S E R D A R
Üye
İlla Sevmiyenler olabilir özellikle Abartı vücutu sevmiyorlar Ama yüzde %90 Begeniyorlar
Kızlar naturel veya değil bilmez. Hollywood yıldızlarının hangisinin vucüdu naturel mesela şu Thor daki eleman kızlar hasta çünkü fit,yakışıklı. Göbeği yok suratı balon gibi değil. Bizim salonda var bi kaç eleman balon gibi geziyorlar senelerini vermişler ama ömürleri pilav yiyerek geçmişNaturel ama iyi gelismis olanlara ağzının suyu akarak bakıyorlar. Onlarin iğrenç buldugu steroidle yapılmış aşırı abartılı vücut. Yoksa kızların yüzde 99 u zayıf,skinny fat veya sisman adami cekici bulmaz
Türk kızlarina göre erkekleri çok daha kenddine bakımlı buluyorum. Türk kızlarının çoğu ya sisman ya da zayıf iken erkekler öyle ya da böyle fitness, hadi fitness olmadi hali ssaha falan biseyler yapıyor
bir dönem ben fit ama kaslıydım. eski işyerimde bir kız vardı. bu işte iyi değil be iğrenç falan derdi hep. sonra işte bir gün modellik çekimine katıldım yurt dışında yerel bir markanın katalog çekimlerimi gösterdim. kızın dibi düşmüştü.