Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar . 6 aydır bu spor ile ilgileniyorum. Yaptığım iş gereği spor ile ilgili birçok problem yaşıyorum. Madencilik sektöründeyim ve yeraltı işçisiyim. 8 saatlik mesaim boyunca sürekli kazma kürek sallıyoruz. Ağır malzemeler kaldırıyoruz. Muazzam bir efor harcıyoruz. Sırt omuz bacak kol kaslarımın ağrılarından uyuyamadığım günleri çok iyi bilirim. Sizlere sorum nasıl bir antrenman metodu uygulamalıyım. Zaten her gün vücudumun tamamı aşırı çalışıyor. Haftada 3 gün salona gidiyorum. Örneğin kol çalışıyorum. Ertesi gün işte çok yoğun bir şekilde çalıştığımız için kaslarımda yıkım meydana geliyor. Tüm vücut kaslarım için geçerli. Dinlenme şansım pek yok. Sadece 1 günlük hafta tatilimde dinlenebiliyorum. 6 aydır bu spor ile uğraşıyorum ama sistemli değil. Örneğin Sırt çalışmamın olduğu gün İşten çıkıp salona gittiğimde aşırı yorgunluktan zaman zaman çalışamıyorum. İstediğim verimi alamıyorum. Anlayacağınız karışık bir durum. Sizlerin bana tavsiyeleri neler olabilir? Nasıl bir yol izlemeliyim? Saygılar