Kaç Kg Dumbbell Lateral Raise Kaldırıyorsunuz?

Dumbbell Lateral Raise Ağırlığınız

• 5

Votes: 165 27,3%
  • 7.5

Votes: 189 31,3%
  • 10

Votes: 117 19,4%
  • 12.5

Votes: 65 10,8%
  • 15

Votes: 35 5,8%
  • 20

Votes: 33 5,5%

• Total voters
    604
akrephan artık her soruya cevap vermeyi bırakmalısın arkadasım.forumdaki hassasiyetleri değiştiriyorsun yersiz mesajlar atıyorsun ve yönetimin nie sana hosgoru gosterdigini anlamıyorum artık.

bu harekette son sette cheating olmalı.salonda 20 ile de yapan var 4 ile de.bu sizin profesyonelliginiz.ama 4 ay spor yapıpta ben 15 le kaldırana inanmam dersen git camdan atla napalım hayret bea..

akrephan artık her soruya cevap vermeyi bırakmalısın arkadasım.forumdaki hassasiyetleri değiştiriyorsun yersiz mesajlar atıyorsun ve yönetimin nie sana hosgoru gosterdigini anlamıyorum artık.

bu harekette son sette cheating olmalı.salonda 20 ile de yapan var 4 ile de.bu sizin profesyonelliginiz.ama 4 ay spor yapıpta ben 15 le kaldırana inanmam dersen git camdan atla napalım hayret bea..

bu sporu yıllardır uğraşan tanıdıklarım 5 i geçmiyor ayrıca kime cevap verip vermeyecğeimi kendim karar veririm seni hiç bağlamaz ben yardımcı olmaya çalışıyorum herkese bende yardım ediyorum vanlayacağın seni bağlayan bir olay yok bilmediğim konuları zaten es geçiyorum

One arm lateral raise - 16kg (kaldırdığım yöne hafif sarkarak)
Seated lateral raise - 12kg (daha fazla çıkmadı henüz)

1sn patlayıcı kaldırış, 2sn kadar kontrollü indiriş. Nizami tekrarlar ile dirseği bozmadan, çok fazla kırmadan.

Ayakta çift dumbell lateral raise kaçla yaptığımı hatırlamıyorum bir kaç aydır yapmadım.

5 KG ile calisiyorum 3 aydir
artik 5 kg cok hafif geliyor
ama plakalı dambıllarımdanda küçük plaka yok en düşük 11 kg oluyor o da ağır geliyor :)
5 kilo ile devam ediyorum

Ewt evde çalışıyorum.4 kg lık sportive marka plastik dambıl zaten var.Kısa barın ağırlığı 1.5 kg.Sıkıştırma vidalarının 2 tanesinin ağırlığı yarım kg.Bara 4x1 kg ağırlık takıyorum 6 kg lık dambıl .her iki tarafa birer tane daha sıkıştırma vidası takınca 6.5 kg oluyor.thums:

8 KG yapıyordum en son. +Drop setle tükendiğim yerde bırakıp 6 KG alıp devam ediyorum. İyi etkisi vardı. Şu zamanlarda sadece 6 ile yapıyorum pek dikkat edemiyorum omuzlara özellikle. Şimdi zorlasam 10 KG kadar yaparım diye düşünüyorum, nizami şekilde.

bu ve her harekette oldu gibi ilk başta kollara ivme vermemek gerek.
Yavaş kaldırıp, yukarıda 1-2 saniye tutmak lazım.
Ayrıca bu hanım iyi anlatıyor. yapılan hataları çok güzel gösteriyor
10-10,5 kg 4 tekrar anca, bugüne kadar hatalı yapıyorduk öğrendik.
[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=3zohLHTjFH0[/YOUTUBE]

Gittiğim salondada çok fazla ağır çalışmaya çalışan tipler var.
10ar kg dumbell ile shoulder press zor yapıyor ama yana açışta 12.5kg leri alıyor omuz hariç her kası çalışıyor,bacak-kalf-sırt vs. :)

Ben 5 ve 7.5kg ile yapıyorum iyi hissettiğim günler 7.5kg başlar hareket bozulursa 5 ile devam ederim.

bu ve her harekette oldu gibi ilk başta kollara ivme vermemek gerek.
Yavaş kaldırıp, yukarıda 1-2 saniye tutmak lazım.
Ayrıca bu hanım iyi anlatıyor. yapılan hataları çok güzel gösteriyor
10-10,5 kg 4 tekrar anca, bugüne kadar hatalı yapıyorduk öğrendik.
[YOUTUBE]3zohLHTjFH0[/YOUTUBE]

Bence o kadında yanlış yapıyor gibi hareket esnasında dirsekler 180 derece açık olmamalı sakatlıklara yol açabilir.

Sevgili doktor sitesinde izlemiştim bu videoyu doğru söylüyorsun.
ancak yüklediğin video çalışmıyor yoksa ben mi açamadım.

Edit :Açtım videoyu sorun bendeymiş.

Son düzenleme:
Back
Yukarı