Kızlar neden kaslarımızın ıgrenc oldugunu dusunuyor

yahu şimdi eğer bizim kaslarımıza iğrenç diyen kızlar göbekli poposu büyük yada sporla uzaktan yakından alakası olmayan kızlar ise bilinizki kıskançlıktan öyle diyorlar bizim kaslarımızdan iğreniyorlarda merak ediyorum ezici çoğunluk olan göbekli yada sıska vücutlu erkekleri görünce ne tepki veriyorlardır:) direk düşüp bayılıyorlardır belki:) hiç kimse kusura bakmasında benim kaslarıma iğreç diyipde koluna göbekli yada sıska bir erkeği takıp dolaşan kızın düşünceleri umrumda olmaz hatta saygıda duymam dalga geçerim açıkcası ben o kadar emek vereceğim vücuduma iğrenç diyecek eleman göbeği salacak yada sıska olacak ideal vücutlu diyecek hadi be oradan derim açıkcası birde şuda var kilo problemi olan bayanlar yanlarında fit vücutlu erkek istemiyorlar kıskanıyorlar çünkü bunu artık kabul edelim sporcu bir bayan uçuk ölçülerde kas olmadığı sürece sporcu erkekleri sever zaten istesekde ezici çoğunluğumuz uçuk ölçülerde kas yapamayacağımız için sorun yok ha diyeceksiniz kızların bir bölümünün kilo problemi var diğer bölümü spor yapmadan biçimsiz zayıf biz ne yapalım o zaman bu laflara alışmamız gerekiyor seçiçi olmamız gerekir böylece kızlar yüz bulamayınca belki spora başlarlar iğrenç dediklerinde bunun aslında kıskançlık olduğunu kabul etmemiz gerekiyor

Son düzenleme:
evet arkadaslar :) bole bır baslık goremedım ve acıyım dedım acaba neden boyle dıyorlar cok merak etmısımdır hep ıgrenc olan nedır ? :confused::confused: yolda 1000 kere laf yemıs bırı olarak bunun bır cozumunu arıyorum arkadaslar :D
sporla alakası olmayan kıskanç ve biraz da göbekli hatun kişisinin uydurması, abartılı hacim kazanılmadığı sürece

Bence kızlar beğense bile beğenmemiş gibi yapıyorlar (bazıları gerçekten beğenmiyor zevk meselesi ben nasıl beğeniyorsam bunun tersi de mümkün sözüm onlara değil) çünkü dışarıdaki çoğu kız göbekli veya kilolu zayıf olanı da çelimsiz doğruya doğru karşıdaki erkek gayet fit vücutlu olunca ister istemez çekemiyorlar, çünkü kendileri o göbeği ne yapsalar veremiyorlar,erkeklerin de öyle olmasını istiyorlar ama içten içe kaslı erkeklere de vay be vücuda bak diyorlar çaktırmadan bakıyorlar bunu bir kadın olarak söylüyorum :) yani beyler siz doğru yoldasınız kaslarınızı çirkin buluyorum diyenlere kulak asmayın, yola devam:))))

Bende böyle düşünüyorum hep kendinizi kız yerine koyun diyorum en basit. Yanında her kız güçlü erkek ister. Yolda kaslı bi erkek görsen sonra yanındaki sümsüğe baksan morali bozulur insanın. Sonuçta atıyorum erkek x bi vasat kızla çıkıyorsun yolda manken gibi bi kız görüyorsun e ona bakıp iç geçirirsin yani. Açık sözlülüğüne hayran kaldım süpersin gerçekten:)

Ayrıca Rockybalboa'ya da yine katılıyorum abazanlıktan buharlaşsanız bile seçici olun. Siz gidip kezban gibi kızlara yazarsanız body yapan adamlar hakkında genel bi ön yargı var zaten. Hani kız bulamamış vücut geliştirmeye başlamış hava atmaya çalışan falan gibi aptalca bişey var. Seçici olun her kıza yazmayın vasatları ayıklayın aradan. Geç bile olsa bekleyin farkınızı koyun ortaya, cool olun biraz. He çok güzeli denk gelirse biraz coolluğu bırakabilirsiniz:D

Son düzenleme:
Gerek internetten gerek yakında tanıdığım kişilerden birisi bile şu zamana kadar iğrenç demedi kızlar vücutlu erkekleri zaten severler biskolata reklamı çıktı tüm kızlar reklam başında sonra sanal ortamda yazdıkları şey 'Biskolata reklamında türk erkeklerde var mesela ağaç masa vb' Türkiye spor açısından gerçekten çok fakir bir ülke spor diyince zenginlik geliyor akla..Birşeylerin değişmesi gerekiyor artık plajda gördüklerinde erkekler olsun bayanlar olsun hepsinin gözleri bizim üstümüzde yine..Bir Coleman Cutler gibi olmak gerçekten bence de kötü istesemde olamam zaten ama fit ve hatların belli olması gerçekten çok iyi..En sevdiğim vücut tipi yapabilirsem eğer bu vücut yeterli bana.

bodybuilding1.jpg

Gerek internetten gerek yakında tanıdığım kişilerden birisi bile şu zamana kadar iğrenç demedi kızlar vücutlu erkekleri zaten severler biskolata reklamı çıktı tüm kızlar reklam başında sonra sanal ortamda yazdıkları şey 'Biskolata reklamında türk erkeklerde var mesela ağaç masa vb' Türkiye spor açısından gerçekten çok fakir bir ülke spor diyince zenginlik geliyor akla..Birşeylerin değişmesi gerekiyor artık plajda gördüklerinde erkekler olsun bayanlar olsun hepsinin gözleri bizim üstümüzde yine..Bir Coleman Cutler gibi olmak gerçekten bence de kötü istesemde olamam zaten ama fit ve hatların belli olması gerçekten çok iyi..En sevdiğim vücut tipi yapabilirsem eğer bu vücut yeterli bana.

bodybuilding1.jpg

bence Cutler a çoğu kız hasta :) Ronnie Coleman a da hasta olanlar çoktur bence.
örn: seda sayan..

o zaman sen angelina jolie sin :) neden kadın olduğuma inanmadınız anlayamadım, kaslı erkekleri beğenen o kadar çok kadın var ki bunda tuhaf olan nedir?

olay kızların kaslı erkek sevip sevmemesi deyil çünkü sever sevmez orası ayrı zevk meselesi. kızların hangi kelimeleri nasıl kullandıklarını çok iyi bilirim neyse mevzuyu uzatmıyım yutan buyursun inansın beni alakadar etmez.

ben bi kızla facedeki fotoğrafım üzerine konuştuğumda kendisi vücudum için çok aşırı olmuş daha yapma igrençleşme demişti. Taki yanındayken üstsüz kalana kadar. Oturdu beni seyretti ve inceledi :)

bence iğrenç bulunan kaslı vücut değildir.Kalın bel ve estetik unutulup şişirilmiş kaslardır.

bence Cutler a çoğu kız hasta :) Ronnie Coleman a da hasta olanlar çoktur bence.
örn: seda sayan..

Seda sayan hasta olacaksa ben hemen 150 kilo yağlı bir adam olayım daha iyi :D

Ancak kaslı erkeği kızlar sevmez yalanı nereden çıktı bilmem. Madem kızlar kaslı erkek sevmiyor

Biskolata erkekleri

Brad Pitt

Supernatural erkekleri

Alacakaranlıktaki Kurt adamlar örnek Jacob

Bu adamlar sadece yakışıklıda değil aynı zamanda çok güzel hatlara sahip vücutları var.

Bir örnek daha kıvanç six pack li iken herkes bitirodu film için çöp gibi kaldı herkes iğrenç olmuş diyor. Bakıldığında aynı adam.

Aklıma gelen son bir örnek daha prof yüzücülerin vücutları :D

Çok doğru. Kütleli ve define bir vücut sevmeyen bayan yoktur. İçgüdülerine ters :)

Seda sayan hasta olacaksa ben hemen 150 kilo yağlı bir adam olayım daha iyi :D

Ancak kaslı erkeği kızlar sevmez yalanı nereden çıktı bilmem. Madem kızlar kaslı erkek sevmiyor

Biskolata erkekleri

Brad Pitt

Supernatural erkekleri

Alacakaranlıktaki Kurt adamlar örnek Jacob

Bu adamlar sadece yakışıklıda değil aynı zamanda çok güzel hatlara sahip vücutları var.

Bir örnek daha kıvanç six pack li iken herkes bitirodu film için çöp gibi kaldı herkes iğrenç olmuş diyor. Bakıldığında aynı adam.

Aklıma gelen son bir örnek daha prof yüzücülerin vücutları :D
ek olarak 1950li yıllarda doğmuş bayanlarda Sylvester Stallone'yi beğenirlerdi.birde bizim gibi ülkelerde neyi beğenip neyi beğenmeyeceğimizi başkaları karar verir bir adamı şiririr medya örnek justin bieber gibi bütün kızlar medyadan etkilenir çoğu kız ona aşık olur durum bu eğer fitness modellerin reklamı yeteri kadar iyi yapılsaydı emin olunki kaslı erkekler moda olurdu. sadece bu konuda değil film,müzik herşey çoğu insanın kendi zevki ve fikri yok başkalarının zevkleri için tartışma oluyor gelişmiş ülkelerde bu durum pek yok oralarda herkesin farklı farklı zevki var.

Algıda seçicilik önemli zira...

Bunlar çok uçuk örnekler, bayan fitness modellere bakarsan gayet çekiciler ve güzeller spor yapmayan bayanlarla kıyaslanamazlar bile.

Aynı şey bizim için de geçerli amaç hoş bir görüntüyse ona göre yapmak gerekir. Örneğin nick auger, marc fitt, greg plitt vs gibi vücutları hemen hemen bütün kızlar beğenirken ronnie,jay cutler tarzındaki vücutları beğenen kız sayısı binde birdir ve bu çok normal.

Son düzenleme:
rahatlıkla dengeli yapılmış ölçülü,özellikle karın kasları belirgin yağ oranı düşük vücutları kadınların begendiğini söyleyebilirim.tabi kişisine göre değişir ama genel olarak kadınların beğenmediğini nerden çıkardınız :) beğenen dilim çok fazla belirteyim.

Son düzenleme:
kızlar kaslı erkekleri seviyorlar ama daha çok fit erkekleri mesela bir jay cutleri hiçbir kızın seveceğini zannetmiyorum güzel bir görüntü yok ortada çünkü

kızlar kaslı erkekleri seviyorlar ama daha çok fit erkekleri mesela bir jay cutleri hiçbir kızın seveceğini zannetmiyorum güzel bir görüntü yok ortada çünkü
yüz olarak yakışıklı olduğundan birde yarışma sonrası estetik göründüğünden üstelik ünlü ve zengin olduğundan Jay Cutler hayranı olan çok bayan var facebook hesabında bayağı iltifat edilmişdi eskiden bayanlar tarafından tabi yabancı kızlardan bahsediyorum

Back
Yukarı