Bacak/abs antrenmanindan dondum. Salondan bir elemanla lafladigimiz icin biraz geciktim. Eve donunce ise pilav, kasap kofte, yogurt ve brokoli (selam olsun sana ex

) yedim ve su an yaziyorum.
5-10 dakika hizli tempoda kostum. Sonrasinda basladim, bugun normal rutinin disina cikmak zorunda kaldim cunku salonda squat icin yardim edebilecek biri yoktu (salonda squat rack yok, malum)
2 set squat yapabildim. 80 kg 12 tekrar yapip biraktim iki set. Bilmem neden cok hafif geldi bu sefer, hic zorlanmadim, 12 tekrar yaptim biraktim diyorum cunku 20'ye kadar cikabilecek durumdaydim.
Dumbell lunge yerine daha agir kiloyla sprint lunge yapayim dedim. Rutinin disina cikmak moralimi bozuyor ancak verim almadigim hareketi de yapmaya luzum yok, walking/dumbell lunge'yi cikardim. Sprint lunge cok daha iyi vuruyor. 3 set girdim.
Leg press/leg press hamstring - 3 set bu sekilde, supersetleyerek. Bacaklar iyice yandi burada yine.
Leg press calf/bodyweight calf ile bacagi bitirdim. Stiff legged deadlift'ten hafiften tirsiyorum, hic bulasmadim, salonda da leg curl yok, dolayisiyla leg press'te ayaklari acarak hamstring'leri hedeflemekten baska secenegim yok. Bacak antrenmani biraz hafif oldu bugun. Aslinda teoride hafif, bakinca oyle gorunuyor fakat ozellikle leg press/leg press hamstring cok olumcul bir superset. Quad'lar cayir cayir yaniyor.
Uzerine 3 set leglift 25/20/15 tekrar sayilari, 3 set side twist 30/30/30, crunch 25/20/15.
Bugun motivasyon acisindan biraz daha iyiyim. Fakat programimi sorgulamaya basladim. Ozellikle kol, bununla birlikte bacak ve gogus disinda fazlasiyla verim aldigimi ve hafiften gelisim gosterdigimi hissettigim bir bolge yok. Diger bolgeleri de olabildigince sert giriyorum fakat bu bolgelerin gerisinde kaliyor. Bu yuzden programda erken bir degisiklige mi gitsem diye dusunuyorum. Bugun de arkadasla konusunca -kendisi genclere musabik yetistirmis bir arkadas, bilgi seviyesi ucuk- hic boyle fantezilere gerek yok, 4 gun calis, hardcore gir, kimseyle konusma, 30 dakikada antrenmani bitir ve evine git. Piramit, drop, superset hic gerek yok. Gerilimi yakala ve bir iki tekrar daha bas, bitir dedi. Hem bu calistigin antagonist supersette goguse pompalanan kani sirta veriyorsun, ne gerek var oyle calismaya, verim almazsin demiyorum ancak kendini hirpaladiginin karsiligini layigiyla da alamazsin, dolayisiyla gerek yok diyor. Soylediklerinin hepsine katilmasam da bolgeye pompalanan kan olayini ben de dusunmustum daha onceden fakat pek uzerinde durmadim.
Antrenman falan cok onemli degil, sen beslenmeden haber ver diyerek konu degisti zaten sonrasinda.
Her neyse, hafiften kafa karisikliklari.
PS: Bu arada training short falan ararken boardshort alayim bari, en azindan idare etsin dedim. Quiksilver guzel secim. Link de vereyim.
http://www.quiksilver-turkey.com/urunler.php?catid=411&sezon=y
Ortadaki askeri kamuflajli olan pek hos <3