ataberkim, göğüsteki press hareketlerini 5 set yaptığın taktirde haftada 1 yeterli, zaten o gelişme ağrıları sana göğüs çalışma imkanını vermeyecek, bence bu tarz kaliteli bir supplement desteği ile bütün pressler 5 set yapılıp haftada bir kez çalışılınırsa fayda daha da artacaktır, ayrıca ataberkim sen de yazında bahsetmişsin, program çıkarırken, şu bilgileri aklımızdan çıkarmamalıyız, yorgun kas gelişmez, yorgun kasla yaptığımız idmandan verim alamayız, mesela triceps çalışmasından sonraki gün göğüs girmek anlamsız olacaktır, ya da bicepsin üstüne ertesi gün sırt girmek , sırt ve göğüsteki performansı etkileyecektir.Şunları da biliyorsun zaten göğüs çalışırken triceps çalışıyor, omuz çalışırken yine triceps,sen de söylemişsin sırt çalışırken de bicepsler çalışıyor, bunlara dikkat etmek lazım.
Bunların haricinde verim alıyor olman, gelişiyor olman beni de motive ediyor,ara sıra fotolarımızı ekleyip birbirimize gaz verelim bence

Ben de şu anda nitrotech , anabolic halo ve jack3d ile kombine yapıyorum, geçen haftaki besin zehirlenmesi olmasa herşey daha iyi olurdu, ama yine de gelişim fena sayılmaz, kombinemden memlunum.
Senin de protein miktarını arttırman bence çok isabetli bir karar olmuş, diliyorum ikimizde güzel şeyler elde edeceğiz, bugün bacak günüm benim.Bacak; çalışmayı sevdiğim bir bölge fakat fena halde bitap düşüyorum
Haydi pompalamaya devam...