kilo almak ve kailteli karbonhidrat

Jesse_James

Yeni Üye
arkadaslar sımdı kalıtelı bır sekılde kılo almak ıcın ogunlerımızde sızce neler bulundurmamız gerekıyor . yanı neler yemelıyız . ılla kısa zamanda kılo almam gerekmıyor ama saglıklı bır sekılde yaglanmadan olmasını ıstıyorum 6 aydır salona gıdıyorum gaıner la 9 kg a kadar aldım ve 10 kg kadar daha almak ıstıyorum

Yaz mevsimine giriyoruz bol taze sebze ( marul , brokoli , domates , tere , semizotu , kuşkonmaz vs. ) bunlara ilaveten zengin karbonhitrat kaynakları ( çavdar , yulaf , arpa , bulgur , irmik , makarna vb. ) gıdaları tüketebilirsin.

Kabaca açıklamak gerekirse gündüzleri çavdar , yulaf , arpa , bulgur , irmik , makarna vb. karbonhidrat kaynaklarına ağırlık verilmeli. Akşamları ise marul , brokoli , domates , tere , semizotu , beyaz lahana , kuşkonmaz vb. gibi karbonhidrat kaynaklarına ağırlık vererek daha sağlıklı kilo alımı gerçekleştirebilirsin.

Sebzeleri tüketteiğin et türü yiyeceklerle her öğünde salata olarak veya sade şekilde tüketebilirsin.

Son düzenleme:
ben aksamları boyl esebze tuketerek kılo alabılecekmıyım pekı 10 kg daha almayı ıstıyorm

Önemli olan kilo almak değil sağlıklı kilo almaktır. Basit karbonhidratlar ( gainer , bisküvi vb Gİ si yüksek gıdalar ) tüketmek yerine daha uzun vadede planlı bir şekilde vücut kas / yağ oranı dengesini bozmadan kilo alma olmalıdır.

Son düzenleme:
Back
Yukarı