speedtouch
Üye
ataberkim ; dumbell bench press 80 lbs each gerçekten iyi bir ağırlık, supplement kombinasyonunun hakkını verdiğin her halinden belli , tahmin ediyorum sende de periyodik bir güç artışı var, bu 80 lbs durumu bana da inanılmaz gaz verdi, normalde çarşamba göğüs giriyorum ama şaşırtma olsun diye bu sefer pazartesi günü göğüs giricem,protein alımını kilogram başına 2.6-2.7 lere çıkardım bu sıralar.Universalın wheyi de recovery konusunda nitrotechten çok aşşağı değil bence.Ben de son setimde, senden aldığım gazla 70-70 deniycem.
Bugün omuz günüydü, idmanı mümkün mertebe çabuk bitirmeye çalıştım, güzel bir idman oldu , seated dumbell press son sette 55 pound each yardımsız çıktı, güç arttıkça hareketleri adeleye daha da rahat yedirebiliyorum, idmanların verimi artıyor, yarın dinlenicem, pazartesi gününe güçlü girmem lazım, yarın karbonhidrat yüklemeleri yapıp, protein alımını yine yüksek tutup pazartesiye kadar on omuzu mümkün mertebe incline bench press'e sağlam bir hale getirmeye çalışıcam.
Bol bol yiyelim, pompalamaya devam edelim...
Bugün omuz günüydü, idmanı mümkün mertebe çabuk bitirmeye çalıştım, güzel bir idman oldu , seated dumbell press son sette 55 pound each yardımsız çıktı, güç arttıkça hareketleri adeleye daha da rahat yedirebiliyorum, idmanların verimi artıyor, yarın dinlenicem, pazartesi gününe güçlü girmem lazım, yarın karbonhidrat yüklemeleri yapıp, protein alımını yine yüksek tutup pazartesiye kadar on omuzu mümkün mertebe incline bench press'e sağlam bir hale getirmeye çalışıcam.
Bol bol yiyelim, pompalamaya devam edelim...