Bizim salonda ki hoca bana yeni program yazacak hacim için şunları söyledi. beach prees te örnek veriyorum ilk set toplam ağırlık 10 kg bunu 12 tekrar sonra 15 kg 10 tekrar 20 kg 8 tekrar 25 kilo 6 tekrar bu şeklide hacim alabileceğini söylüyor.Arkadaşlar kaslara hacim kazandırmak için piramit set uygun mudur ? Her harekette yapabilir miyiz ? Şuan 5.aydayım ve kasları şaşırtmak için piramite geçmeyi düşünüyorum.
Bende bu şekilde düşünmüştüm . Teşekkürler yanıtınız için.Bizim salonda ki hoca bana yeni program yazacak hacim için şunları söyledi. beach prees te örnek veriyorum ilk set toplam ağırlık 10 kg bunu 12 tekrar sonra 15 kg 10 tekrar 20 kg 8 tekrar 25 kilo 6 tekrar bu şeklide hacim alabileceğini söylüyor.
Tabi kaliteli beslenmek ve güzelce dinlenmek lazım.Bende bu şekilde düşünmüştüm . Teşekkürler yanıtınız için.
O en önemlisi zatenTabi kaliteli beslenmek ve güzelce dinlenmek lazım.
Bu pazartesi bu programa başlıyorumO en önemlisi zaten
Mesela hammer curl alternatif curl gibi hareketlerde verim alabilir miyizBence bulkta hacim kazanmak için en iyi sistemlerden biri piramit sistem.daha çok compound hareketlerde uygulanır press hareketleri,squat,deadlıft vs..
herkesin yaşam tarzı beslenme alışkanlıkları farklıdır bence kendine özgü bir beslenmeyle daha iyi olur tabiki bir hocadan yardım almalısınMerhaba arkadaşlar iyi günler dileğiyle *****Boy 1.65 kilom 90 kg 15 kg fazlam var hacim kazanarak ( casanova arkadaşımın beslenöesini ) uyguladam plurmu
Bizim salon ticari amaçlı olduğu için hoca ne bulursan ye diyor. Benim göbekte yağ olduğu için prinç içinde şeker olduğu için ben bulgur lapası yapıp yiyecem ki yağlamayı en aza indirem. Spor sonrası da 10 dk koşu düşünüyorum yağlanmayı engellesin diye ama bu koşu kilo almaya engel olur mu ?herkesin yaşam tarzı beslenme alışkanlıkları farklıdır bence kendine özgü bir beslenmeyle daha iyi olur tabiki bir hocadan yardım almalısın