MuscleTech Hydroxycut Hardcore Elite

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 98 62,0%
  • Orta karar

Votes: 44 27,8%
  • Başarısız

Votes: 16 10,1%

• Total voters
    158
Bu urunle ilgili bir gelismeden bahsedeyim. Oncelikle bu urunden zaman icerisinde 4-5 kutu tamamladim. Denedigim tum yag yakicilardan daha guclu ve bunyeyi allakbullak edebilecek bir yapiya sahip. Bas donmesi, kusma gibi yan etkilerinin yani sira hizla vucut isisini arttirdigi icin usume hissi yapabilir. Ek olarak bende usume sonrasi asiri acikma hissi de olusturuyordu.

Ancak su an Avrupa piyasasinda bu urunu bulmak cok zor. Getirtilmiyor. Yerine Muscletech Hydroxycut SX-7 cikti ve her yerde bundan var. Daha guclu oldugu soylense de biten iki kutunun ardindan bunu yasamadim. Ote yandan oncekinin yan etkilerini de gormedim.

Bence Elite'te farkli bir yapi var ve her bunyeye uygun olmayabilir. Ozellikle bu sporda yeni olanlara kesinlikle onermem.

Tesekkur ederim.

arkadaşlar ürün geldi az önce 1 adet içtim

bakalım nasıl etkileri olacak

bu arada kargo üzerine gönderen Nutritional Product yazmış

bu gun 1 adet aldim pek bişi hissetmedim neden olabilir ?

gerçi ventolinde bende hiç bir etki hissiyat yapmamışdı

bu gun 1 adet aldim pek bişi hissetmedim neden olabilir ?

gerçi ventolinde bende hiç bir etki hissiyat yapmamışdı
İlk 2-3 gün kahvaltıdan önce ve kardiyodan önce birer adet al. Sonraki günlerde ise kahvaltıdan önce bir adet, kardiyodan önce iki adet al.
Ürünün etkisini tüm güne yaydığını düşünüyorum. İlk iki üç gün ürüne alışma sürecidir. Etki hissetmiyorum diyip artırma :)

İlk 2-3 gün kahvaltıdan önce ve kardiyodan önce birer adet al. Sonraki günlerde ise kahvaltıdan önce bir adet, kardiyodan önce iki adet al.
Ürünün etkisini tüm güne yaydığını düşünüyorum. İlk iki üç gün ürüne alışma sürecidir. Etki hissetmiyorum diyip artırma :)

yok zaten öyle yapmadım

ilk 2 gün 1 adet aldım

bu gün 3. gün 2 adet alıcam akşam yemeğinden önce sonra spora gidicem planım böyle

Dostum birinci veya ikinci hafta sonunda görüşlerini bekliyorum kısa kısa :)

bende hiç bir işe yaramıyor

3 tane aldım bu gün
ama bizim salondaki hocaya verdim 6 adet test etsin diye
bu daha öncede kullandı onda deli gibi işe yarıyor

kişiden kişiye çok değişiyor gibi
ventolin ve l carnitin hariç ilk yağ yakıcım

bende hiç bir işe yaramıyor

3 tane aldım bu gün
ama bizim salondaki hocaya verdim 6 adet test etsin diye
bu daha öncede kullandı onda deli gibi işe yarıyor

kişiden kişiye çok değişiyor gibi
ventolin ve l carnitin hariç ilk yağ yakıcım
Cuma günü benim birinci ayım dolacak. O zaman anlayacağım etkisinin olup olmadığını. Ama senin daha doğru düzgün 1 hafta olacak. Sen fiziksel bir tepki şeklnde etki bekliyorsun bence bu yanlış. Diyetimizi ve kardiyomuzu düzenli yaptıktan sonra gerisi gelir. Zaten bu supplamentlerden mucize beklememek gerek. Bence %5lik bir etkisi var zayıflamaya.

Cuma günü benim birinci ayım dolacak. O zaman anlayacağım etkisinin olup olmadığını. Ama senin daha doğru düzgün 1 hafta olacak. Sen fiziksel bir tepki şeklnde etki bekliyorsun bence bu yanlış. Diyetimizi ve kardiyomuzu düzenli yaptıktan sonra gerisi gelir. Zaten bu supplamentlerden mucize beklememek gerek. Bence %5lik bir etkisi var zayıflamaya.

%5 etkisi olacaksa almanın hiç bir manası yok
%5 değil %100 yağ yakımına etkisi var diyorlar

ayrıca bizim salondaki hoca karın kaslarını bu ürün ile ancak çıkartabildi ve çok ciddi fiziksel etki görüyor
terleme, deli gibi enerji, acaip susama, uykusuzluk, panik atak vs
bende 0 :D

%5 etkisi olacaksa almanın hiç bir manası yok
%5 değil %100 yağ yakımına etkisi var diyorlar

ayrıca bizim salondaki hoca karın kaslarını bu ürün ile ancak çıkartabildi ve çok ciddi fiziksel etki görüyor
terleme, deli gibi enerji, acaip susama, uykusuzluk, panik atak vs
bende 0 :D
Geçen bizim arkadaş kahve içti, içerisinde kafein var diye çok kötü olmuştu, eğer hep böyleyse kötü ya. :D

Bugunle birlikte 1 ay doldu. Yag oranim %21,9 du, %21,4e dusmus. O kadar para verdim. O kadar kardiyo yaptim. Beslenmeme cok dikkat ettim. Yagli bir sey yemedim. Seker ve unu hayatimdan sildim. Sadece 1.2 kg yag vermisim. Benim icin tam bir hayal kirikligi oldu bu urun. O kadar para vermez olaydim. Bildigin para tuzagiymis. Ne kadar dikkat ettigimi bir ben biliyorum bir de Allah biliyor. Moralim suan sifir. Yahu insani spordan soguttu resmen.

Bugunle birlikte 1 ay doldu. Yag oranim %21,9 du, %21,4e dusmus. O kadar para verdim. O kadar kardiyo yaptim. Beslenmeme cok dikkat ettim. Yagli bir sey yemedim. Seker ve unu hayatimdan sildim. Sadece 1.2 kg yag vermisim. Benim icin tam bir hayal kirikligi oldu bu urun. O kadar para vermez olaydim. Bildigin para tuzagiymis. Ne kadar dikkat ettigimi bir ben biliyorum bir de Allah biliyor. Moralim suan sifir. Yahu insani spordan soguttu resmen.
Dostum şuan gördüğüm üzere kişiden kişiye değişiyor bu durum. Arkadaşım kullanalı 2 ay oldu onda da fazla etki yapmadı. Fakat Ekşi'de yorumları okuyunca millette bir sürü değişiklik yaptığını görüyorum. Garip.

Dostum şuan gördüğüm üzere kişiden kişiye değişiyor bu durum. Arkadaşım kullanalı 2 ay oldu onda da fazla etki yapmadı. Fakat Ekşi'de yorumları okuyunca millette bir sürü değişiklik yaptığını görüyorum. Garip.
Bu takviyede arkadaşını esas almalısın. Ben o ekşiymiş falan öyle sözlüklere bir gram inancım yok. 25 tane falan kapsül kaldı onları da kullanıcam. Bir daha da zero shoot'tan başkasına elimi sürmeyeceğim. İnanın bu ürünün markasına ve fiyatına aldandım. Sonuç hüsran oldu ne yazık ki.

bende dün akşam bi eczaneden aldım musletech hydroxycut hardcore elite ama şöyle bişey farkettim ürünün üstündeki yerlere yeni stickerlar yapıştırılmış söktüm altta ingilizce yazıyor bu normal birşeymi ? Şimdi bende şüphelenmeye başladım acaba sahtemi diye ama kağaın üstünde türkiye distribitörü FARMATEK tarafından ithal edilmiştir. yazıyor ama benım aldğm paketin benzerinden bulamadım internette resmi panaroma olarak çektim
PE707O
https://www.hizliresim.com/PE707O resmin linkide burda panaroma çektim

Granade ye bakmak lazım. Daha iyi olduğu söyleniyor. Biraz araştır riske girmeye değmez. Ben de internette okudum.

Yaşım 23, 3 aydır fitness yapıyorum düzenli olarak toplamda 13 kilo verdim Olimp Cla ve Multipower Karnitin desteği ile. Karnitinim bitti yenisini almayı düşünürken bu ürünü gördüm, inceledim baya faydalı olacağını düşünüyorum özellikle bu kış aylarında zayıflamak isteyenler için. Ancak spor salonunda birisine sorduğumda termojenik bir ürün yüzünden kalp krizi geçirdiğini söyledi yaşı da 24 bunu söyleyen kişinin. Ben normal günlerde bile 2-3 fincan sade kahve içen birisiyim, spora mutlaka kahve içip öyle giderim yani içerisindeki yoğun kafeine vücudumun bir nebze alışık olduğunu düşünüyorum. Çoğu yerde hareketsiz kalırsanız daha çok çarpıntı yapar, o enerjiyle spor yaparsanız zararını veya yan etkilerini minimuma düşürürsünüz gibi yazılar gördüm. Son olarak sizce 130 TL verip bu ürünü alıp denemeli miyim yoksa tehlike arz ediyor mu ?

Back
Yukarı