Ayni hareketler. Bir fark yok. Bari kafanin arkasina indirme diye bir sey yok aslinda. Hareket bu sekilde yapilmiyor, senin ve benim yaptigimiz gibi alna indiriliyor ve hareketin uc ismi var.
Lying triceps press, skullcrusher, lying triceps extension. Ucu de ayni hareketin farkli isimlendirilmeleri. Ayni seyi yapiyoruz.
Ben bunun decline'ini denemek istiyorum bir ara. Ama simdilik memnunum, 1 ay sonra kadar falan rutin degistirirken decline olanini denemeyi planliyorum, bakalim.
Rope yok salonda biliyorsun, havluyla denedim hammer curl olayini da, verim alamadim gibi. Bunu da deneyeyim, umarim istedigim verimi alabilirim.
-
Bu arada, moothy ile konusmustuk cellmass almami onerdi ancak su ara para su gibi akti. (dun gece ozellikle) Elimdeki syngex tukenmek uzere, bir-iki olcek cikar ya da cikmaz, syntha-6 da 1-2 hafta falan dayanir. Dolayisiyla true mass'a yoneldim simdilik. Okul durumu falan derken su sekilde bir kullanim dusundum.
Her gun, yani off gunler de dahil, kahvaltidan 1 saat sonra 1 olcek gainer. Bu da su demek oluyor, sabah uyanir uyanmaz kahvaltimi ediyorum, whey yok, sonrasinda otobus-metro falan okul derken, okula vardigimda gainer, oglen yine tavuk, pilav neyse iste. Antrenman gunleri ise elimdeki whey bitene kadar whey. Bitince de yine 1 olcek gainer.
Bu sekilde bir kullanim nasil olur?
PS: Cuma ve haftasonlari okul yok, eh oyle olunca uyanir uyanmaz kahvalti etmiyorum evdeki diger insanlari da beklemek amaciyla.

Bu sekilde anlattigim gibi bir kullanim da biraz sekteye ugrar gibi. Nasil yapsam?