muratcan ürün hakkında işe yarayış bakımından nasıl güzel bir ürünmü yada başka kullanan varsa yorumları merak ediyorum
Kullandım kutu bitmek üzere ve hiç memnun kalmadım.. 5 gr de kullandım 10 gr da hatta en son 15gr denedim.. 0 bi ürün bence paranızı boşa harcamayın düzgün markaların ürünlerini alın universal,ultimate,mhp vb.
acaba kreatinden beklentiniz neydi ki?
Dün bu üründen aldım , bazıları Kreatin nitrat içeriği yüzünden karsere yol açabilir diyo. Bu ne derece doğru ? Çöpe atıcam yoksa 50 lira için sağlıktan olmaya değmez...
Dün bu üründen aldım , bazıları Kreatin nitrat içeriği yüzünden karsere yol açabilir diyo. Bu ne derece doğru ? Çöpe atıcam yoksa 50 lira için sağlıktan olmaya değmez...
Nereden duydun bunu? Eger boyle bir arastirma veya haver olsaydi fitness alemi ayaga kalkardi.Sadece bu urun degil pek cok urunde creatine nitrat mevcut.
Bu konunun 1.sayfasının 4. cevabında ki cevapta arkadasın birisi
kansere yol açma ihtimalinden bahsetiş , bende o yüzden sordum böyle birşey varmı diye şüphelendim ama araştırdım ve böyle bişeye rastlamadım doğrusu bunu yazan arkadas nereden duydu acaba??
bu ürünü alan arkadaşlar özellikle okusunlar yazımı. bugün ürünü ******.com.tr den aldım. üzerindeki türkçe etikette 3 ölçek kullanın diyor fakat o türkçe etiketi kaldırınca orjinal etiketinde 1 scoop yazıyor. bende denemek için 1 ölçegi tatlı kaşıgına döktüm ve tam geldi. yani 1 ölçek 5 gr. sanırım türkiyede bazıları 3 ölçek 5 grmış ama yurtdışınıdan gelen yeni parti mallarda değişmiş olablir bu ve satıcıların bilgisi yok bu konuda hala 3 ölçek yazıyorlar. almışken buna dikkat edin.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:57 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:22 ----------
üşenmedim kutunun içinden 1 er ölçek başka yere döktüm ve 60 ölçek çıktı. Yani bendeki ürünün kesinlikle 1 ölçegi 5 gr. Kullanan arkadaşlar dedigim gibi 1 ölçegi tatlı kaşıgına dökerlerse iyi olur. Yoksa günde 15 gr kullanıyor olabilirsiniz hele bide bir antrenman öncesi bir antrenman sonrası alıyorsanz bilmeden günde 30 gr alıyor olabilirsiniz. Yalnız çok salakça bir iş yapmışlar nasıl oluyor bu iş anlamş degilim
O dozaj fazla, günde 1 ölçek kullanın yani 5gr
Peki sizin aldığınız ürünün içinde çok çok az siyah tanecikler var mı ?