jack3d ve hyper ac..mass impact.

pazartesini sabirsizlikla bekliyorum gercekten.. tekrar tesekkurler.. Hepsinin maliyeti bu.Buraya gore normal pahali degil.
havalara gelince 32 ye cikti bir ara,sanirim 30 larda devam edecek.. Disarda calisan biri olarak zor bir hava..

az kaldı ataberkim sık dişini, pazartesiye kadar gerek fiziksel gerekse zihinsel olarak dinlen, tüm gücünü topla, birşey kalmadı 2 gün daha sabret.Bu arada dışarda çalışıyorum demişsin, ortamı merak ettim, evinin bahçesine falan mı kurdun aletleri?

yanlis anlamissin, yaptigim normal isim disari da. masa basi bir is degil sicak ,soguk. kar.kis farketmiyor .burada gyme kayitliyim.yakimda yani bir yer aciliyor havuzlu filan, ailecek oraya uye olacagiz.. olaya yuzmede dahil olacak insallah eylul ayinda.65 lira aylik bir sey degil,her seyden yararlaniyorsun.havuz ,gym, sauna filan...guzel anliyacagin.. bu arada oglumlada ilgilenecegim biraz. onun da bir seylere baslamasi lazim 16 yasinda oldu kerata...

şimdi mesajını okuyunca çok güldüm kendime :D

açılacak yeni mekan gerçekten kulağa hoş geliyor, oğlunu da spora teşvik etmen gerçekten çok güzel bir hareket olur, 20 li yaşlara gelince babasına çok dua eder :)

Sonunda gym e baslayabildim. Urunlerim cumartesi gunu elime gecti ve ayni gun biraz daha inceleme sansim oldu. Sabah 5 te kalkar kalmaz ilk isim nito-techi acmak oldu. Su ile iki kasik kullandim ve yaninda 2 kapsul Kre-Alkalin(1500 mg 2kapsul)aldim ve kosturmaca basladi.
Gun icinde iki kere whey protein aldim ve yediklerimle birlikte gunluk protein rakamimi 160 civarinda tutmaya calisiyorum cunku...
Yorucu gunun sonunda vucudumu dinlendimek icin banyodan sonra 1 saate yakin uyudum.(aslinda gym gunum olsada olmasada bunu hep yapiyorum yoksa kendimi iyi hissetmiyorum ve uyumadim zaman cok erken kalktigim icin aksam erken yatmak zorunda kaliyorum, bundan da nefret ediyorum acikcasi).
Kalkinca ilk isim animal stack "i , 2 kapsul Glutamin 1500 mg
ve 2 kapsul krealkalin almak oldu ve 30 dakika sonra jack3d ile gym hazirdim . 10 gunluk aradan sonra bir guc kaybi yasamadim aksine cok iyi ve daha fazla agirlikla guzel bir calisma yaptim.
Set aralari 3 dakikaya yakin ara ve setler arasi cok az dinlenerek agirlik artirarak guzel bir calisma cikardim.
Sadece isinmak icin 10 dakika cardio yaptim ve toplam 1 saatte butun gogus hareketleri bitirdim.
Ve gym sonrasi nitro tech 'i fat free sutle aldim.Tadi yonunden bir sikayetim yok bence elit wheyin cikolatisindan daha iyi bile..Bunun arkasindan 2 kapsul Glutamin le kendimi dinlenmeye aldim. Yatmadan once son kez nitro tech i alacagim.
bu sekilde 21 gun animal stack bitene kadar devam edecegim.
Amacim iyice sekilenmek ve biraz daha hacim, bakalim 21 gunun sonunda neler olacak ?

Bu durumda
sabah nitro tech ve krealkalin
gun ici whey oatmeal, muz ve protein agirlikli yiyecek
gym oncesi Animal stack , kre alkalin,glutamin ve jack3d
gym sonrasi nitro tech ve glutamin
uykudan once hafif protein icerikli yiyecek ve nitro tech seklinde bir suplement destegi oldu.
Ilk defa bu kadar suplementi bir arada kullaniyorum bu arada...
Herkese kolay gelsin...tesekkurler speedtouch bu arada onerilerin icin....

ataberkim sağlık problemlerini aşıp verimli bir idman çıkarmana sevindim,gelişmelerini heyecanla takip edeceğim...

eğer ki 80 kg'ın üstündeysen, protein alımını 160 gr'ın üzerine çıkarmanı öneririm...

Bunun haricinde bu kombineyi 21 günlük değil de şöyle bi 2 aylık olarak planla bence, 2 ayda çok daha fazla gelişme kaydedeceğini düşünüyorum, herşey yolunda pompalamaya devam...

ilk 21 gun demek daha dogru animal stackin paketi 21 gunluk cunku. 21 gun kullanip 1 hafta bu urune ara veriyorsun sonra tekrar ... 1 haftalik aralarda diger urunleri alarak gyme devam edecegim ama..

Her gun bir bolgemi calistiracagim,dun gogustu , bu gunde back. Cok fazla zaman harcamadan gym de calismami tamamladim.. cardioyu sadece isinmak icin 10 dakika yapiyorum ve sonra agirlik..
3 er set halinde , agirliklari artirarak 5 veya 6 degisik hareketle calismami tamamliyorum. Bu da yaklasik 40 dakikaya denk geliyor. Set aralari dinleniyorum, haraketler sirasinda sadece agirliklari degistirmek icin zaman harciyorum. Bu sekilde 5 gun devam edip , 2 gun dinlenecegim..
Kolay gelsin herkese , hedeflerinizde basarilar.

biliyorum tabi ki ataberkim, stak 3 haftadan sonra bir hafta off yapılarak kullanılıyor, fakat ben daha uzun vadeli bir gelişme açısından 2 ay demiştim, aslında sen de ilk 21 gün demişsin zaten aynı düşünceler içindeyiz ikimizde :)

ataberkim şu sıra gerçekten sağlam bir supplement kombinesi uyguluyorsun, sana şu tarz bir idman sistemi önerebilirim, benim hocam ben de bu yöntemi uyguladı ve iyi sonuç aldık, sonuçta her vucut tipi her idman sistemini aynı tepkiye vermez fakat yine de deneyebilirsin...
Bildiğin gibi hareketler hacim verici,ve izole hareketler olarak ikiye ayrılıyor, örnek vermek gerekirse, göğüs için incline bench press ile başlıyoruz, 5 set yapıyoruz ağırlık arttırarak 10-8-6-6-4 gidiyoruz, sonra bir izole hareket giriyoruz mesela incline dumbell fly bu hareket 3 set, ardından dumbell bench press 5 set yine ve cable crossover ile noktalıyoruz, gelmek istediğim nokta şu, kullandığın supplementlerden aldığın verimi arttırmak için idmanlarının şiddetini arttırabilirsin, ben uyguladım faydası gördüm, yeni şeyler denemek lazım bazen ...

saygılar ataberkim, acı yok pompalamaya devam...

3 uncu gunude tamamladim, hemen gozle gozukur bir fark var . Vucudum bu supplement destegine cabuk tepki verdi.170 ile 180 gr protein arasina ciktim. speedtouchun tavsiyesine uyarak.Gun ici yogun calistigim icin cabuk tuketebilecegim bol proteinli urunlere yoneliyorum.bu yonden sansliyim hemen hemen hersey calistigim store da var.
Bu arada havalarin sicak olmasi nedeniylede su tuketimim 3 ltnin ustune cikti. Cumartesiye kadar bu sekilde devam edecegim.her gun bir golgeye calismaya devam. belki gogusu 2 ye cikatabilirim. on kol ve sirti bir gunu sigdirabilrim belki..sirt calisirken , on kol zaten calisiyor bu yuzden ayni gune alacagim sanirim haftaya...
gogus biraz daha onemli benim icin alt gogus kisminin daha iyi sekillenmesini istiyorum cunku...
"don't give up"

ataberkim, göğüsteki press hareketlerini 5 set yaptığın taktirde haftada 1 yeterli, zaten o gelişme ağrıları sana göğüs çalışma imkanını vermeyecek, bence bu tarz kaliteli bir supplement desteği ile bütün pressler 5 set yapılıp haftada bir kez çalışılınırsa fayda daha da artacaktır, ayrıca ataberkim sen de yazında bahsetmişsin, program çıkarırken, şu bilgileri aklımızdan çıkarmamalıyız, yorgun kas gelişmez, yorgun kasla yaptığımız idmandan verim alamayız, mesela triceps çalışmasından sonraki gün göğüs girmek anlamsız olacaktır, ya da bicepsin üstüne ertesi gün sırt girmek , sırt ve göğüsteki performansı etkileyecektir.Şunları da biliyorsun zaten göğüs çalışırken triceps çalışıyor, omuz çalışırken yine triceps,sen de söylemişsin sırt çalışırken de bicepsler çalışıyor, bunlara dikkat etmek lazım.

Bunların haricinde verim alıyor olman, gelişiyor olman beni de motive ediyor,ara sıra fotolarımızı ekleyip birbirimize gaz verelim bence :) Ben de şu anda nitrotech , anabolic halo ve jack3d ile kombine yapıyorum, geçen haftaki besin zehirlenmesi olmasa herşey daha iyi olurdu, ama yine de gelişim fena sayılmaz, kombinemden memlunum.

Senin de protein miktarını arttırman bence çok isabetli bir karar olmuş, diliyorum ikimizde güzel şeyler elde edeceğiz, bugün bacak günüm benim.Bacak; çalışmayı sevdiğim bir bölge fakat fena halde bitap düşüyorum :)

Haydi pompalamaya devam...

4 uncu gunu de bicepsle tamamladim. Bu durumda calisma programim su sekilde olustu.

pazartesi... gogus
sali............back
carsamba...omuz
persembe...biceps
cuma.........triceps ve abs.
cumartesi..off
pazar........off.

zaten her gun supplementlari almaya devam ediyorum..Bu kadar cabanin ardindan insallah guzel bir sonuca ulasirim..

ataberkim program güzel gözüküyor fakat sırt nerde?Sırtı es geçmedin işallah :)

eğer sırtı koyacak yer bulamadıysan şu şekilde yapabilirsin...

pazartesi-göğüs ve biceps
salı-bacak
çarşamba-abs,obliques

ataberkim , bu kadar emek karşılıksız kalmaz , sen pompalamaya devam et...
perşembe-omuz
cuma-sırt ve triceps
cumartesi-off
pazar-off

Cuma gununde abs ve ticepsle tamamladiktan sonra 2 gun dinlenme ile gecti. Bu gun gogus calisirken limitleri zorladim.
3 saate yakin bir zaman gecmesine ragmen antremanin ustunden kollarim ve gogusum agri icinde..
Supplement desteginden bayagi mennunum..Pompalama devam..

ataberkim iyi gidiyorsun...

benim nitrotech bitti, onun yerine universal whey protein aldım, tadı falan güzel, çözünürlüğü de iyi, bu arada jack3d de bitti, yeniden almayacağım zaten hiçbir fayda görmemiştim, son sırt idmanında güç düşüşü yaşamadım, yarın göğüs günü ,bu aralar motivasyon sıkıntısı çekiyorum umarım yarın ki idman iyi geçer...

Bu arada muscletech anabolic halo'dan da gayet memlunum bence işe yarayan bir supplement, en azından işe yaradığı hissiyatını iyi veriyor...

Bu gun istemiyerek ara vermek zorunda kaldim.Aslinda izin gunumdu ama okyanus ve plaj beni cok yordu.Eve gelince o gucu bulamadim kendimde.. Cumartesine sarkacak artik ..
halo yu bb de ilk basladigim zaman kullanmistim, tadi hakkinda bir yorum yapmayacagim ,ama kullandigim zamanlarda resmen kaslarim tas gibi isi. icer icmez hissediyordum. ikincisine nedense baslamadim..
jack3d ye bitince ben de bilmiyorum, 4 kutu bu. Bende degistirsem iyi olacak sanirim.. Belkide bsn e donebilirim..belki gaspari.

Merhaba,

Az önce GG'den Jack3D sipariş ettim. Yalnız elimde Creatine'de var. İkisini nasıl kombine etmek gerekiyor?. İşin kötüsü Protein'de kalmadı. Şuan istediğim ürünü ne yazık ki bulamıyorum. Şimdi ilk kez bir Nitrit Oksit ürününü W.Protein olmadan kullanacağım.

creatin recovery ürünüdür, nitrik oksit pre-workout ürünüdür, bunca sayfa yazılmış çizilmiş, forumda milyon kez izah edilmiş, forumu okuyup araştırmanız gerekmekte, bu sizin faydanıza olacaktır göreceksiniz...

jack3d idmandan 30-45 dk önce, creatin de idman sonrası ama yüklemeli kullanıcam derseniz, forumda bilgiler mevcuttur...

Ataberkim; bugün inanılmaz hard-core bir göğüs idmanı yaşadım, inanılmaz bir güç artışı var ve sürekli artıyor, gerçekten inanılmaz 1 ay önce dediğim 'bir güç patlaması yaşamam lazım artık' lafı nihayet yerini buluyor, bugün 114 pound 12 tekrar ile başladığım incline bench presste son set 4 tekrarda 164 poundu gördüm, gerçekten inanılmazdı, aynı şekilde dumbell bench pressler de tamemen yardımsız çıktı, gerçekten sevindirici.Bunlar sana da umarım gaz verir,senin de motive edici yazılarını bekliyorum, neydi sloganımız; '' pompalamaya devam''

Bir haftanin sonuna daha geldik, bu hafta cumartesiye sarktim,Yarin ki calismadan sonra 2 hafta bitmis olacak..simdiden 1 inci kutu nitrotech bitmis durumda .. Cok iyi bir calismanin ardidan dinlenmeye cekildim.gozumden uyku akiyor neredeyse...

Dumbell bench presi bende yardimsiz 80 pound each yapabiliyorum.(160 pound).makinde 220 e kadar cikabiliyorum son tekrarda.ilk basladigi zamanlarda yari yari idi bu rakamlar...
pompalamaya devam.

Back
Yukarı