Partnerle gogus/triceps calismaca. Henuz dondum. Detaylari yazayim.
Onun gaziyla kilolarda artis ve bununla birlikte set aralarinda max 45 saniye dinlenmeli bir antrenman. Hic beklemeden yine hareket degisimi vs. Yarim saatte falan bitti sanirim. Muhtemelen yarin yine gogus agrilariyla uyanicam.
Smith machine incline press - 4 set
Incline dumbell fly - 3 set
Chest press machine - 3 set
Upward cable cross - 3 set
Skull crusher - 4 set
Pulley kick back - 3 set
Triceps pushdown - 3 set, tamami drop
Ozellikle goguste tukenisteydim. Hem kilo arttirip hem de az sureli dinlenmeli antrenman kolay bir olay degil cidden, yeni rutine cok iyi basladigimi dusunuyorum. Umarim boyle devam eder. Partnerli calismak cok fark ettiriyor, o da aynisini soyledi, senin gazinla bende de uzun zamandan sonra agrilar olusmaya basladi dedi, ki bende de aynen oyle. Quad, hamstring ve glutes agrilarim hala devam ediyor, gogus de dun gecmisti. Muhtemelen yarin cok siddetli bir gogus agrim olacak.
Yalniz boyle yipratici calistiktan sonra mideye halim kalmiyor onu fark ettim. Haftada bir defa yaptim ve kotu bir calisma oldu o da.
Bu arada yeni rutin soyle, onu yazmamistim sanirim;
Pzt. Gogus1/biceps
Sali. Bacak
Crs. Omuz
Prs. Off
Cuma. Gogus2/triceps
Cmrts. Sirt
Pzr. Off
Gogus1'de genel gogus hacmi, gogus2 ust gogus agirlikli.
Bugunku chest press machine ne is dediginizi duyar gibiyim, cable machine dolu oldugu icin partner, abi gel chest press machine, durmak yok dedi ona girdik hemen. Sonrasinda da cable machine bosalinca ona gectik. Fazladan bir hareket oldu.
Simdilik bu kadar diyeyim.