size kesinlikle katılmıyorum.nedeni ise yaşamış olmam....
neredeyse bebekkenden beri sayısız sporla uğraştım boyuma göre normal yada zayf olarak yaşadım şu zamana kadar.vücüdum çok çok sıkı olmasına rağmen belki genetik belkide dengesiz beslenme yüzünden yaşıma nazaran baya baya selülitim vardı.kremler kullandım işe yaramadı ki zaten sıkılaştırıcı kreme ihtiyacım olmayacak kadar sıkıydım.
burda bunu anlatmamın nedeni ise 4 kutu gnc l-carnitin le gözle görünür şekilde %75 i gitti selülitlerin.(diyet yapmadan aksine yiyerek).1 ay ara verdim ve şimdi ultimate e devam ediyorum.(diyetede başladım)ve günde sadece 500mg ile...ve sınavlar yüzünden neredeyse hiç sporda yapmadım.
selülit denen mered bayanların kabusu ve bir türlü erimeyen bağ dokusuna yerleşen birşey.ve bu işe yaramaz! l-carnitin bu sorunuma derman oldu.eğer pisikolojik olsaydı sanırım okadar selülit kremide işe yarardı pisikolojik olarak

) bende düşünüyorumki bukadar inat selülitlere çare olan carnitine nasıl olurda normal herhangi bir yerimizdeki yağları eritemez??
her şeye rağmen bayanların yakasını bırakmayan bu hastalık için l-carnitine tavsiyemdir.parama kat kat değmiştir...