Meme Uçları

sa arkadaşlar bir yılda 90kgden 70 kg düştüm sarkma falan yok ama meme uçlarım çok büyük göğüs kaslarını geliştirip küçülte bilirmiyim yada kendinden düzelirmi???dumbelllls

Üst Göğüsünü Geliştirerek Göğüs Uçlarının biraz daha gerige gelmesini sağlayabilirsin Fakat büyüklüğü Konusunda ne yazık ki hiç birşey yapamazsın :/ Üst göğüs çalışmalarını ihmal etmemeni öneriyorum Arkadaşım =)

bendede aynı problem var kiloluydum baya kilo verince aynısı oldu korse falan takıp çalışmayı denedim ama işe yaramadı liposuction işlemiyle düzeliyomuş fiyatı 3000 tl civarı

jinekomasti olabılır resım koyarsan daha ıyı anlarız ama meme ucu ıse jınekomastıden suplen cerraha gorun gereklı acıklamayı yapar

kas yapmakla degişmiyo :) bende kas var baya ama dar bi tişört giydimmi direk meme uçları belli oluyo :D en iyisi uçlarına bant yapıştırıp gezmek :D

jinekomasti olabılır resım koyarsan daha ıyı anlarız ama meme ucu ıse jınekomastıden suplen cerraha gorun gereklı acıklamayı yapar

jinekomasti olup olmadığını kendisi anlayabilir eğer bastırdığında sert bi doku varsa meme dokusudur jinekomasti olabilir ama yumusaksa içine bastırdığında yağ oluyo tabi erimiyo bu yağlar eritebilen varsa aynı durumda söylesinde 3000 tl kar ederiz :D

jinekomasti olup olmadığını kendisi anlayabilir eğer bastırdığında sert bi doku varsa meme dokusudur jinekomasti olabilir ama yumusaksa içine bastırdığında yağ oluyo tabi erimiyo bu yağlar eritebilen varsa aynı durumda söylesinde 3000 tl kar ederiz :D

kusura bakma ama yazdığından bir şey anlamadım, şimdi bastırınca sert olunca mı jinekomasti oluyor yoksa yumuşak olunca mı?

Meme ucunda yağ dokusu oluşmuş ise liposuction'dan başka çözümü yok.

Çünkü göğüs ucundaki yağı eritmek mümkün değildir.Dikkat ettiyseni antrenman yaparken göğüs uçları terlemez.

Eğer jinekomasti ise (hormonal) cerrahi müdahaleden başka yol yoktur.

Saygılar.

3000 tl ıcın bır ömur boyu bu hastalığı çekmeye gerek varmı :) amelıyattan baska hıcbır yolu yok olsa kımse amelıayt yaptırmazdı.

kendımızın anlaması zor kesın sonuc ıcın cerraha başvurmak gerekır kendımız yaparsak hep şüpe olur bende kendım denedım net cevap ıcın doktora basvurdum nette resımlere bakarakta fıkır sahıbı edınebılır

eger gogus ucuna ve etrafındakı dokuya sertce bastırınca karın bolgenzdekı yag dokusuna benzer bır doku var ıse bu yaglanma demktır

ama sert ve yabancı bır doku varsa bu meme dokusdur yanı kınekomastıdır

tam tanı ıcın bır doktorea gorunmek en mantılısıdr

Arkadaşın bahsettiği konunun Jinekomasti olduğunu sanımyorum. Jinekomasti meme ucunda yağ birikmesiyle memenin sarkması ve kadınsı bir memenin oluşmasıdır. Bu arkadaşın sorunu meme uclarının normalden daha çıkıntılı olmasıdır. Bu sorun ergenlik döneminde hormonal düzensizlik sonucu oluşmaktadır. Bu sorun basit bir estetik cerrahi operasyonuyla giderilebilir. Liposuction yaptırmanıza gerek yoktur. Eğer bu durum sizi fazla rahatsız ediyorsa bir estetisyene görünmenizi tavsiye ederim.

Arkadaşın bahsettiği konunun Jinekomasti olduğunu sanımyorum. Jinekomasti meme ucunda yağ birikmesiyle memenin sarkması ve kadınsı bir memenin oluşmasıdır. Bu arkadaşın sorunu meme uclarının normalden daha çıkıntılı olmasıdır. Bu sorun ergenlik döneminde hormonal düzensizlik sonucu oluşmaktadır. Bu sorun basit bir estetik cerrahi operasyonuyla giderilebilir. Liposuction yaptırmanıza gerek yoktur. Eğer bu durum sizi fazla rahatsız ediyorsa bir estetisyene görünmenizi tavsiye ederim.
Selam beachboy liposuctionm yaptırmadan nasıl bir operasyon ile geçıyor?

bide bazı jınekomastılerde sarkma olmuyor sadece meme dokusu sısık oluyor onlar ıcınde aynı yontem yapılıyor dıye bılıyordum dıyer yontemın ısmını yazarsanız cok sevınırım.

Back
Yukarı