qwerttytuopas
Üye
Geçen sene 2 ay boyunca 1000mg l-carnitin kullanmıştım.günde 2 kapsül atıyodum antremanlardan önce.2 ayda yaklaşık 7 kilo verdim ama l-carnitin sayesinde olduğunu düşünmüyorum çünkü son 2 ayda l-carnitin kullanmadan 8 kilo verdim.
L-carnitin alımı kardio ile beraber anlam kazanır.l-carnitin kullanımında kilo vermek şart mıdır? yani sabahları cardio ve akşamlarıda ağırlık çalışılırsa, yağlar eriyip kas kütlemisi de bi yandan arttırmış oluruz değil mi? karın ve göğüs bölgem yağlı ve kaslı. sadece üstteki yağı eritip kasları belirginleştirmek istiyorum. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
sanırım bu konuya el etma zamanı,
sadece mitekontrilere giden enerji kat ve kat arttırdığı gözlemlenmiştir..
https://www.bodyforumtr.com/vbforum...html?t=16886&highlight=risk+de%F0erlendirmesiya arkadaşlar bu carnitin konusunda büyük bir arasattayım :s
sebebini bilmiyorum ama çok yakın bi arkadaşımın amerika'daki akrabaları 2 sene öncesine kadar full kullanıyorlarmış ancak geçen yıl Amerika'da carnitin içeren tabletler likitler yasaklanmış :s :s
kalbimde hafif bi ritm bozukluğu var, kullananlar herhangi bi yan etkiyle karşılaştı mı?
saygılar..