Bende ventolin kullandım antremanım süresince 5*4 mg günde. Açıkcası bir farkını hissetmedim, belki benden kaynaklı bir durumdur, önceden clenbuterol kullanmıştım yine güç olarak bir fark olmamıştı. Creatin ile beta agonistlerin kullanımı hakkında verimsizlik gibi bir durum okuduğumu hatırlıyorum, ATP mekanizmasının daha çok kullanılması sonucu creatin işlevini yitiriyordu büyük ölçüde hatırladığım kadarı ile. Ben senin yerinde olsam ventolini çıkarır creatin ile devam ederdim.
Buna dair bir sey okumamistim. GH-kalsiyum bagintisina dair de pek cok sey yazilip ciziliyor fakat bunlarin yuzdelik dilimde ufak sayilara denk gelecegini dusunuyorum, ne kadar etkisi olabilir ki uzerinde? Denk gelirsen falan buna dair bir yazi paylasirsan guzel olabilir.
Bugunden soz edeyim,
Salonda squat rack olmadigi icin squat buyuk sorun oldu, iki elemandan yardim istedim sirtima yuklediler falan ama o kadar agirligi yuklerlerken sorun oluyor tabi, bes set bir de, kendi hareketlerini birakip bana kosuyorlar, o yuzden 5x5 rutininde rack'siz bir salon buyuk sorun. Dolayisiyla uc set yapabildim, stiff legged deadlift'ten hic verim almiyorum, o yuzden programdan onu da salladim, ayrica lower back'e fazla buyuk biniyor, soz konusu bolgenin over'a dogru gitmemesi adina bunu da programdan cikardim, derken bacak gunu iyice hafifledi. Bu durum mutsuzluk verici ancak salon degistirene kadar durum boyle olmak zorunda. Yakinda salon degisikligi planim var, anca o zamana diyeyim.
Ass to the grass squat, 3x5 - 90 kg
Leg press, 3x8-10 - 210 kg
Leg press hamstring, 3x8-10 - 180 kg
Leg press calf, 5x30 - 170 kg
Cidden hafif bir bacak gunu oldu. Salonda leg curl de yok, dips yok, rack yok, git evinde calis abi dediginizi duyar gibiyim evet. Evimin dibinde oldugu icin burayi tercih ediyorum fakat yakina bir salon daha aciliyor, orada rack olacakmis, hemen oraya kosarim artik. Bir ay icinde aciliyor denilmisti.
Bu arada son bir haftadir beslenmem pek iyi sayilmaz. Bugun de antrenman sonrasi eve donunce yarim tabak bulgur, brokoli ve 150-200 gr arasi ton baligi yedim ve sonrasinda disari ciktim. Jay Cutler bulking up stili mcdonalds'tan 4 tane hamburger yedim. Besin degeri tablosunu aldim elime, en mantiklisi duz hamburgerdi. Bir tanesi 14 protein, 40 kusur karb, 8 yag. Sadece son hamburgerin ekmegini yemedim, direkt icindeki eti goturdum. Cok lezzetliydi ama cidden.
Taco, burrito falan yiyeyim dedim ama sonra mcdonalds'a dondum hemen. Bir daha disari ciktigimda eger ellerinde besin tablosu varsa mexican fastfood mekanina da ugrayip oraya da goz atarim artik.
Az once eve dondugumde ise, kuskus, ispanak, yogurt, tavuk gogsu ve salata yedim.
Birazdan da findik ve casein atarim.
Aslinda boyle yazinca cok da kotu degilmis sanki.