ilk 5 gün 4*5gr daha sonra yaklaşık 2 ay boyunca antremandan sonra glisemik indeksi yüksek bir karb.içecek ile beraber 5gr..
off günlerde aç karnına su ile ya da asidik olmayan bir sıvı ile alınabilir..
1 ay ara verilecek..
daha sonra yüklemesiz tekrar başlangıç..
not :eğer 2 ay ara verildiyse tekrar yükleme yapılmalıdır deniliyor..
cycle yani dönemleme tam olarak şart değildir ama daha etkili bir yeni başlangıç için önemlidir..
merhaba arkadaşlar ben 4 yıla yakındır bu sporu yapıyorum. 3 ay kadar önce suplement kullanımına yeni başlamıştım ki eski göz ağrım böbrek iltihabım tekrar nüksetti. doc bana haywansal proteini yasakladı. tahlillerimde idrarda protein kaçağı ve kreatin klerensim yüksek çıkıyo. benim çıkardığım sonuç aslında benim bulmaca çözmek vb. şeyler harici içinde spor kas vs. geçmeyen hobilerle ilgilenmem gerektiği ama dayanamıyorum kabullenemiyorum body çalşmak istiyorum. ajaba creatini işlemiyormu vucut benim durumumda yahut ne yapmam gerekir.
6 hafta boyunca hergün 5 gram kullansam olurmu ?
yükleme yapmadan kullanmak istiyorum. sonra 2 hafta ara vericem
yukleme donemini 5 gun olarak tuttum, 20gr/gun yaptim 5 gun boyunca fakat bu yukleme doneminde antrenman yapilmayan gunlerde de kreatin alimi gunde 4 x 5gr oluyordu degil mi? yani ben oyle yaptim umarim yalnis yapmamisimdirpeki simdi yukleme donemi bitti, bundan sonra sadece antrenman gunlerimde mi kreatin almaliyim yoksa antrenman yapmadigim gunlerde de alabilir miyim? ingiltere de yapilan bir arastirmada spor yapmasada sabah kahvaltisinda 2-3 gr kreatin alan insanlarin gune daha zinde basladigi gozlemlenmis, ben dinlenme gunlerimde kac gram almaliyim?
Bu ürünLer yağ yakımı ve kilo vermek için uygunmudur?