu sporda yeni olanlara kesinlikle onermem.
Tesekkur ederim.