Kızlar neden kaslarımızın ıgrenc oldugunu dusunuyor

bence kızların kaslı erkekleri itici bulmalarının en önemli sebebi.. bize yıllardır televizyonlarda fotoraflarda aşılanan harley kullanan kaba öküz gibi insan modellerinden kaynaklanıyor hani o hayvani kahkalar atan bir dikişte bir leğen şarap içen dev zincirlerle gezen..umarım anlatmak istediğim profil anlaşılmıştır.. ....yani kızlar daha ilk görüşte şuna bak bu kesin kazmadır böyle vicut yapmıs birisi ne kadar romantik ve tatlı olabilirki diyip o profildeki insanlara benzetiyorlar..
(bu arada harleycilere değildi sözlerim yannış anlaşılmasın :) )

bir şey kanıtlamak pesinde değilim. sadece doğru olanı burada anlatıyorum. Kaldıki yeni başlayan arkadaşlarımız bu tarz konulardan cok etkilenmekteler. Güçlü olmak ile ilgili konuyu, ağir kaldırmaya bağlıyorlar. Burada hurafelerle mucadele ediyoruz eğer etmessek işte böyle buyuk bir futbolcu kollarının ince oldugu konusunda eleştiri alır. Bilgisizce ve nedensizce.
birincisi dostum ben orada sadece holoskonun vücudunu örnek verdim, futbolcu kişiliği önemli değildi. madem birşeyler öğretme peşindesin, madem hurafelerle baş edicez, evet katılıyorum o zaman olaya. http://www.lulamshort.com/wp-content/uploads/2008/08/usain-bolt.jpg bu adam 42 cm define koluyla rüzgarın oğlu konumunda, kaldıki bu adamlar sadece gün boyu 100 metre çalışmazlar, çok sağlam kondisyonları ve dayanıklılıkları var, 3 sene kilo verip spor yapmakla bunları bilemezsin afedersin, seni biraz araştırmaya davet ediyorum, türkçeye çevrilen yazılar kısmından değilde, daha çok bilimsel araştırmalara. koşuculara squat, calf, harmstring ve tüm miğde antrenmanları yaptırılıyor. yani yazmayım tartışma çıkmasın diyorum yok, illa iğneleyeceksin, madem türkçeye çevrilen yazılar kısmını çok okuyorsun şu sınavlarım bitsin bende sana 6 haftalık testesteron kürü sırasında atletlerin hızları ve kondisyonlarıyla ilgili araştırmayı çevirip koyucam. bilgilerine bilgi katarsın. anlayamıyorum bu sporcuları, kolları 3 cm ölçü alır, pazu dedikleri şeye biceps brachi demeye başlarlar, 10 kilo verirler, bazal metabolizma lafı ağızlarından düşmez. arkadaşlar kendimiz olalım lütfen.

birincisi dostum ben orada sadece holoskonun vücudunu örnek verdim, futbolcu kişiliği önemli değildi. madem birşeyler öğretme peşindesin, madem hurafelerle baş edicez, evet katılıyorum o zaman olaya. http://www.lulamshort.com/wp-content/uploads/2008/08/usain-bolt.jpg bu adam 42 cm define koluyla rüzgarın oğlu konumunda, kaldıki bu adamlar sadece gün boyu 100 metre çalışmazlar, çok sağlam kondisyonları ve dayanıklılıkları var, 3 sene kilo verip spor yapmakla bunları bilemezsin afedersin, seni biraz araştırmaya davet ediyorum, türkçeye çevrilen yazılar kısmından değilde, daha çok bilimsel araştırmalara. koşuculara squat, calf, harmstring ve tüm miğde antrenmanları yaptırılıyor. yani yazmayım tartışma çıkmasın diyorum yok, illa iğneleyeceksin, madem türkçeye çevrilen yazılar kısmını çok okuyorsun şu sınavlarım bitsin bende sana 6 haftalık testesteron kürü sırasında atletlerin hızları ve kondisyonlarıyla ilgili araştırmayı çevirip koyucam. bilgilerine bilgi katarsın. anlayamıyorum bu sporcuları, kolları 3 cm ölçü alır, pazu dedikleri şeye biceps brachi demeye başlarlar, 10 kilo verirler, bazal metabolizma lafı ağızlarından düşmez. arkadaşlar kendimiz olalım lütfen.

Bakın sayın samet22, Zaten 100-200-400 metre sporcularına benim lafım oldumu? Kaldıki burada en cok sprintleri özendiren isimlerden biride benim.

Hayatımda uzun zamandır temposu dusuk kardio yapmadım.

Biz burada kimseyi iğnelemedik. Tabiki sprinterların vucutları cok iyi olmalı.

Ayrıca futbol maçı ile 100 metre koşusunu karıştırıyorsun.

Bu adamların çalışmalarını çok iyi biliyorum. Bu arada sadece bu sporla 3 senedir ilgileniyorum, Ben bisikletçiydim çok guclu bacaklara sahip olmama rağmen çok ince bir vücudum vardı. Ancak çeşitli sebeblerden ötürü iş hayatına atıldıktan sonra spora ara vermek zorunda kaldım.

Şükür yeniden toparlandım.

Sporcu geçmisim 16 yaşına dayanıyor.

Triathlona yüzmede iyi olmadığım için katılamadım.

Bu arada yanıldıgınız nokta ne biliyormusunuz insan doğuştan sprinter doğar.

Usain bolt dah daha önce asafa powell i çok izledim, antreman metodlarını öğrenmek için çok uğraştım.

Bu arada ben ingilizce terimleri sevmem ama bazı semboller vardırki, turkçeye değiştiği vakit özniteliğini kaybederler.

şimdi gelip burada göğüs itiş desem kim anlarki bundan. veya pazı kırış. Siz anliyorsanız tamam bende o zamn böyle hitap edicem.

Fizyoloji denilen olguyu çok iyi biliyorum. Ancak yaptıgım sporla vücut geliştirmenin ne ilgisi vardı sizce?

Bisikletçilik ayrı birşeydi ve bisikleti çok sevdiğim halde bırakmak zorunda kaldım.

Bisikletle hayatınızda bir kez dağa tırmanmayı deneseydınız ne demek istediğimi anlardınız. Yani bisikletçilikte kış dönemleri hariç salona girmeye gerek yoktur. Tamamen bisikletçilikte çok daha az kas kütlesine sahip olmalısınız.

Son yaptıgım ultra maraton istanbul-bursa arasındaydı ve bu ultra maratonu karadan yaptım.

istanbul ankara arasını deneyemedım cunku bisikletim o an çalındı ve pahalı bir bisikletti. Her neyse.

Bisikletin idmanı bellidir bu arada . 90-120 dev/ dakika arasında pedal basmalısınız.

Buradaki amacim arkadaslara doğruyu öğretmek.

cunku ben 26 yasına giricem ve, bu konular hakkında oldukça fazla bilgi sahbii oldum halada devam ediyorum.

Şimdi buradaki amac fiziki görüntüdür yine tekrar ediyorum. Bizim şu anki amacımız ağırlık kaldırarak, kaslarımızın gelişimini sağlamaktır.

Senın bu konuda varmı baska bir düşüncen? varsa bana söyle tamam diyim eyvallah.

Fizyoloji kurallarını iyi bilirseniz zaten testosteron da kullanmanıza gerek yoktur.

Hormon kullanımı ile kuvvet gelişimi kas gelişimi adına her ne koyuyorsanız koyun olmaz olsun.

Bu kücük seytan sizi esir alıcaktır yinede dikkatli olun.

Bu arada sporda 3. senem ve sandıgınız gibi gösteriş delisi yada meraklısı bir adam değilim.

Ancak kuvvet ve güç arasında çok buyuk fark vardır.

Amerikada bu tarz adamları power ve strengh diye ikiye ayırırlar.

Ben gösteriş delisi değilim ancak tekrar belirtiyorum sayın samet, ben burada kücük arkadaşlarımızın yanlıslıklar yapmasını engellemek istiyorum. Steroitlere son derece karşıyım.

Kullanana bir şey diyemem ama, daha hayatının baharında steroite bulaşan insanlar var.

Amacım bu yönde.

yinede sana teşekkür ediyorum.

ben hayatta kuvvetli olmayı önemsemem! Şöyle önemsemem çoğu kişiden güçlüyümdür ama 1.73 lük incemsi bir adam beni bilek güreşinde yendi ve güreşte de yere çaldı bir kez! evet benden kuvveti iyi ama gösteriş olarak ondan kat kat üstünüm. Zaten başkaları da bilek güreşinde seni yendi mi ciddi mi? bilerek mi yenildin diye bana soru sorunca çok gıcık oldum, evet bilerek yenildim dedim dalga geçer gibi! ya yenildim işte ne bilereği ya dedim... Neden şaşırdılar çünkü yapı olarak ondan üstünüm ama her şey gösteriş olarak üstünlük değil işte... estetik olarak ben kat ve kat üstün olsam da o kuvvet konusunda benden güçlü çıktı ama bilek güreşi ve güreşte... Ancak şu var, ağırlık kaldırma konusunda benden kat ve kat düşük durumda! ilginç bir durum yani nasıl böyle bir şey oluyor anlamıyorum!

konu dışına çıktı biraz evet ama arada söyleyelim dedim konu açılmışken! her neyse, yağlı ve kaslı bulk vücut gerçekten çok kötüdür kızlar için onu açıkça söylemek isterim! boyu kısa olup gene çok ağırlık yüklenip hacim yapanları da beğenmiyorlar!

Kadinlar için idman yapıyorsanız ona göre çalışabilirsiniz.

ama bodybuilding çalışmaları irileştirir.

Ancak kadınlarmı yoksa bir eş mi?

hayatta ne istediğimize bağlı.

Boyum kısa olmasına rağmen pittbull gibi gozukmeye basladım. Buda kız arkadaşlarımı korkutuyormuş.

Ama her kadın bir değildir yani o yuzden korkmanıza gerek yok.

ayşenın beyendiğini fatma fatmanın beyendiğini ayşe beyenmez.

rahat olmak gerekiyor.

konu nerden başladı nereye geldi, savunulan şey çürütülen şey hepsi muallak. arkadaşlar yel değirmenlerine karşı savaşıyorsunuz gibi geliyor bana..

konu nerden başladı nereye geldi, savunulan şey çürütülen şey hepsi muallak. arkadaşlar yel değirmenlerine karşı savaşıyorsunuz gibi geliyor bana..

Bu gun trilyonlar kazanan bir futbolcuyu ekrana koyup kolları çok kötü demenin mantıksız oldugunu anlatmaya çalıştık.

Kısıtlı imkanlarla kas gelişimi sağlarken, o adam gerekli olsa emin olun bu parayla hepimizden daha iyi seviyeye gelir.

dedikki, kuvvet ve güç arasında fark var biraz 90 dakika koşmaktan bahsettik mücadeleden bashettik.

Bordo bereliler dedik.

Güç ve kuvvet arasındaki farkı ayırmamız için anlattım sadece.

birşey ispatlama amacimda yok.

her futbolcuya kas gitmemektedir.Bunu anlatamaya çalıştık.

Dunyada sayılı kas kütlesi gelişmiş futbolcular var.

Gelip testosterondan hormonlardan bahsedip sprint arttırımından bahsetti arkadasımız.

Salona gidip iki dambıl kaldırmakla olmuyor bazı seyler. Yani o adamlar cok kötü olsaydı su an besiktas gibi bir kulupte olmazdı.

Trilyon kazanan bir futbolcuyu ekrana koyup vücudu cok kötü mantıgını çözemedim.

Kötü ama bu adam dunyaları kazanıyor ve gerekli olsa bu bütçeyle mr olimpia dahi olabilir.

bu mevzunun fazla uzadığını ve konudan saptığını düşünüyorum. spor dalına göre vücut şekilleri vardır. bir 100 metreci için deli gibi quat gerekirken bir futbolcuya bunun yarısı kadarı hemde yağlıca olanı bile yeterli gelebilir. hatta aynı spor dalında mevki farklılıklarında bile bu durum söz konusu. defans ve forvet arasındaki vücut şekil farklılığına bakmak bile yeterli. yani görev neyse ona göre kas lazım. herkesin 150 kiloluk bir dev olmasına gerek yok. konu dövüşse bu 150 kiloluk devlerden kaç tanesi bir araya gelse bir tane bruce lee yenebilirdi acaba?

asıl konuya gelirsek, tabiki her kadın bir değildir. bu da dahil tüm genellemeler yanlıştır fakat doğanın, evrenin ve üreme kavramının geneline baktığınızda denge unsuru ön planda.

nedir yani? yanisi izlediğimiz filmlerde, sosyal alanda, tarihte her yerde zeka ve güç karşıt iki kavram olarak karşımıza çıkıyor. yani iri vücutlu kaslı bir adam savaşçı pozisyonunda, çelimsiz sıska bir adam ise bilim adamı veya sanatçı pozisyonunda oluyor. çünkü kendisine verilmiş gerek sosyal ortam gerekse genetik farklılıklar ona bu özellikleri sağlıyor.

peki bir kadın karşısında nasıl bir erkek ister? öncelikle eski tarihte kadın arketipine bakarsak savaşçı, avcı bir erkek en uygunu çünkü o zamanlar sosyal bir düzen gelişmemiş, buluşsal düzeyde hiç bir şey yok henüz, teknoloji yok, sanat yok, estetik yok, kariyer yok, yok oğlu yok. olan tek şey savaş. fakat dünya değişiyor. akıl artık ön plana çıkmaya başlamış bir kavram.

bir kadının(istisnalar dışında) karşısında 45-50 cm kollu bir erkek istemediğine adım gibi eminim. ek olarak karşısında 25-30 cm kollu bir adam istemediğine de adım gibi eminim. çünkü biyolojik ve evrensel olarak dişiler bu konuda seçici olduğundan karşılarında onun genlerini optimum düzeyde gelecek nesle taşıyacak bireyler ister. dikkat edilmesi gereken "maksimum" değil, "optimum" olmasıdır. yani bir adamın mitolojik bir tanrı gibi vücudu olması bir kadına asla yetmez (sadece yatağı düşünüyorsa orası ayrı) ama kadın o erkekte zeka da arar, estetik, sanatsal, müzikal, duygusal yetenekler de arar ki optimize etsin.

canlılar arasında beynini duygusal anlamda yönetebilen tek tür insan olduğu için, bir erkek kuş, dişisini kanatlarının güzelliğiyle etkiliyebiliyorken insanlarda bu etkileme çok farklı yollarla gerçekleşiyor. fiziksel güç, duygusal güç, entelektüel güç, popülarite, para, kariyer vs. vs. uzar gider bunlar. işte bu gibi parametreler arasında optimum bir denge arıyorlar. tek bir özelliği değil, hepsinin uyum içinde olduğu bir kaç olasılıktan birisi.

kilit nokta şu ki; vücudun aşırı gelişmiş olması diğer güzel özellikleri sönümlendiriyor bence. yani karşısında gördüğü inanılmaz define ve iri vücutlu bir adam dahi olsa "aman canım bu ne böyle. hiç bir şeyden anlamaz bu. işi gücü vücut çalışmak" diye geçiştirebilir.

sözüm meclisten dışarı herkesin seçimine tabiki saygı duyarım ama cidden bu konuda kadınlara hak veriyorum. arkadaşlar kişisel zevkiniz, isterseniz 70 cm kolunuz olsun, 12 pack çıksın. ama bazı şeyleri abartmanın manasını çözemiyorum. gayet fit bir vücut, 39-40 cm kol varken bir kadın neden 50 santimlik kol istesinki?

yine kesinlikle burada birilerini kast ederek konuşmuyorum, kimseyi tanımıyorum da. ama vg yapan bir kaç kişide farkettim. 45 cm kol var, deli gibi quat var ama konuşmaya kalksan ne müzik dinliyor ne kitap okuyor ne kendini vg dışında geliştiriyor ne başka bir hobisi var ne de bir kadınla nasıl konuşulur en ufak şekilde farkında değil. bu mudur yani? sonra yakınıyor, kadınlar iri vücutluları sevmiyor diye. ya bu işi sırf kadınlar için yapacaksın ya da kendin için, güçlü olmak için, ego için yapacaksın. sorsan hepsi kendi için spor yapıyor. ama "kadınlar sevmiyor" diye yakınınca aşırı ironik olmuyor mu sizce de?

bir de kadınların her lafına takılmamak lazım kanaatindeyim. bazen beğendikleri halde sırf kadınlıklarından "iğrenç" diyebiliyorlar. tepki vermemek bu durumda yapılması gereken en güzel şey. çünkü "nasıl sevmezsin!" gibi tepki verince içi boş, temeli olmayan bir imaj oluyor. "ister beğen ister beğenme senin için mi yapıyorum ben bunu? çok da tın" tavrı lazım geliyor biraz.

kısacası aşk, üreme, evrim, genler vs. bunların hepsi, dünya düzeni bir optimizasyon düzeni. tek bir alana kitlenmek kendini bitirmekten başka bir şey değil ve kadınlar her alanda olduğu gibi bunun da bariz bir şekilde farkında. yani kadınların "50 tane arnold mu yoksa 1 tane edward norton mu" sorusuna vereceği cevap izlediğimiz filmlerin etkisinden çok, burada yazdıklarımdan dolayı edward norton olacaktır. çünkü aynı kadınlar arnoldu da 20 sene ekranlarda izledi...

Bu gun trilyonlar kazanan bir futbolcuyu ekrana koyup kolları çok kötü demenin mantıksız oldugunu anlatmaya çalıştık. Kısıtlı imkanlarla kas gelişimi sağlarken, o adam gerekli olsa emin olun bu parayla hepimizden daha iyi seviyeye gelir. dedikki, kuvvet ve güç arasında fark var biraz 90 dakika koşmaktan bahsettik mücadeleden bashettik. Bordo bereliler dedik. Güç ve kuvvet arasındaki farkı ayırmamız için anlattım sadece. birşey ispatlama amacimda yok. her futbolcuya kas gitmemektedir.Bunu anlatamaya çalıştık Dunyada sayılı kas kütlesi gelişmiş futbolcular var. Gelip testosterondan hormonlardan bahsedip sprint arttırımından bahsetti arkadasımız. Salona gidip iki dambıl kaldırmakla olmuyor bazı seyler. Yani o adamlar cok kötü olsaydı su an besiktas gibi bir kulupte olmazdı. Trilyon kazanan bir futbolcuyu ekrana koyup vücudu cok kötü mantıgını çözemedim. Kötü ama bu adam dunyaları kazanıyor ve gerekli olsa bu bütçeyle mr olimpia dahi olabilir.
hakaktten artık birşey demiyorum, bilader süpersin sen ok? ilk mesajımı git tekrar oku, bu nasıl futbolcu böyle kol mu olur yazmışım? yoksa başka birşeymi. gelip bana kaslı adam koşamaz diyorsun, bende sana diyorumki anabolik bir etkiye sahip olan testosteron maddesi yani kas yapan bu madde, koşucularda hıza ve güce etki etmiş, mental ve fiziken iyileştirmiş, kendi yönüne çekme her taraftan. parayla mr olmypia olunmuyor ayrıca, olamazsında ,ronnie coleman polisti.

Son düzenleyen: Moderatör:
ayna karşısında kendinizi nasil beyeniyorsanız osunuzdur.

Kimse için spor yapmıyoruz burada.

mesela kendi amacim, boksa baslamak oldugu için vücut kuvvetımı arttırmak ve vücudumu define etmekti

acı çekmeyide seviyorum. Her bir zerrem acıgıdında, biliyorumki daha fazla endorfin salgılanacak.

Bu arada bir sporcu olarak bayan arkadaslarımızı rencide etmememiz gerekir. Çunku burada çok seviyeli bir şekilde bilgi paylasımı yapıyoruz.

Butun kadinlarin dusundugu biraz saygı ve karşılıksız sevgidir.

Spor yapmayan insanlar vücudu gelişmeyen insanlar beyenilmiyormu?

Mantık kurallarını ihlal etmeden devam etmeliyiz ve bayanlara çok daha fazla saygı gostermeliyiz.
iyide ben bayanlara saygısızlık etmedim ki doğrusunu yazdım çoğu erkek çoğu bayan bu spor hakkında yeterli bilgiye sahip değil ben bile kaç senedir takip ediyorum siteyi öğrenmediğim şeyler var benim kız arkadaşım bile bana demişti sakın çok iri olma Ronnie gibi demek istediğim bilgisizler sadece bu bak şu doğrudur kimse için spor yapmıyoruz zaten sadece bayanlar için yapanlar spordan sıkılıp bırakıyorlar kısa sürede bayanlar zaten vücutdan daha çok erkeğin kalbine bakarlar kalbin temizse fiziğin ne olursa olsun kızlan güzel bir aşka yelken açarsın

evet arkadaslar :) bole bır baslık goremedım ve acıyım dedım acaba neden boyle dıyorlar cok merak etmısımdır hep ıgrenc olan nedır ? :confused::confused: yolda 1000 kere laf yemıs bırı olarak bunun bır cozumunu arıyorum arkadaslar :D

Bu koca bir yalan

Kanmayın

Her kız yapılı kaslı erkek sever

Çok hayvani olmadıkça tabii (:

aynı yağ dokusunun yeri bile erkeği bakımsız, güçsüz,hastalığa meyilli,itici gösterebiliyor..
yani kadında kalçada olan yağ dokusu kadını daha diri,daha çekici gösterebiliyor ama erkekte göbete birikmiş fazlaca yağ dokusu onu güçsüz,bakımsız,daha az sağlıklı gösterebiliyor..

bu hayvanlarda daha baskın olan üreme iç güdüsünün insanlardaki şekli..partnerini sağlıklı,ölümden daha uzak,daha güçlü, üremeye daha yatkın seçme iç güdüsü..

bunu reddeden kadınlar olabilir ama bu olay şuna benziyor..toyota yarisi tercih edip aynı zamanda küçük araba savunuculuğunu yapan bir kadının sınırsız paraya kavuştuğu zaman lincoln, hummer gibi hayvani jipleri tercih ediverir olması buna örnek olabilir..

aynı yağ dokusunun yeri bile erkeği bakımsız, güçsüz,hastalığa meyilli,itici gösterebiliyor..
yani kadında kalçada olan yağ dokusu kadını daha diri,daha çekici gösterebiliyor ama erkekte göbete birikmiş fazlaca yağ dokusu onu güçsüz,bakımsız,daha az sağlıklı gösterebiliyor..

bu hayvanlarda daha baskın olan üreme iç güdüsünün insanlardaki şekli..partnerini sağlıklı,ölümden daha uzak,daha güçlü, üremeye daha yatkın seçme iç güdüsü..

bunu reddeden kadınlar olabilir ama bu olay şuna benziyor..toyota yarisi tercih edip aynı zamanda küçük araba savunuculuğunu yapan bir kadının sınırsız paraya kavuştuğu zaman lincoln, hummer gibi hayvani jipleri tercih ediverir olması buna örnek olabilir..

Doğru bir tespit aslında ama verdiğiniz örnek, maddiyata dayalı bir örnek.

Bu durumda aşağidaki tarz kadınlar için goruntu zerre önem arz etmez zaten.

Eğer güçten kastımız maddi güç ise doğrudur.

Ancak kadınlar, cok fazla ilgi gördüğü için ve bir çoğuda elini tasın altına itmek istemediği için sizin bahsettiğiniz tercihleri yapıyorlar.

Bir çoğu pismanlıklada sonuclanabiliyor. Yani güç parayla ölçülecekse tamam haklısınız para güçtür.

ama hyatta hiçmi maneviyata önem veren insanlar olmayacak?

En azndan ben ikinci kısımdaki insanların samimiyetinne guveniyorum.

Doğru bir tespit aslında ama verdiğiniz örnek, maddiyata dayalı bir örnek.

Bu durumda aşağidaki tarz kadınlar için goruntu zerre önem arz etmez zaten.

Eğer güçten kastımız maddi güç ise doğrudur.

Ancak kadınlar, cok fazla ilgi gördüğü için ve bir çoğuda elini tasın altına itmek istemediği için sizin bahsettiğiniz tercihleri yapıyorlar.

Bir çoğu pismanlıklada sonuclanabiliyor. Yani güç parayla ölçülecekse tamam haklısınız para güçtür.

ama hyatta hiçmi maneviyata önem veren insanlar olmayacak?

En azndan ben ikinci kısımdaki insanların samimiyetinne guveniyorum.

bilimsel olarak ortaya konmuş bir içgüdü tarifini paylaştım farkındaysanız..yani demiyorum ki kadın erkek ilişkileri bu yönde olmalı ya da oluyor..başlık kasları iğrenç bulma ve kasların kadınlar gözündeki izahatı benim yaptığım..

başlık kadınların erkekleri tercih sebepleri nelerdir değil? daha spesifik yaklaşmalıydınız..paraya güce nerden vardınız çözemedim..
konu kas, anatomik yapı..

ben de biliyorum insanların duygularının da önemli olduğunu tabiki..

ama derinlerde biyerlerde bu içgüdü var..

bilimsel olarak ortaya konmuş bir içgüdü tarifini paylaştım farkındaysanız..yani demiyorum ki kadın erkek ilişkileri bu yönde olmalı ya da oluyor..başlık kasları iğrenç bulma ve kasların kadınlar gözündeki izahatı benim yaptığım..

başlık kadınların erkekleri tercih sebepleri nelerdir değil? daha spesifik yaklaşmalıydınız..paraya güce nerden vardınız çözemedim..
konu kas, anatomik yapı..

ben de biliyorum insanların duygularının da önemli olduğunu tabiki..

ama derinlerde biyerlerde bu içgüdü var..

Diez senle hiçbir konuda anlaşamadığımız çok kesin :D

Çok garip geliyor düşüncelerin bana

Aşk konusunda da şaşırtmıştın beni epeyce

Ne biliyim

Duygu başka bişey

Her anlamda mühim bence

Bu kas konusu da olsa anatomik bi topic de olsa yine de duygusuz yaklaşmamak lazım bence

Duygu hayatın merkezi

Yukarda verdiğin örnek de çok ilginç geldi ayrıca . . .

Herkesin görüşü kendine ...

valla ne diyim ben sevdim örneği mantıklı geldi

ozaman setenay sana bonatschi yi öneririm o daha ılımlı :D

evet ya :D

nerelerde sahi bonatschi ?

geçen yazmıştım foruma

ses seda yok

kayıplarda

yokluğu farkediliyor; arıyoruz

Back
Yukarı