Kızlar neden kaslarımızın ıgrenc oldugunu dusunuyor

arnoldu ele alalım.arnoldla yan yana gezerken arnold bu resimdeki gibi durmuycaktır: http://www.itusozluk.com/image/arnold-schwarzenegger_83633.jpg

böyle bir görüntü olacaktır: http://www.celebritysentry.com/wp-content/uploads/2011/01/1294236608-54.jpg

yani bb yapan adam sokakta yanınızda tam definasyon ve pump etkisiyle altında donla yarışma havasında gezmez.kıyafet giyince çokta göze batmayan bir hal alır.

Bide mayoyla gezseydi yani . Bana itici geliyor da anlamadığım neden sizde böyle beni ikna etme dürtüsü oluştu ? Robbert Pattıson da hiç beğenmediğim erkek tipidir ya nerden bulduysa artık. Neyse ya sizi yabancı kız arkadaş hayallerinizle başbaşa bırakıyım ben . Bi ara pembe hayallerden uyanıp gerçek dünyaya geçiş yaparsınız artık.

Sevgili Aeon_Flux ;

Size katılıyorum gerçektende burada ki arkadaşlar hayal dünyasında yaşıyor ,

Arkadaşlar gerçek dünyaya yani yağlı bıngıl bıngıl ay parçası kızlara dönün onlar güzel olan ,

Sizi kandırıyorlar bu sporcu bayanlar doğal olan yağlı selülitli bayanlardır , doğal ve güzel olan yağlı bayanlardır ,

Hem ne o öle kalçası taş gibi her yeri kaya kesilmiş bayanlar ıyyy lütfen yani kaya gibi göğüsleri olan bir bayanı tercih ettiğinizi söylemeyin lütfen ,

Bakın şu iğrençliğe şu rezalet bakın böyle bayan mı olur hiç mantıklı mı , taş gibi kalçalı fazlalığı olmayan her yediğine dikkat eden spor yapan kadın mı olurmuışşşş ... :D

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=njFvixYhHVw&feature=player_embedded[/YOUTUBE]

Saygılarımla , Danny Boy ...

Danny Boy diyorsunki şu fotoğrafdakilerde iğrenç öylemi ne diyim size yağlı balık etli yada spor yapmamış onun için biçimsiz zayıf vücutlu hanımlarla mutluluklar:D

tumblr_lme60ksvOU1qhatv8o1_500.jpg

gina-carano-12.jpg

jamie-eason1.jpg

o kadar gezdim ben tek tük gördümde sen nasıl gördün gerçi size kalsa Stalloneyi bile mr olimpia yaparsınız
icon7.gif
en azından adan spor yapmış 1.70 boyunda sıska yada şişman olmaktan daha iyi olduğu kesin o çoğu abartılı dediğiniz kolu en fazla 40-42cm olan kişilerdir hani benide görsen kimbilir Arnold muamelesi yaparsın
icon7.gif

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:35 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:00 ----------

şunu yazayım ve bu konuyuda böylece kapatayım bizim kızların istemediği adam sanki bu adamda bizim kızlara ayılıp bayılıyor ya
nickaugerf.jpg
ve bizim kızların ayılıp bayıldığı herif
robert-pattinson_84224.jpg
herşey ortada avrupalı hanımlar böyle değil en azından benim tanıştığım kaslı olunca beğenilerini açıkca dile getiriyorlar onun için avrupalı hanımlar diyorum ben tabi avrupalı hanımlarda beğendiği kaslı tip Ronnie Coleman değil ama Stallone Arnoldda utanmadan iğrenç vücutlu demiyorlar

kızların istemediği adam mı:D:D:D:D sen çok yanlış anlamışsın, bu adamı şu kainatta istemeyen kız olamaz. eğer varsa uzaylı falandır. yada kör falan olması gerek.
ama o adam da bizi beklemiyordu tabi o konuda haklısın:(
bahsedilen kitleyle bu adamın uzaktan yakından alakası yok. hiç mi görmedin atlet giymiş el kadar kalmış iri gövdeli kısa boylu tipleri ya onlardan bahsediliyor.

Son düzenleme:
Şu bize laf diyenlerın tıfıl vücutlarından veya koca göbeklerinden iğrenmesem ciddi ciddi tavsiyelerini dinleyip bırakıcam sporu, göbek önden gidiyor yada tam tersi tıfıl çocuk gibi vücut var ortada gelmiş bize laf diyor iğrençsin diye, ya 30 cm kolum olsa utancımdan sokağa çıkmam ben ama gidip demiyorum zayıf birine iğrençsin hiç sevmiyorum böyle diye,

Kıskanmanında bir sınırı olur göz var nizam var bb yapan adam güzel durmuyor demek nedir arkadaş ya o yüzden dibiniz düşüyor, gözlerinizi alamıyorsunuz, nerde vücutlu biri varsa gidip abi ne kullandın ne yedin ne yaptın diye kafasını ütülerken iyi sonra kendiniz bi haltı beceremeyince bizim vücutlar iğrenç olur hele kızlar her fırsatta mıncıklar iç geçirir ama sorsan vücut berbat, sevgilisinin 180 boy 60 kilo vücudu daha iyi.

Son düzenleme:
Şu bize laf diyenlerın tıfıl vücutlarından veya koca göbeklerinden iğrenmesem ciddi ciddi tavsiyelerini dinleyip bırakıcam sporu, göbek önden gidiyor yada tam tersi tıfıl çocuk gibi vücut var ortada gelmiş bize laf diyor iğrençsin diye, ya 30 cm kolum olsa utancımdan sokağa çıkmam ben ama gidip demiyorum zayıf birine iğrençsin hiç sevmiyorum böyle diye,

Kıskanmanında bir sınırı olur göz var nizam var bb yapan adam güzel durmuyor demek nedir arkadaş ya o yüzden dibiniz düşüyor, gözlerinizi alamıyorsunuz, nerde vücutlu biri varsa gidip abi ne kullandın ne yedin ne yaptın diye kafasını ütülerken iyi sonra kendiniz bi haltı beceremeyince bizim vücutlar iğrenç olur hele kızlar her fırsatta mıncıklar iç geçirir ama sorsan vücut berbat, sevgilisinin 180 boy 60 kilo vücudu daha iyi.

katılıyorum,son noktayı koymuşsun,kimse şişman yada çelimsiz birine iğrendiğini söylemezken,bodycilere açıkça söylenmesinin arkasında farklı bir neden yatıyor olmalı,o da kedi-ciğer ilişkisi,madem kızlar beğenmiyor vücudumu,neden ben beğeniyorum? aynaya baktığımda bu kadar hoşuma giden şey nedir öyleyse? bench_O

Bence yaşadığımız sıkıntının nedeni ülkemizde Vg yapan insanların az olması. veya sporun sporla uğraşan insan sayısının ve sporun öneminin yaygın olmaması. Yabancı ülkelerde tam tersi yani kıymetimizi oralara gidince anlıyacaz gibi geliyor bana.. Zaten adam akıllı kız olsaydı ( göbeksiz kılsız çiroz olmayan aklı başında protein tozu diyince ilaç mı o demiyen ) zaten bu insanların özellikle bayanların ağzına laf vermemiş olurduk ne yazık ki ..

Türk kızlarına ait bir özellik buda
TK: türk kızı
YK:yabancı kız

şimdi olayın mantıgı şöyle
2 side ilk yabancı bir kaslı adam görüyor
tk: ayy ne kadar da çekici nerden bizde böyle erkekler hepsi koca göbekli kıllı herifler ıyy .s .s .s
yk: hmm çekici bir beyefendi

şimdi türk bir vg yi görüyorlar aynı derece kaslı olan
tk: ıyy bu kol da ne böyle oha yani hani yapında bu kadar da olmaz (içten içe gidiyor ama kedi uzanamadıgı cigere mundar der beyler)

yk: hmm çekici bir beyefendi

bu olayın benzerini bizzat yaşamıştım ondan yazıyorum
biz millet olarak kız yönünden hep dedigim gibi sansısız yeni nesil den bahsediyorum bu arada

yabancı hanımlarda şu var beğenilerini açıkca söylüyorlar rahatlar bu konuda eğer yakışıklıysanız kasda varsa iltifat edebilir ve yukarıdaki videodaki gibi yanağınıza bir öpücük kondurabilirler:D ancak onlarında beğendiği erkek tipi Ronnie Coleman gibi değil tabiki ama tutupda Nick Augere Sylvester Stalloneye yada Arnolda iğrenç demezler en azından tanışıtığım bayanlar demedi

Karizma sempati ve kas kutlesı bırlesınce cok ıyı bır sınerjı yaratıyor yanı bu tur erkeklere arnold kadarda olsa hıc bı kız raht rahat hayır dıyemez bence...

Bir çok nedeni var. Misal bazıları gerçekten sevmiyor bazıları ise sevgililerinde öyle bir fizik olmadığı için böyle konuşabiliyor. Yada kendi fizikleri pek iyi olmadığı için.

Ama şunu da demek istiyorum yanlış anlaşılmasın;

Bu forumda kaç kişinin fiziği o kadar iğrenç denilebilecek boyutta kütleli ve iyi ? %50 si yeni başlangıçtır %30 u da fit ve olgun kütlelidir.

bodyci gibi degilseniz bal döküp yalarlar beğenmeyen yok tecrübeyle sabit

Back
Yukarı