Kızlar neden kaslarımızın ıgrenc oldugunu dusunuyor

Diez senle hiçbir konuda anlaşamadığımız çok kesin :D

Çok garip geliyor düşüncelerin bana

Aşk konusunda da şaşırtmıştın beni epeyce

Ne biliyim

Duygu başka bişey

Her anlamda mühim bence

Bu kas konusu da olsa anatomik bi topic de olsa yine de duygusuz yaklaşmamak lazım bence

Duygu hayatın merkezi

Yukarda verdiğin örnek de çok ilginç geldi ayrıca . . .

Herkesin görüşü kendine ...

setenay bu başlıkla duyguyu nasıl bağdaştırıyorsunuz anlayamıyorum ben de..her başlıkta aşk konuşulmaz ki..hayat sadece maddeden ibaret olmadığı gibi manadan da ibaret değil heleki kasları iğrenç bulma başlığında..

bunlara dayanarak beni de duygusuz ilan ettin ya helal olsun sana valla..

popülüst yaklaşmak hep kolay tarafı işin..ben de sevmiyorum işin popülüst tarafını..kötü mü bilimsel bir gerçeği daha tartışabilmek melankoliye boğulmadan..ki bu gerçek işin %5 i de olsa neden bahsedilmesin..

hem bilinç altı; duygulardan arınmışlık ve kontrol edemediğimiz demek değil midir..eee... ;)

setenay bu başlıkla duyguyu nasıl bağdaştırıyorsunuz anlayamıyorum ben de..her başlıkta aşk konuşulmaz ki..hayat sadece maddeden ibaret olmadığı gibi manadan da ibaret değil heleki kasları iğrenç bulma başlığında..

bunlara dayanarak beni de duygusuz ilan ettin ya helal olsun sana valla..

popülüst yaklaşmak hep kolay tarafı işin..ben de sevmiyorum işin popülüst tarafını..kötü mü bilimsel bir gerçeği daha tartışabilmek melankoliye boğulmadan..ki bu gerçek işin %5 i de olsa neden bahsedilmesin..

hem bilinç altı; duygulardan arınmışlık ve kontrol edemediğimiz demek değil midir..eee... ;)

Diez, devam et o zaman ;)

Diyorum ya herkes kendi bakış açısından bakıyor

Verdiğin örnek ve üstüne Coyote nin yazdıkları düşündürdü beni açıkçası

Eee yani :)

bilimsel olarak ortaya konmuş bir içgüdü tarifini paylaştım farkındaysanız..yani demiyorum ki kadın erkek ilişkileri bu yönde olmalı ya da oluyor..başlık kasları iğrenç bulma ve kasların kadınlar gözündeki izahatı benim yaptığım..

başlık kadınların erkekleri tercih sebepleri nelerdir değil? daha spesifik yaklaşmalıydınız..paraya güce nerden vardınız çözemedim..
konu kas, anatomik yapı..

ben de biliyorum insanların duygularının da önemli olduğunu tabiki..

ama derinlerde biyerlerde bu içgüdü var..

söylediklerinizde yüzde yüz haklısınız. Buna bir şey diyemem. Bizimde güclü kuvvetli olmak anlamında içgüdülerimiz olduğu kesin.

Ama su dunyada emin olun kas kütlesinden önce para geliyor insanlar için.

Evet bende manevi duygulara önem veriyorum ve bir erkeğin varil gibi olmasını istemiyorum, ama buna göz yuman insanların özellikle kadınların oranı çok fazla. Bunun sebebleride sizin belirttiğiniz gibi olsada, işin sonucuna döndüğümüzde, yıkılan hayaller, mutsuzluk gibi sebebler ortaya cıkıyor.

açıkçası bende sizin dusunduklerınızı dusunuyorum.

ama ek olarak paradan önce duygular geliyor her ne olursa olsun insan duygularını para karşısında değişmemeli. Değişirse de bu kendisine ilerleyen zamanlarda mutsuzluk olarak döner.

Güç ve kuvvet sonsuz değildir. Bunuda unutmayalım.

ya para nerden çıktı şimdi..güç ve kuvvetin sonsuzluğu nerden çıktı.. :)

iç güdüler üremeye yönelik bir anlık seçimde etkili olabiliyormuş diyorum..

ama anlaşamadığımız nokta şu..başlık; kadınların kasları neden iğrenç buldukları üzerine..bulmaz olsalardı keşke :)
kadınların erkekleri tercih sebepleri değil başlık konusu..yani söyledikleriniz de tabiki haklısınız ama bu başlıkta değil..

tamam yazabilirsiniz dilediğinizi hernekadar offtopic olsa da ama benim dediklerimin cevabı olarak değil..değil çünkü..

ya para nerden çıktı şimdi..güç ve kuvvetin sonsuzluğu nerden çıktı.. :)

iç güdüler üremeye yönelik bir anlık seçimde etkili olabiliyormuş diyorum..

ama anlaşamadığımız nokta şu..başlık; kadınların kasları neden iğrenç buldukları üzerine..bulmaz olsalardı keşke :)
kadınların erkekleri tercih sebepleri değil başlık konusu..yani söyledikleriniz de tabiki haklısınız ama bu başlıkta değil..

tamam yazabilirsiniz dilediğinizi hernekadar offtopic olsa da ama benim dediklerimin cevabı olarak değil..değil çünkü..

ya şimdi şöyle bir durum var, kadinlar kaslari iğrenc bulmuyor buluyor gibi gorunuyorlar.

kadinlar erkekleri kontrol edemedikleri duygusuna kapildiği zamanlarda aşırı derecede hassas ve saldırgan olurlar.

Zaten bu iğrenc bulma mevzusu buradan kaynaklanıyor.

Aldatılma korkusu, terkedilme korkusu ve erkeğini kıskanma iç güdüsü sebebiyle, kasları beyenmiyor gibi gozukuyorlar.

Alın yeni kız arkadaşımın itirafları işte.

üstelik bana cok ilgi cekici oldugum icin benden hoslandıgını söyledi.

Peki bu durumda neden kas kütlesi iğrenc gelir. Tabiki erkeğine sahip çıkamaycağini dusundugu için.

yani çok az sayıda kadın özgüveni çok yük miktarda gelişmiş tir bu bir gerçektir.

bence kadınları sevmediği podyumdakiler. Aslında bakarsak kaslı bodyciyle bir kaslı boxer aynı havayı vermiyor. Boxer kas kütlesiyle ilgili düşünmüyor güçle ilgili düşünüyor. Ama bodycinin iç dünyası farklı iç çamaşırıyla çıkınca ben bile soğuyorum :D Dennis cyplenkov mesela bence hiç iğrenç diil.

konu farklı spor dallarındaki başarıdan paraya güce duygusallığa kadar gitmiş,birşeyler karalamak farz oldu.
bir kız neden kaslı erkeklere iğrenç der
a)50cm define kol pek doğal görünmeyebilir, dolayısıyla kadının sağlıklı erkek birey bulma içgüdüsüyle çelişebilir.

b)40 cm define kollarınız,baklavalarınız,185 boyunuz ve geniş omuzlarınız varsa gene de iğrenç diyebilir,yunan tanrılarına benzeyen sizin yanınızda kendini kötü hissettiği içindir elbette.sizin tavrınıza ve yaklaşımınıza göre iğrenç lafı yerini övgülere bırakabilir.

c)sporcu ahlakını benimseyememiş bir ayı olabilirsiniz,aslında kaslarınızdan değil sizden iğrenir.kaslarınızla ister istemez gösteriş yapınca da iğrenç kelimesini bu yönde kullanır.

d)belki sizden hoşlanıyordur ama bir tarafınızı kaldırmamak adına kaslı erkeklerden hoşlanmadığını belirtebilir.

bunun oranı bile var.dünyadaki kadınların yüzde 90'ı kaslı ve kendine bakan erkeklerden hoşlanmıyormuş.yani sadece kaslı olmak değil,kadınsı özellikler diye görülebilen,kendine bakma eyleminde bulunan erkekleri de itici görüyorlar.bu araştırma da kullandıkları denek ise christiano ronaldo'ymuş :)

şimdi arkadaşlar şunu bilelim ki kadın neslinin çoğu gerçekçidir.erkek nesli hayalci,yani idealistir,kadına göre..bir erkek için dünyayı fethetmeyi düşünmek,ya da dünyanın en büyük memeli kızına sahip olmak gibi garip düşünceler gayet normaldir.zaten atikliğimizi ve erkeksi denilen güçlerimizi bu yoldan aldık.farklılık yaratmak için.

kadınlar ise her ne kadar sistem ile birlikte,eski kadınsı özelliklerinden kurtulsalar bile kendilerinde taşıdıkları kadın olma hissi,pasiflik,olanla yetinme,hayal kurup daha iyisini arayamama gibi etkenlerden acayip gerçekçidir.bir kadın için ev kurma,hayatını yola koyup,kendini güven altına alma,çocuk yapma gibi düşünceler,erkeklerden çok çok daha fazla kafalarında bulunur.bunun sebebi pasifliklerinden ötürü,yaşayabilmek için olanla yetinmek,gelene razı olmaktan vardır.

kaslı ve bakımlı erkek,dünyada daha az bulunduğu için,bir kadın düşüncesine göre bunu seçmek tutarsızlıktır,risk taşır,çünkü toplumda az olandır.ama bir erkek için,dünyanın en güzel kızıyla çıkmayı düşünmek,bir amaçtır,onu düşünerek,amacına doğru çalışarak ilerleyebilir.

yani şöyle diyeyim,eğer 100 erkekten 95'i kaslı ve fit bir vucuda sahip olsaydı,emin olun,kızların hepsi böyle erkek arardı.

şimdi kaslılık ve kendine bakma gittikçe toplumumuzda artıkça,bu tip erkeğin sevilebilme oranıda artacaktır elbet..:)

kendini "duvardan duvara vurucak" erkegi begenmeyen kadin ben daha tanimadim. Rahat olabilirsiniz.

Podyumdakiler kadar olmadignizi var sayiyorum tabi. Gerci onlari begenmemek gayet normal, ki zaten her biri birer simetri harikasi falan degil. siz nasi her kasli erkegi begenmiyosaniz kadinlar da begenmiyor bunda garip bisey yok :D

insan karekteri ile ilgili birşey.eğer pasif bir konuma sahip ise,çirkin kızlardan bile hoşlanabilirsin.buna ben yeterim diye düşündüğünden.

mesele kadınlık,erkeklikte değil,kendini özdeşleştirme meselesi.bir kadın kendisini kaslı erkeği ile özdeşleştiremiyorsa,ondan kuşkulanır ve beraber olamazlar.ama eğer bir kadın kendini güzel olarak görüyorsa,(güzel olarak görmesi,aktif bir kişiliğe sahip olduğunu genelde belirtir),toplum içerisinde en seksi diye anılan erkekleri aramaya çalışır.kaslı,fit tipli erkekler..

aslında birşey kanıtlanmıştır.kaslı olmak erkek için iyi birşeydir.seksi birşeydir.

istediği kadar kadınlar bu tip erkeklerden uzaklaşsınlar,kafalarının bir yerine onlarla beraber olma hissi yatar.ama beceremezler,çünkü kendilerini yeterli göremezler.

ama eğer bir kızın kafasında,erkeğin kaslı olması gibi bir önermesi yoksa,o kız için kaslı bir erkeğin olup olmamasıda önem taşımaz.

ayrıca bir gerçekci kız için,büyük memelere sahip olmak arzusuyla,bıçak altına yatmak,yada makyaj yapıp kendini erkeğine beğendirmek arzusu,kendinisini kısıtlayan gerçekciliğe inat,bir tepkidir.o yüzden bu tip faaliyetleri çok abartıya kaçabilir.

erkeklerin kendilerini kadınlara beğendirmeye çalışması,gerçekçi kızlar için iticidir.kadınsılıktır.yani biz vucudumuzu irileştirdirdikçe,gerçekçi kadınlara göre daha fazla kadın oluyoruz.

ama zaman geçtikçe sistem ile birlikte daha aktif kızlar görmeye başladığımız için bu kızların aradıkları erkeklerin özel olmasında bir sorun yok.hoşlarına gider,kaslı,bakımlı erkekler..

asıl önem vermemiz gereken nokta,kaslı erkeğin beğenilip beğenilmemesi değil..acaba kaslı erkek toplum içinde adı bahsedilir mi bahsedilmez mi meselesidir.kaslı erkek olmak bir hayal ise,istediği kadar kadınlar kaslı erkekleri itici bulsun,elde edemedikleri için kaslı erkeklere karşı daha fazla bir arzu duyarlar :P

bana 1.85 ten uzun erkekler leş gibi diyen bir bayan rastlamıştı 4-5 kişi otururken beni de tam tanımıyordu yeni tanışmıştık arkadaş ortamında! boyumu söyledim, 1.90ım dedim... çok utandı dediğine, eveledi geveldi! aslında öyle demek istemedim, bence 1.85 çok iyi filan dedi! yani derler ya uzun boy erkekte iyidir diye, bunu beğenmeyenler de var bunu da bilmek lazım! Bunu da söyleyenler 1.70 altı kızlar ama genelde!

Kaslı erkek - uzun erkek.... ikisini de beğenmeyenler de var yani onu belirtmek istedim! :) dolaylı da olsa alakalı konuyla!

bana 1.85 ten uzun erkekler leş gibi diyen bir bayan rastlamıştı 4-5 kişi otururken beni de tam tanımıyordu yeni tanışmıştık arkadaş ortamında! boyumu söyledim, 1.90ım dedim... çok utandı dediğine, eveledi geveldi! aslında öyle demek istemedim, bence 1.85 çok iyi filan dedi! yani derler ya uzun boy erkekte iyidir diye, bunu beğenmeyenler de var bunu da bilmek lazım! Bunu da söyleyenler 1.70 altı kızlar ama genelde!

Kaslı erkek - uzun erkek.... ikisini de beğenmeyenler de var yani onu belirtmek istedim! :) dolaylı da olsa alakalı konuyla!

Sen boyunu soyleyene kadar anlamamıs mı en az 1.85 oldugunu.. :D

Sen soyleyınce utanıyor soylemesen ıstersen 2.00 ol sorun yok.. :D

Oyle bır zeka varmıs kı bayanda, dırek kalksaydın yanından.. :D

umur35, olayı uzatmak istemedim kısaca yazdım zaten :) ayrıntıyı yazmadım, ben otururken onlar gelmişti kuzenimle ondan sonra konu açıldı filan... :) otururken kimsenin boyu anlaşılmaz zaten... o yüzden söylemiştir, bilseydi söyleyemezdi! :) o esnada geçen konuşma sonrası ben de dayanamadım açıkçası... her neyse, ilginç insanlar var valla ne diyebilirim ki! ben de zaten 200cm değilim sadece 1.90'ım! 1.85 in üstünün leş olduğunu söylemesi onun acizliğidir :) ...

Orta okul yıllarında 203 cm'lik bir arkadaşım vardı da yolda laf atarlardı ya da acaip bakışlarla izlerlerdi. Bir keresinde kısa bir adamın, birazını bana versene demesiyle top yekün koptuğumuzu da anımsadım. Böylesi kendisiyle barışık insanlar da var, öylesi hoş...

Bence abartıya kaçmadığın sürece onlarnda hoşunag giden bir durum. Yani kim göbekli bir adamı, kaslı ve yapılı bir adama tercih eder ki ?

kaslı vücut herkezin dikkatini çekiyormuş. aslında ben böyle düşünmezdim ama 2 aydir inanılmaz şiştim , hani bildiğin şiştim sadece kol, göğüs, omuz gözüküyor, göbekte var önde ama , sırf bu görüntü bile herkez hayretle soruyor, yani bunun ilgi çekmediğini düşünürdüm önceden ama insanlar git gide daha çok sormaya başladı, artık eminim buna, özellikle tshirtte altı çizik göğüsler, ellerinizi bele koyduğunuzda gömleğin, tshirtin aldığı şekil, bence bunların dikkatini çekemeyeceği kız/erkek yoktur. ama çok büyüyünce bildiğiniz gibi ense, trapezler ve kanat yengeç modeli dediğimiz stile giriyor, sanırım itici gelen kısım bu.

Back
Yukarı