Ketojenik diyetten çıkış nasıl olur?

Hocam insülinle o hormonlar ters çalışıyormuş.Yani insülin düşükse o hormonlar yüksek; insülin yüksekse o hormonlar düşük.Demek istediğim ketojenikte insülin en düşük seviyede oluyor; bu sayede yağ yakımıda en üst düzeyde olmaz mı?
Evet, zaten diyet boyunca insülin düşük seviyede karb. olmadıgı için yag yakımı da maksimumda

ne gerek var bu saçma seylere, yarısmacı mısınız?

öyle de böylede vücut 2-3 ay aç kurt gibi yag depolamayı beklıcek.. herkeste goruyorum kendımdede gordum yaglanma %100 gerı gelecek.. + s ututumu..

once dıet bıtınce her gun gene kalorı acıgı vererek hergun 10-20 gr karb artır.. 1 hafta sonunda dıyelım karb 120 oldu 1 hafta 120 gr de kal.. sonra 1 haftada 200 e çıkar. sorna 2 hafta 200 de kal.. sonra 300 cıkar sonra 1 ay koruma donemıne geç.. sonra yvas yavas bulk ıstersen bulk yaparsın.

hem dedıgım yontemle yagda yakarsın + su toplamaz vucudun falzadan..

Ćok mantıklı bir yöntem keto bitince dediğini yapıcam . Diyet bitince Bulka nasıl gecerim diye düsünüyodum ne zamandır . Çok sağol[DOUBLEPOST=1409861722][/DOUBLEPOST]
ketojen veya low carbdaki yüklemeler, vücudun kıtlık moduna geçmesini önlemek için yapılıyor. Ve artık sıfırlanmış olan glikojen depolarını doldurmak için. Gerekli mi gerekli değil özellikle ketojende vücudu ketosise soktuktan sonra karb. yükleyerek ketojenden çıkarmanın mantıgı yok. Bu arada çikoya ben de katılıyorum, önemli olan makrolar. Carb Backloadingi bitirince ben de sadece makroları tuttugum bir diyete geçeceğim, yani fantazi aramaya gerek yok aslında. Ha ben şu an uyguladıgım diyetten memnunum, her şey serbest neredeyse. ama ketojen low carb vb. bozar insanın psikolojisini. :D

Ha ama fantazi benim işim o yüzden keto yapiyorum :D sadece makro tutarakta olur ama ketonun fantazisi yüklemede. Yukleme sabahi 15 tekrsrli setler ve sonunda 30 tekrarli tek setli drop yapip vucudu son gr a kadar karbı boşalttiktan sonra bime gidip ölene kadar çikolata dondurma yeme olayı var. Yoksa keto çekilmez klasik bir diyet 500 kalori azalt yeterli yaģ yakimi icin

Son düzenleme:
Ćok mantıklı bir yöntem keto bitince dediğini yapıcam . Diyet bitince Bulka nasıl gecerim diye düsünüyodum ne zamandır . Çok sağol[DOUBLEPOST=1409861722][/DOUBLEPOST]

Ha ama fantazi benim işim o yüzden keto yapiyorum :D sadece makro tutarakta olur ama ketonun fantazisi yüklemede. Yukleme sabahi 15 tekrsrli setler ve sonunda 30 tekrarli tek setli drop yapip vucudu son gr a kadar karbı boşalttiktan sonra bime gidip ölene kadar çikolata dondurma yeme olayı var. Yoksa keto çekilmez klasik bir diyet 500 kalori azalt yeterli yaģ yakimi icin
15 günde 1 mi, her gün mü tercihin ? :D

15 günde 1 mi, her gün mü tercihin ? :D

O backloadngi bulkta denicem 2 ay inşallah sonuçlar güzel olur tabiiki en yakın dostum bim olacak :D 2 ay klasik bulk 3 gr karb ile. Sonrasinda carb backloading denicem umarım elimde patlamaz :confused:

Ketojenik diyetten çıkış kapidan olur ama pencere veya balkondan da atliya bilirsin :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Kizma lutfn sadece saka yapmak istedim

Ketojenik diyetten çıkış kapidan olur ama pencere veya balkondan da atliya bilirsin :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Kizma lutfn sadece saka yapmak istedim
Kardeş şakana güldüm ama şaka güzel olduğu için değil berbat olduğu için :)[DOUBLEPOST=1410045154][/DOUBLEPOST]Yüklemeyi ben haftada 1 yapıyorum ama öyle tam serbest değil.Kendime 1-2 öğün izin veriyorum.Sırf o güne ulaşmak için diyete devam ediyorum valla, yoksa hiç çekilmez :))

Ketojenim diyeti seçme sebebim zaten yükleme olayı :D fakat yüklemeyle cheat meal ı karıştırıyorsun sen . Yükleme kendine izin verme günü değil yüksek karb alma dönemi kaslari karacigeri karb ile doldurcaksın yani. Karbonhidrat yüksek al o gün. 400 gr civari en az

Back
Yukarı