Kızlar neden kaslarımızın ıgrenc oldugunu dusunuyor

>>> Flexor Hocam cok haklı Kick-boks dada enseme gelen yumrukları trapezimi kasınca engelleyebiliyorum yada pek fazla sarsılmıyor boynum... Trapez bencede oldukça önemli 1 kas... Kızların kaslarımızı beğenmemesinin sebebiyse kas yapıyorum diyince hepsinin aklına genelde Arnold tarzı birşey olmak istediğimiz geliyor oysa hepimizin idaelleri farklı kimi atletik bir vücud kimisi sadece kilo vermek kimisi ağırlık kaldırma egosunu tatmin etmek kimisi ise Arnold Mod da geliyor salona... Bir ikinci seçenek kas yapmak uzun zaman ve uğraş istiyor bu yüzden sevgilime zaman ayıramadığım yada buluşmaya gidemediğim anlar oldu... bu yüzden kas deyince kızlar orda dur diyor kimisi ise vay canına heykel gibi olucaksın işte bir erkek böyle olmalı diyor... kimi beğenir kimi beğenmez gıcık olanları dahada gıcık sevenleri ise dahada çok kas a ve tabi kendime sevdirmek amacıyla Ağırlık Çalışıyorum :D

bana 1.85 ten uzun erkekler leş gibi diyen bir bayan rastlamıştı 4-5 kişi otururken beni de tam tanımıyordu yeni tanışmıştık arkadaş ortamında! boyumu söyledim, 1.90ım dedim... çok utandı dediğine, eveledi geveldi! aslında öyle demek istemedim, bence 1.85 çok iyi filan dedi! yani derler ya uzun boy erkekte iyidir diye, bunu beğenmeyenler de var bunu da bilmek lazım! Bunu da söyleyenler 1.70 altı kızlar ama genelde!

Kaslı erkek - uzun erkek.... ikisini de beğenmeyenler de var yani onu belirtmek istedim! :) dolaylı da olsa alakalı konuyla!

benim boyda 1.90 bana şimdiye kadar hep avataj sagladı..kız olaylarında kavgada sporda :) ..hatta en son dün yolda giderken yanımdan geçen 2 kızın konusmalarını duyum..abii çocuga bak ya süper boy var :D hyper_

bi kız seni oldugun gibi kabullenmiyorsa o kızla daha ilersine gidemessin saten-zaten ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol

Lütfen türkçeyi doğru kullanınız. (FleXoR)

Son düzenleyen: Moderatör:
>>> Flexor Hocam cok haklı Kick-boks dada enseme gelen yumrukları trapezimi kasınca engelleyebiliyorum yada pek fazla sarsılmıyor boynum... Trapez bencede oldukça önemli 1 kas... Kızların kaslarımızı beğenmemesinin sebebiyse kas yapıyorum diyince hepsinin aklına genelde Arnold tarzı birşey olmak istediğimiz geliyor oysa hepimizin idaelleri farklı kimi atletik bir vücud kimisi sadece kilo vermek kimisi ağırlık kaldırma egosunu tatmin etmek kimisi ise Arnold Mod da geliyor salona... Bir ikinci seçenek kas yapmak uzun zaman ve uğraş istiyor bu yüzden sevgilime zaman ayıramadığım yada buluşmaya gidemediğim anlar oldu... bu yüzden kas deyince kızlar orda dur diyor kimisi ise vay canına heykel gibi olucaksın işte bir erkek böyle olmalı diyor... kimi beğenir kimi beğenmez gıcık olanları dahada gıcık sevenleri ise dahada çok kas a ve tabi kendime sevdirmek amacıyla Ağırlık Çalışıyorum :D

Dediğiniz gibi Sizin gibi sporlarda bu kasın önemi bir kez daha ortaya çıkıyor.

sayın mod, zatene saten denmesini hiç olumlu bulmuyorum, bu tarz türkçe son zamanlarda çok arttı, dejenerelik örneği... lütfen ilgilenmenizi rica ediyorum...

Kizlar banada der ;
"cok kasli erkeklerden hoslanmam"
"sen cok kaslisin"
"senden korkulur"
"sen beni yersin yaaaaahuuu"
"ohh bu neee okuz gibi olmussun" ...

Sonra karsilarinda beni gorduklerinde göz püpillerinde 10santim bir buyume tespit ederim, o an o baki$lar yeter bence fazla söze gerek yok ;)

Örnek metinler hazır verilmişken tek tek cevaplayayım bari...

- Her şeyin bir ilki vardır, şuanda yaşandığı gibi...

"sen cok kaslisin"
- Bir bilsen bende daha ne hünerler var. Bir bilsen...

"senden korkulur"
- Korkunun ecele faydası yok diyip bir rahatla. Rahat...

- Yağ oranın düşükse yiyebilirim. Hart...

"ohh bu neee okuz gibi olmussun"
- Sen de arızalı tren gibisin bugün. Kalkış ne zaman...

Kizlar banada der ;
"sen cok kaslisin"
"senden korkulur"
"ohh bu neee okuz gibi olmussun" ...

Sonra karsilarinda beni gorduklerinde göz püpillerinde 10santim bir buyume tespit ederim, o an o baki$lar yeter bence fazla söze gerek yok ;)

bu konulara dikkat etmeniz gerçekten çok güzel , yani klavye türkçe değildir, insan alışmıştır. Ş yerine S yazar I yerine i gibi gibi.tamam bunlar bir nevi kabul edilebilir. ama ben şimdiye kadar karşımda SATEN, BİRAS diyen birisini görmedim yani, dili mahfetmeyelim lütfen. tam destek flexor teşekkürler tekrardan.

Ben bu konuda ciddi araştırmalara gittim , ve bikaç sonuca vardım

1. Nesil farkı var , 85 ve sornası nesil hatalı kızlarda sanırım .. ya bizim salona bi bayan geliyo 30 - 35 yaş arası , muhabettimiz oldu , bu yeni kızları anlamak mümkün değil , erkeğinde göğüsler olucak devasa yaslancaksın , kolları olucak kocaman sarılcak sana falan , yanında kendini güvende hissetmek ister kadın biyolojk olarak , doğasında var dedi , ben anlamıyorum yeni kızları dedi , belkide önceki nesil ARNOLD la büyüdüğünden biz kaçırdık o bayanları kafa_

Kızların şu an istediği vücut bruce lee vücudundan farklı bişey değil ..

2. Yalnız bu tez , bu hatalı nesil sadece türklerde de olabilir , ben antalyalıyım , orda birçok rusla tanışıyorum her sene , esmer olsun , kaslı olsun , allahtan başka ne isteriz takılıyolar , esmer ve kaslıysanız size sarılıp foto çektirebilirmiyiz demeleri , ve bi öpücük kondurmaları çok olası bi durum sahilde ...;)

Yani her anlamda olduğu gibi yine türk kızlarında da olabilir problem ...

kimbilir belkide bu kızlar bodycilerin cinsl işlevi kötü oluyo muhabbetine inanmışlardır :D

kimbilir belkide bu kızlar bodycilerin cinsl işlevi kötü oluyo muhabbetine inanmışlardır demişsiniz.Bence tam tersi çok hard bir cinsel ilişki isteyebilecek potansiyele sahip olduğumuzu düşündüklerinden bizden kaçıyorlardır.:p:D

Benim araştırmalarıma göre ise durum şöyle,ki ben de böyle tahmin ediyordum.

-Kızlar içgüdüsel olarak kendini koruyabilecek,başını yasladığında kendini güvende hissedebileceği bir erkek isterler,bunu bizzat bir kız arkadaşıma sorarak tescilledim.Bu da bizim yaptığımız sporla doğru orantılı.

-Kızlar kendisinin görünümüne ne kadar önem veriyorsa yanındakinin de görüntüsüne aşırı derecede önem veriyor.Kim yanında güçlü ve estetik vücutlu birisi istemez ki;kız ya da erkek farketmez.Bu da bizim için bir artı.

-Kızlar aşırıya kaçılan durumdan hoşlanmıyor,daha doğrusu fitness vücudu onların ideali.Açıkcası ben de aşırı kaslı bir bayan istemezdim,fit olmalı.

-Orantısız vücutlardan nefret ediyorlar desem yeri,alt tarafla üst taraf bir bütün içinde olmalı.Özellikle gereksiz iri trapezler çok rahatsız ediyor kızları,hele hele omuz olmayıp da trapez varsa verdikleri tepkiler komik.

-Omuz genişliği ve sert-dik(Çok iri olmayacak tabi)bir popo,bizim için kalçalar ve göğüsler ne kadar önemliyse onlar için de o kadar önemli.Hele ki çatı sağlamsa baştan artıyla başlıyorsunuz.

-Birçok kez kız arkadaşlarımın muhabbetine kulak misafiri olduğumda benim vücudumu beğendiklerini öğrendim.Birkaç erkek arkadaşımdan da duydum bunu,senin hakkında böyle böyle diyorlar diye.Ben ve çoğu arkadaş yukarıda saydığım özellikleri karşılıyoruz.Sadece abartı ve orantısızlıktan hoşlanmıyorlar.

-Üstelik spor yapan erkekler çoğu zaman tahrik edici oluyor kızlar için,şimdi nereden veya nasıl öğrendiğimi yazmayayım ama kaynak sağlam.Bu muhabbetleri birçok kez bir arkadaşımla yaptım.Aslında onların fantezi mekanizmaları bizden daha fazla çalışıyor,bizden daha çok düşlüyorlar edindiğim tecrübelere göre.Dışarıda omuzları geniş ve orantılı bir vucüda sahip olan birini gördüklerinde hemen düşlüyorlar.Bu bakımdan çok etkilyici oluyor.

Ve son olarak,ülkemizde oturmamış bir spor bizim yaptığımız.Çoğu kişiye ağır geliyor,aşırı irade gerektiriyor çünkü.Eğer ki o irade sınrını aşarsanız siz o şanslı az kişilerden oluyorsunuz ve diğer kendi vücudunu terbiye etmeyenlerle karşılaştırıldığınızda dikkat çekiyorsunuz.Dışarı çıktığınızda hatlarınızı biraz olsun gösteren bir kıyafet giyerseniz genci,yaşlısı,evlisi,bekarı bakıyor.Ama işte,bunun için de iyi bir bedel ödemek lazım.

Son düzenleme:
kadango,orantılı vücut derken neyi kast ediyorsun anlamadım simetri mi ?

Ve gerçekten vücut geliştirme yapanlar orantısız mı ?

Alt tarafı çubuk gibi üst tarafı şişkinler var,vücut geliştirmeyi sadece üst tarafı güçlendirmek olarak algılayanlar var onlardan bahsediyorum.Hatta sürekli biceps çalışıp temel reis gibi olanları da kastediyorum,omuz ufacık bicepsler iri oluyor ya onlardan...

Simetri ayrı bir mevzu zaten simetrik bir vücut Allah'ın emri.VG yapanlar orantısız değil,kendince orantılı ama hiçbiryere sığamamak,üstüne giyecek tişört,gömlek bulamamak bence gereğinden fazla bir uğraş olur eğer ki yarışmalara katılınmayacaksa.Burada orantı sınırı aşılıyor bence ve kızların çoğu için.

Çoğumuz güzel görünümlü bir vücut için çalışıyoruz öyle değil mi?

Alt tarafı çubuk gibi üst tarafı şişkinler var,vücut geliştirmeyi sadece üst tarafı güçlendirmek olarak algılayanlar var onlardan bahsediyorum.Hatta sürekli biceps çalışıp temel reis gibi olanları da kastediyorum,omuz ufacık bicepsler iri oluyor ya onlardan...

Simetri ayrı bir mevzu zaten simetrik bir vücut Allah'ın emri.VG yapanlar orantısız değil,kendince orantılı ama hiçbiryere sığamamak,üstüne giyecek tişört,gömlek bulamamak bence gereğinden fazla bir uğraş olur eğer ki yarışmalara katılınmayacaksa.Burada orantı sınırı aşılıyor bence ve kızların çoğu için.

Çoğumuz güzel görünümlü bir vücut için çalışıyoruz öyle değil mi?

Alt tarafı çubuk gibi olupta üst tarafı çubuk gibi olan ben hiç görmedim daha zaten vücudun alt kısmını çalışmayan adam büyüyemez..sürekli biceps çalışanlarında bicepsleri büyümez çünkü overtraining olurlar :) bu arada bahsettiğin kocaman kaç cm ona görede değişir bu ?

Çoğu kişiyi bilmem ama sadece güzel görünüm için değil bu spor(vücut geliştirme) fitnessla karıştırmayalım..Önceden de dedim hatta tepki bile gösterenler olmuştur ama yinede diyorum maksat kızlara hoş güzel görünmekse boşuna çileye gerek yok proteinlere,yumurtalara,tavuklara ıvıra zıvıra verilecek parayı biriktirip üstü açık araba almak ve biraz ortam lazım hatta üstüne ciks bi abercrombie birde yakaları kaldırıp kirli sakal altınada gri eşofman yeter :)

Zaten bayanların ve ya erkeklerin hani iğrenme(neyine iğreniyorsa) veya hiç bir yere sığmama durumuna gelmek için baya bir çaba sarf etmek gerekiyor eminimki çoğu kişi bu kadar gelişmiş değil bu da bir gerçek..

Alt tarafı çubuk gibi olupta üst tarafı çubuk gibi olan ben hiç görmedim daha zaten vücudun alt kısmını çalışmayan adam büyüyemez..sürekli biceps çalışanlarında bicepsleri büyümez çünkü overtraining olurlar :) bu arada bahsettiğin kocaman kaç cm ona görede değişir bu ?

Çoğu kişiyi bilmem ama sadece güzel görünüm için değil bu spor(vücut geliştirme) fitnessla karıştırmayalım..Önceden de dedim hatta tepki bile gösterenler olmuştur ama yinede diyorum maksat kızlara hoş güzel görünmekse boşuna çileye gerek yok proteinlere,yumurtalara,tavuklara ıvıra zıvıra verilecek parayı biriktirip üstü açık araba almak ve biraz ortam lazım hatta üstüne ciks bi abercrombie birde yakaları kaldırıp kirli sakal altınada gri eşofman yeter :)

Zaten bayanların ve ya erkeklerin hani iğrenme(neyine iğreniyorsa) veya hiç bir yere sığmama durumuna gelmek için baya bir çaba sarf etmek gerekiyor eminimki çoğu kişi bu kadar gelişmiş değil bu da bir gerçek..

Ilk paragrafında bır yanlısın var..

Sen gormemıs olabılırsın ama benım calıstıgım salonda bır amerıkan futbolu sporcusu vardı.. Ust vucudu dev gıbıydı kollar 40-42+ omuzlarda 130-135+ vardı boyuda 1.85 en az.. Bıldıgın dev gıbıydı ama yaz oldu sortla gelmeye basladı bacakları ergen cocuklar gıbı.. Olabılıyor yanı boyle durumlar ama sayısı azdır tabı..

Bıceps konusunda da sureklı bıceps calısma derken 5 sene sadece bıceps ve floor press yapan bır arkadasım vardı.. Bıcepslerının dolulugu muazzam hatta oyle bır peak varkı gorunce kufredersınız benım gıbı ama gel gor kı kol 39-40cmde kalmıs cunku trıceps nedır daha adını bılmez.. Kolda da sadece barbell curl, dumbell curl yapmıstır..

Arkadasın bahsettıgı orantısız durumlar bunlar..

Ha dıger ıkı paragrafına gelınce gayet yerınde..

Fakat benım gorusum burada bır bılgı altyapısı olusturup bılınclıce calıstıktan sonra, kızların tıksınecegı bır vucuda gelmek bıle en az 4-5 yıl alır..

Onun dısında ıstedıgımız kadar hardcore body calısalım naturel oldugumuz surece hep bır fit'lik olacaktır.. Kaldıkı zaten burada takılan herkes vucudunun her bolgesını calısır ve orantılı bır gelısım gosterır genel olarak..
Bu yuzden boyle cok uzun zamanları devırmeden bu sporda, boyle seylere takılmamak gerek dıye dusunuyorum..

Sorarım sıze bır flexor bır guardbody bır d.wolf (ırılık anlamında ılk aklıma gelenler) ne kadar surede bu kadar ırılesebıldıler.. Sanıyorum ortalama 4 yılda fılan oturmustur vucutları.. Kı bu hocalarımız bu ısı cok ıyı ıcra eden adamlar..

Son düzenleme:
Benim tecrübelerime göre aşırı define vücuttan hoşlanmıyor kız milleti...Ama emin olun %90'ı kaslı erkekleri çekici buluyorlar...Geçtiğimiz yaz bank'ta otururken önümden 2 kız geçti sonra kızlardan birisi döndü tekrar baktı ve dediği laf ''offf vücut çalışmış'' duymadım sandı galiba:) Aynı şekilde bizim salonda ahmet abi vardı yarışmacı,ne zaman sokağa çıksam 10 kadından 9'u laf atıyor derdi yolda.Tabi ben o zamanlar vücut geliştirme sporuna yeni başladığım için pek inanmazdım.Demekki bildiği bişeyler varmış;)

aslında kızalar nekadar kötüde dese iclerinde kaslı erkek arzusu var
ama türk kadını göbekli bıyıklı seviyor o ayrı :D

Back
Yukarı