rockybalboa7
Üye
yahu şimdi eğer bizim kaslarımıza iğrenç diyen kızlar göbekli poposu büyük yada sporla uzaktan yakından alakası olmayan kızlar ise bilinizki kıskançlıktan öyle diyorlar bizim kaslarımızdan iğreniyorlarda merak ediyorum ezici çoğunluk olan göbekli yada sıska vücutlu erkekleri görünce ne tepki veriyorlardır
direk düşüp bayılıyorlardır belki
hiç kimse kusura bakmasında benim kaslarıma iğreç diyipde koluna göbekli yada sıska bir erkeği takıp dolaşan kızın düşünceleri umrumda olmaz hatta saygıda duymam dalga geçerim açıkcası ben o kadar emek vereceğim vücuduma iğrenç diyecek eleman göbeği salacak yada sıska olacak ideal vücutlu diyecek hadi be oradan derim açıkcası birde şuda var kilo problemi olan bayanlar yanlarında fit vücutlu erkek istemiyorlar kıskanıyorlar çünkü bunu artık kabul edelim sporcu bir bayan uçuk ölçülerde kas olmadığı sürece sporcu erkekleri sever zaten istesekde ezici çoğunluğumuz uçuk ölçülerde kas yapamayacağımız için sorun yok ha diyeceksiniz kızların bir bölümünün kilo problemi var diğer bölümü spor yapmadan biçimsiz zayıf biz ne yapalım o zaman bu laflara alışmamız gerekiyor seçiçi olmamız gerekir böylece kızlar yüz bulamayınca belki spora başlarlar iğrenç dediklerinde bunun aslında kıskançlık olduğunu kabul etmemiz gerekiyor

Son düzenleme: