ben ilk basladigimda diyete asiri enerjiktim hatta kilolari artiriyordumm . ama haftasonu carb up yapmadim kilo alirim diye ondan sonraki 3 4 gun olu gibiydim resmenDünki idmanı çok zor yaptım biraz moralimde bozuktu o da etkili olmuştur ama hiç halim yoktu
İdmanı kısa tutup kardiyoyu yüksek tempo yapmaya çalıştım
Selam, 2 hafta sürecek bir keto diyete başladım.2.gunum yazilanlari okudum fakat ketozise ne zaman gececegim ve carb-up nasil yapacagim konusunda bilgim yok beslenme su sekilde
sabah (5yumurta 3tam, bezelye,60gr tuzsuz yer fistigi,100gr peynir)
oglen (whey,60gr fistik,yaklaşık 100gr kaşar peyniri)
aksam (200gr tavuk yada ton baligi,60gr fistik, sebze (tatli sebzeler yok.)
gece (50gr kaşar)
yağ 150/protein 150gibi seyrediyorum.
Boy1.71 kilo 75 yag oranim 12 vg 1.5 yıldır yapiyorum.
eksik var mi ve ketosis ne zaman gerçekleşir ?
Yukaridaki ornek beslenme tablosuna gore yaptim 3.sayfadaki o yanlis mi olmus oluyor simdi? % 80 yag % 20 proteini yakalayabilecegim bir beslenme programi yazar misin yukardaki benim beslenme programimdan faydalanarak ?Ketosise gecmek zaman icin ilk 2 gun %80 yag %20 proteinle besleniyorsun 3. Gunden sonra %65 yag %30 protein %5 karb ama sadece kuruyemiz ve yesil sebzelerden gelcek. 10. Gün yukleme yapiyorsun 1 yada 2 gun ondan sonra yeniden bu süreci tekrar ediyorsn
Metabolizmaya göre değişir ketosis ama bir sorun yoksa kötü hissetmiyor yada enerjiniz düşük değilse dert etmeyinDün basladim ketijen diyete. Ilk günden agzim kokmaya basladi. Dun akşam ketostrips ile test ettim ketosise girmişim. Ilk günden ketosise girmek normal mi?
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tesekurler. Kendimi cok iyi hissediyorum.Metabolizmaya göre değişir ketosis ama bir sorun yoksa kötü hissetmiyor yada enerjiniz düşük değilse dert etmeyin
MerhabaTesekurler. Kendimi cok iyi hissediyorum.
bazılar 3 hafta, bazıları 2 hafta, bazılarıda ilk 10 gün arbonhidrat almayın diyor. ben de öyle yaptım. 2 hafta karb almayacağım.Merhaba arkadaşlar. Keyojen diyetimde 5. Günümdeyim. Pazartesi başladım. Bugunden iyibaren ketosisden yavasca cikmayi dusunuyordum ama okudugum bazi kaynaklarda vücudun ketojen diyete alismasi icin en az 3 hafta hic karbonhidrat alinmamasi gerektigi soyleniyor. Oysa ben yarin karb yuklemesi yapacaktim. Ne diyorsunuz? Siz bu diyete baslarken nasil bir yol izlediniz?