Kızlar neden kaslarımızın ıgrenc oldugunu dusunuyor

abartmanın bodyci gözüyle çok iyi fizik yapmanın çok kolay bir şey olmadığını düşünürsek çoğumuz estetik bir fizikten öteye gidemeyeceğimize göre korkmanın bir anlamı yok Jay Cutler gibi olunacak sanıyorlar kızlar halbuki bilmiyorlarki Jay Cutler gibi olmak o kadarda kolay değil çoğu kişi en fazla Brad Pitt bilemedin Jason Statham kadar kaslı oluyor şimdi ben bugüne kadarda bu insanların kaslarını iğrenç bulan kız görmedim

ayna karşısında kendinizi nasil beyeniyorsanız osunuzdur.

Kimse için spor yapmıyoruz burada.

mesela kendi amacim, boksa baslamak oldugu için vücut kuvvetımı arttırmak ve vücudumu define etmekti

acı çekmeyide seviyorum. Her bir zerrem acıgıdında, biliyorumki daha fazla endorfin salgılanacak.

Bu arada bir sporcu olarak bayan arkadaslarımızı rencide etmememiz gerekir. Çunku burada çok seviyeli bir şekilde bilgi paylasımı yapıyoruz.

Butun kadinlarin dusundugu biraz saygı ve karşılıksız sevgidir.

Spor yapmayan insanlar vücudu gelişmeyen insanlar beyenilmiyormu?

Mantık kurallarını ihlal etmeden devam etmeliyiz ve bayanlara çok daha fazla saygı gostermeliyiz.

kızların her söylediklerinin, ciddiye alınmayacağını hala öğrenemediniz mi? kız çirkin bir erkekle olur, yüreğini sevdiği içindir.. şişko bir erkekle olur, espirili olduğu içindir... hiçbir cazibesi yoktur, parası olduğu için... zibidiyle birlikte olur, zibidi olduğu için...
bu kadar güzel özetlenemez sanırım?

enaz kızların iğreneceği kadar vücut yapmak herkese nasip olur inşallah :)
okadar iğrenç bir vücuda sahip olabilen var mı aramızda zira kızların iğrendiği pro vücutları genelde..

kızların iğrenç buldukları kıs boylu olup inanılmaz ağırlıkla şişenler, arnold gibi olanlar, prof. vücutçular(streoidli olanlar)... bir de bulk olup inanılmaz iri olanlar... kesinlikle bu doğrudur %99... atletik ve kaslı olanlar beğenilir zaten... dikkat edin atletik ve kaslı diyorum zaten bu tanıma uyacak kaç kişi vardır ki forumda ve normal yaşamda? azdır yani... hugh jackman ve jason statham mesela buna örnek, hem kaslı hem de atletikler... gerçi beli kalın biraz hugh abinin :)

bizim sınıfta biz var bana baklavaları cıkartmak için ne yapmak gerek diye sordu :D yani hoşlananlarda var :D şahsen ben kız arkadasımın böyle olmasını istemem :D kıskanırım valla abdominalleri benden daha şiş diye :D:D:D

bir arkadaşımız daha yazmış, yazınca aklıma geldi. cem yılmazın çıktığı mankenler filan hep cem çok espirili bayılıyorum filan diyorlar. bunu ciddi anlamda soruyorum, tüm samimiyetinizle cevap verin lütfen, eğer cem yılmaz ünlü olmasaydı ve parası olmasaydı, ama yinede süper eğlenceli espiritüel birisi olsaydı sizce cansu dere göbeği 10 cm önde yürüyen cem yılmaz la çıkarmıydı ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:14 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:11 ----------

ayrıca eklemek istiyorum, ben kimsenin samimiyetine inanmıyorum türkiyede özellikle kızlarımızın. flört/arkadaşlık için kafalarında dönen bin bir türlü şey var, para, popülarite, aynı kültür, o anki yaşadıkları duygu boşlukları yada tam tersi durumlar. sanırım erkekler bu konuda daha seçici bayanlardan, en azından daha samimiyiz. açık açık söylüyoruz işte iri göğüslü olsun, normal seviyede zekası olsun, vesaire gibi.

Bu dedıgın cok dogru, erkekler terbıyesızlıge kacmadıgı surece daha acık sozlu ve secıcılık anlamında daha tutarlılar.. Ha tabı sırf uçkurunun pesıne dusmus adamlar var onları da ayırmak gerek.. Onlar secıcı de degıl tutarlı da degıl..

arkadaşlar ben yani kızlar konusunda boş durmayan insanlardan biriyim henüz 18 yaşındayım...4 aydır body yapıyorum şmdi yeni bir kızla knşuyorm okuldan zaten zayıf görünümkü bir insanım çok iyi diyet yapmıştım zamanında :D vücudumun hoş göründüğünü söylüyor...Ama dahada abartmamam gerektiğini çok iri olmamam gerektiğini söylüyor...Bence sahil vücudu denen şey var ya onun biraz hacimlisi ideal...
Yani bir galatasaraylı olsamda bu vücuda en iyi örneğin philip holosko olduğunu düşünüyorum... :D

http://img223.imageshack.us/i/medyart2.jpg/ çok zayıf bu kol, baktığın zaman kırılacakmış gibi duruyor, dik durumda kendini çekecek yada itecek güçte yok gözüküyor bu kolda. ( bu olayı düşünün haytta ara ara gerekir insana) kasların birsürü fayydası var aslında, darbelere dayanıklılık,kemiklerin korunması, kırılmaların ciddi ölçüde azalması , kazalarda ve istenmeyen durumlarda iç organların korunması filan.

Çok iyisin ama abartma daha da irileşme :)

Tanrı aşkına bir insan genetik sınırları çerçevesinde ne kadar irileşebilir ki bkz;Dünyanın en profosyonel natural body buildersleri dahi fit görünmekte iken bizim ilerlememiz ne kadar absürt görünebilir ki 50 cm biceps mi çıkartacağız bu yolla yada hayvani göğüs kasları mı ? İnsanlar güç içeren her şeye saygı duyar ve taparlar bu yaratılıştan bu yana böyledir bulunduğumuz toplumdada maalesef bu işle uğraşan insanlar ciddi anlamda hasımsızlık yaratmaktalar bunun yansımaları da bunlar işte iğrençlik yaftaları lahana turşsusu tu kaka...

Bencede bayanların söylediklerini çok fazla ciddiye almamak lazım. Bayan arkadaşlarımız alınmasınlar ama daha çoğu bayan buna olgun bayanlarda dahil ne istediklerini tam olarak bilmemekte. 10 bayana sorun erkekte ne ararsınız diye 9'u size nezaket, kibarlık, saygı der. Çıktıkları erkeklere bakarsınız İnsanın evrim geçirememiş halidir. Ayrıca birde iğrenç diyen bayanlara lütfen sorun daha önce hiç kaslı erkek arkadaşları olmuş mu? Ondan sonra zaten ciddiye almazsınız dediklerini. Ayrıca ben Bir kere kısmet oldu Vücut geliştirme turnuvasına gittim. Aklımın yarısını orda bıraktım . Öyle bayanlar gördüm ki orda sokakta filan kesinlikle göremeyeceğiniz çok zor karşılaşabileceğiniz bayanlardı. Bunuda parantez içinde belirtmek istedim.

Son düzenleme:
ben kızların kaslı vücuttan değil, kaslı ve yağlı hantal vücuttan iğrendiğini düşünüyorum. kas ve yağ bir arada olunca da haliyle çok büyük ve itici bi görüntü oluşuyor, benim düşüncem kızların bundan hoşlanmadıkları.

yoksa ben inanmıyorum ki -en uç örneği vereyim- define bi arnoldun vücudundan hoşlanmayacak bir kız olsun. biz bırakın arnoldu onun yarısı olmak için bile ne kadar uğraş veriyoruz, bu vücut da define olursa hoşlanmayacak bir kızın ben samimiyetinden şüphe ederim açıkçası.

Kızlar ne istediğini zaten ne zaman bilmişler ki? :D Çok da dert etmemek lazım. Aynada kendinizi beğeniyorsanız, seksi buluyorsanız onlar da bulur bu kadar basit.

http://img223.imageshack.us/i/medyart2.jpg/ çok zayıf bu kol, baktığın zaman kırılacakmış gibi duruyor, dik durumda kendini çekecek yada itecek güçte yok gözüküyor bu kolda. ( bu olayı düşünün haytta ara ara gerekir insana) kasların birsürü fayydası var aslında, darbelere dayanıklılık,kemiklerin korunması, kırılmaların ciddi ölçüde azalması , kazalarda ve istenmeyen durumlarda iç organların korunması filan.

Öylemi sanıyorsun.

Kas hacminin artmas, dev gibi kaslar yapmak sizi ağirlik kaldirma konusunda güçlü yapabilir, ancak unutulmamalıdırki, fazladan olan kas kütlesi, saatte ortalama 40-50 kalori fazla harcamaktadır.

Bu adam bir futbolcu ve futbol sporunda hız ve ivmelenme çok önemlidir. ayrıca iddia ediyorumki hızlı bir insan, yavas bir insana göre çok yüksek kuvvet uygular. Demekki ağirliği olağanca düşürmeniz gerekicektir.

Gelelim haltercilere, o kücücük adamların neler yaptıgına bir bakın isterseniz. Hiç bir vücut geliştirme şampiyonları dahil, bir haltercinin yaptıgını yapamaz.

Sanıldığının aksine çok buyuk kaslarınızın olması, sizin topa çok güçlü vuracağınız anlamına gelmez. Belki ağirlik kaldirma konusunda çok güçlenebilirsiniz. Ancak mücadele sporlarında fazla kas oldukça gereksizdir.
Bahsettiğim şekilde kas kütlesi arttirmak mücadele sporlarında bir avantaj değildir bu mücadele sporları için çok gereksizdir. Olabildiğince yağ kütlesinden sıyrılıp, daha kücük kaslara sahip olmalıyız. Tabi mücadele sporlarında bu gereklidir. BodyBuilding ile ilgileniyorsanız tam aksini yapmalısınız.

hızxkuvvet=güç işte formul budur.

sanıldıgının aksine vücut geliştirme sporu yapmadanda çok kuvvetli olunabiliyormuş.

Vücut geliştirme bütün sporların temeli olan hareketleri içeriyor, ancak biz kas kütlesi arttirmak için vücudumuza maksimal yükleniyoruz.

Ancak hızlanmanın ve kuvveti arttirmanin formulu 20-30 tekrarla yapılan egzersizlerden geçer. Özellikle patlamalı kuvvet çalışmaları kas kütlesi artmadan güçlenme sağlamaktadır.

Profesyonel bir futbolcuda kas olmadıgı için eleştirilmesini ben anlamıyorum. Bu adamların çalışmaları, çok özel antrenörler tarafından yapılmaktadır ve bu adamlar özellikle bu haldeler.

inanın kas kütlesi arttirmak işe yarasaydı, bu adamlar hepimizden önce yaparlardı.

Benim dusunce tarzıma göre bilimsel bir şekilde yaklaşmamız gerekir, görüntüsel değil.

Son düzenleme:
Coyote'nin son söylediği %100 doğru... isteselerdi alasını yaparlardı! antrenörleri budala değil sonuçta isteseler yaptırırlar!

Coyote'nin son söylediği %100 doğru... isteselerdi alasını yaparlardı! antrenörleri budala değil sonuçta isteseler yaptırırlar!

Kerem, ben kafadan sallama bilgilerle konuşmuyorum. Bunlar yuzde yuz doğruluğu ispatlanmış bilgiler.

Bu gun mücadele sporu yapan insanlara bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.

hız ve mukavemet için

yağ kütlesinden arınmanız, kas kütlesini azaltmanız gerekiyor. 90 dakika 100 metreyi koridor yapabilecek 100-110 kiloluk bir bodyci adam varsa bilmiyorum ben.

ne bradd pit çıkıp 90 dakika futbol maçı yapabilir, nede kas kütlesi fazla olan adamlar.

Hızlandıgınızda kuvvetinizde aynı ortantıda artacaktır.

ben holoskonun vücudu için kötü dedim, futbolcu olarak kötü demedimki, güç mü istiyorsun? ibrahimoviç in quadricepslerine bakarmısın, her vurduğu top olay oluyor adamın. ayrıca okuduğum bir çalışmada 10 atlete 6 hafta testosterone veriyorlar ve bu adamların 100 metreyi koşma sürelerinde azalma oluyor, hızlanıyorlar yani. ki testesterone un çalışmasan bile kas kütlesini arttırdığını biliyorsun. kaldıki güçlü kalp kasları da önemlidir. zaten hıc bır futbolcu o koşmayla yüksek kas kütlesini koruyamaz.

ben holoskonun vücudu için kötü dedim, futbolcu olarak kötü demedimki, güç mü istiyorsun? ibrahimoviç in quadricepslerine bakarmısın, her vurduğu top olay oluyor adamın. ayrıca okuduğum bir çalışmada 10 atlete 6 hafta testosterone veriyorlar ve bu adamların 100 metreyi koşma sürelerinde azalma oluyor, hızlanıyorlar yani. ki testesterone un çalışmasan bile kas kütlesini arttırdığını biliyorsun. kaldıki güçlü kalp kasları da önemlidir. zaten hıc bır futbolcu o koşmayla yüksek kas kütlesini koruyamaz.

Koruyamaz ayrı birşey isteseler gerekli olsa korurlar. o adamlardaki paranın onbinde biri bende olsa cok daha farklı olurdu neyse.. Mücadele sporlarında istisna sporcular kas kütlesi artıdır.

Bu gun roberto carlos, fabio cannavaro, harry kewell (bunlar benım gordugum) Bu gun boks sporunda çok eleştirilen sinan şamil sam da diğer boksörlere nazaran ters orantılıdır.

Bazı insanlar istisnadır. Ama bizi ilgilendiren, fizik kurallarıdır. Yani fizik kuralları her seyi belirler.

yukarda saydıgım futbolcular diğer futbolculara nazaran oldukça fazla kas kütlesine sahipler. Yukarıdaki boksör aynen kendi kilosundaki adamlara ters orantılı.

Bunlar hep denenmiş ve ispatlanmış çalışmalar.

ayrıca koşu derseniz sizlere özel timleri örnek gösteririm.

Özellikle sırtında 40-50 kilo ile günde 40-50 kilometre yürüyen, bir maratoncu gibi koşan üstün nitelikli bordo bereli askerleride örnek göstericem.

Dunyanın hiç bir ordusunda bir eşi benzeri daha yok.

Bu gun sıradan bir bodyci arkadasımızı alıp sırtına 20 kilo verip bırakın 40 km mesafeyi 10 km dağda bayırda yürümeye gönderseniz pert olur daha 5. km de pili biter.

Bakın bunlar hep ispatlanmış çalışmalardır diyorum.

Bu gun özel harp gücüne sahip askerlere örnek

Bir hitlerin kurdugu özel ordu ve bordo bereliler delta force gibi askerler mevcut.

size bu örneği niye verdım. Bilmiyorum bir bordo bereli gordunuzmu.

Emin olun o fizikleri ile neler yaptıklarına şaşırıp kalırsınız. Aramızda hiç birimiz yaptıklarını yapamayız iddia ediyorum.

Yani her şey görüntü ile ilgili değil, yanlış bilen arkadaslarımız varsa dogrusunu öğrensinler.

Son düzenleme:
yapamaz , edemezlerle konuşmak yada tartışmak istemiyorum, neyi kanıtlamaya çalıştığını da anlamadım, kolay gelsin.

yapamaz , edemezlerle konuşmak yada tartışmak istemiyorum, neyi kanıtlamaya çalıştığını da anlamadım, kolay gelsin.

bir şey kanıtlamak pesinde değilim.

sadece doğru olanı burada anlatıyorum. Kaldıki yeni başlayan arkadaşlarımız bu tarz konulardan cok etkilenmekteler.

Güçlü olmak ile ilgili konuyu, ağir kaldırmaya bağlıyorlar.

Burada hurafelerle mucadele ediyoruz eğer etmessek işte böyle buyuk bir futbolcu kollarının ince oldugu konusunda eleştiri alır.

Bilgisizce ve nedensizce.

Back
Yukarı