jack3d ve hyper ac..mass impact.

ataberkim ; dumbell bench press 80 lbs each gerçekten iyi bir ağırlık, supplement kombinasyonunun hakkını verdiğin her halinden belli , tahmin ediyorum sende de periyodik bir güç artışı var, bu 80 lbs durumu bana da inanılmaz gaz verdi, normalde çarşamba göğüs giriyorum ama şaşırtma olsun diye bu sefer pazartesi günü göğüs giricem,protein alımını kilogram başına 2.6-2.7 lere çıkardım bu sıralar.Universalın wheyi de recovery konusunda nitrotechten çok aşşağı değil bence.Ben de son setimde, senden aldığım gazla 70-70 deniycem.

Bugün omuz günüydü, idmanı mümkün mertebe çabuk bitirmeye çalıştım, güzel bir idman oldu , seated dumbell press son sette 55 pound each yardımsız çıktı, güç arttıkça hareketleri adeleye daha da rahat yedirebiliyorum, idmanların verimi artıyor, yarın dinlenicem, pazartesi gününe güçlü girmem lazım, yarın karbonhidrat yüklemeleri yapıp, protein alımını yine yüksek tutup pazartesiye kadar on omuzu mümkün mertebe incline bench press'e sağlam bir hale getirmeye çalışıcam.
Bol bol yiyelim, pompalamaya devam edelim...

jack3d yerine ne alicaksin speedtouch. Ben hala karar veremedim.gaspari ve bsn arasinda gidip geliyorum.
Bakalim..jack3d almiyacagim kesinlikle bu urune ara vermek istiyorum, uzun zamandir ayni urunu kullaniyorum sikayetimden degil...

Gaspari Superpump benim üzerimdeki etkisini 2 hafta kadar sürdürebildi. Şuan Jack3D kullanıyorum. Gayet muazzam. Fakat bittikten sonra BSN kullanacağım. Ardından tekrar Jack3D'ye geçmeyi düşünüyorum.

ataberkim; gaspari ve bsn 'nin nitric oxide'leri şu anda popüler gözüküyor, fakat ben bsn nox plode nt yi çok merak ediyorum, normal noxplode değil ama ''nt'' olanı , bsn nin sitesinde ''nt'' nin çok daha efektif olduğundan söz edilmiş.1 ay ara verip sonra ''nt'' kullanmaya başlayacağım.

Bu jack3d'in içerik miktarları belli değil, hocam yurt dışından gelince ''hplc'' ile bir analiz yaptırıp içerinde neyden ne kadar var ayrıntılı öğrenicem, bana kalırsa bu jack3d'in biraz dengesiz bir içeriği var , mesela kafein miktarı bence biraz fazla, merak ettim açıkçası.

Bu arada yarın, sırt-bacak girmeye karar verdim, omuzları hard-core bir göğüs idmanına biraz daha dinlendirmek istiyorum.

pompalamaya devam

cok guzel bir gunun ardindan, cok iyi bir idman cikardim.dumbell bench press 80 lbs eachi son sette ilk defa yardimsiz nizami sekilde 5 tekrara cikardim. Su an ustunden 3 saat gecmesine ragmen hala her tarafim sizliyor. Ama baya eglenceli bir calisma idi. ne zamandan beri boyle zevkli calismamistim...Yarin isimde off gunum, plajdan yorgun donmezsem gyme gidecegim , gecen hafta gerceklestirememistim...
gozle gozukur bu guc artisinin yaninda vucudum iyice sekillenmeye basladi. 2 ayin sonunda bakalim ne sekilde olacagim. 21 gunun sonunda resim koymayi dusunuyorum. 2 kutu animal stacka kesin basliyacagim..
"don"t give up"..

Dün ilginç bir şey oldu. Jack3D'yi merak edip 2 ölçek aldım. İdmanım normalde 45 dk sürüyor. Bu defa 20-25 dk kadar uzadı. Şuan sırtım ve omuzumda felaket bir ağrı var. Sanırım ne kadar şiddetli girdiğimi idman sırasında kestiremedim. Acıya olan duyarlılığı kesinlikle azaltıyor :). Kutunun bitmesini iple çekiyorum. BSN'i denemem lazım.

ataberkim verim alıyor olman çok sevindirici, ben de fena gitmiyorum, resimleri beraber koyarız :)
bence 2 ay sonunda gerçekten sağlam bir kas kütlesi inşa etmiş olacaksın, mümkün mertebe düzenin bozulmasına izin verme...

dün bacak sırt girdim, 80 kilo squat 4 tekrar yababildim, sırt idmanıda gayet verimliydi, protein alımını günlük 200 grama fixledim, ve recoveryden memlunum, bugün akşam 18:00 da sınavım var , ardından göğüs giricem, senden aldığım gazla 70 lbs each 4 tekrar dumbell press deniycem, incline bench presste de 175 lbs ile 4 tekrar deniycem, inanılmaz bir gaz var üstümde, haydi hayırlısı pompalamaya devam...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:13 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:11 ----------

ataberkim bir de göğüs programını yazarmısın kendiminki ile kıyaslamak isterim...

saygılar

Incline Dumbbell Press
Incline Dumbell Flyes
Dumbbell Bench Press
Dumbbel flyes
Butterfly
Cable Crossover
Bent-Arm Dumbbell Pullover
Decline Dumbbell Bench Press
Decline Barbell Bench Press

salona her gittigimde 6 cesit hareketi yapiyorum. Mumkun oldugu kadar her seferinde ayni hareketleri yapmamaya calisiyorum. 3 set uzerinden 12, 10, 8 ve son olarak nizami olarak kaldirabilecegim en son agirligi deniyorum.setler arasi agirliklari ayarlarken dinleniyorum. sadece on sette 3 dakikaya yakin dinleniyorum. Tabiki kaslarimim agirligi hissetmesi icin zaman taniyorum cok hizli bir sekilde agirliklari kaldirmaya baslamiyorum. ozellikle indiriken kaslarima zaman taniyorum ki her sekilde hissedebiliyim diye.

Diger bolgelerimide calistiriken ayni teknigi uyguluyorum.Her seferinde baska hareketleri yapmaya calisiyorum. Salonun buyuklugu kalabalik olmasina ragmen bir sorun yapmiyor. Buyuklugu konusunda biraz bilgi veriyim. Sadece 145 adet cardio aleti var numarali. Digerlerini soylememe gerek yok sanirim.
Dun isyerindeki izin gunumdu ve kendimi o sicakta tabi ki plaja attim ve sonrasinda da bahce ile ugrasinca gym bu gune sarkti.Insan bazen iste iken bu kadar yorulmuyor vallahi. Guzel bir calisma kolarimdaki agrilar ve gozumden akan uyku ile bitiriyorum...
'Don 't give up"

Bu haftayi da tamamladik sonunda,animal stackin son haftasi bu. 2 hafta cok cabuk sekilde gecti. pazartesi icin iyi bir dinlenmeye ihtiyacim var. tekrar iyi bir sekilde haftaya baslamak istiyorum..

Bu gun 21 .gunun sonu . Animal stack icin ara zamani , daha once yazdigim gibi 21 .gunun sonunda fotaraf koyucagim demistim.Animal stack urununu tavsiye eden speedtouch"a bir kez daha tesekkurler..Sira ile nisan, hazirann ve bugune ait 3 resim koyacagim. 1.baslangic, 2 . impact mass ,3 ve 4 ise son suplementlerden sonra ki halim.Tabi ki daha calismak lazim eksik cok ama devaaaaaaaaaaaaaam....
43 yasinda oldugumu tekrar yazmak istedim.. tesekkurler..

Eklentiler

• hamit2 011.jpg
    hamit2 011.jpg
    51,7 KB · Görüntüleme: 453
  • jones beach 001 (1).JPG
    jones beach 001 (1).JPG
    57,8 KB · Görüntüleme: 438
  • 45 046.jpg
    45 046.jpg
    57,2 KB · Görüntüleme: 453
  • 45 052.jpg
    45 052.jpg
    51,7 KB · Görüntüleme: 460
Son düzenleme:
sira 2.inci 21 gunluk animal stack ta sanirim 3 kez yapicagim gibi...1 haftalik ara veriyorum animal stack urunune . sonrasi tam hiz devam...

3.uncu gunun ardindan gym de idim. Gogus ve triceps calistim. Animal stak'siz ilk calismam idi, haftaya pazartesi tekrar animal stak"e basliyacagim. Bu arada diger supplemetlere devam...
Uye fotoraflari bolumune koydugum fotoraflar icin cok guzel elestiriler gelmesi beni cok mutlu etti acikcasi ,sanki extra bir guc gibi..
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/2-yillik-calismam-43-yas-t29949.html
Bu arada jack3d yerine asagidaki urunu kullanmaya basliyacagim. duruma gore tekrar jack3d ye donecegim veya bu urune devam edecegim.. cok yeni bir urun bakalim..
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/1-m-r-powder-bpi-t29995.html?p=316797#post316797
Siparimde bonus olarak bsn"nin nt urunun deneme paketcikleride gelicek. Bunu da deneme firsatim olacak. Onuda sizlerle paylasacagim.

Tesekkurler.

back ve biceps gunumdu ve ikinci animal stak"siz calismam idi. Diger urunlerimde elime gecti. pazartesi gunu tekrar basliyacagimanimal stak"e.Bu arada hic kilo alamadigim gibi 1 kiloya yakinda kaybim olmasina ragmen daha sIkI ve kasli bir gorunum elde ettim.Sanirim yag oranim iyice dustu ve kas kutlem arti. yag oranimi olcturme sansim yok gibi 150 $ civarinda bir doktor veya bu isi yapanlarin br randevusu. gereksiz.

jack3d yerine 1.M.R Preworkout urunu kullanacagim. 1 kasik urunun diger urunlerin 3 kasigina esit oldugunu yaziyor kullanma seklinde. bakalim. Pazarteesi gorucegiz.... Bu urunle ilgili paylasimi burada yazicagim ve ayrica diger forumda da olucak.. sanirim kimse henuz kullanmamis bu urunu hayirlisi...
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/1-m-r-powder-bpi-t29995.html

kolay gelsin herkse...

Hazirsaniz baslayalim.jack3d bitmeden 1.M.R kapagini acmamistim. Ustundeki bilgilere gore 1 kasik digerlerin 3 kasigina esit oldugunu gosteriyordu.Ama ufak bir sorun var,1 kasik zaten jack3d nin 1,5 kasigina karsilik geliyor.(bizzat denedim, olctum).jack3d de hic 2 kasigin ustune bugune kadar(4 kutu bitirdim) cikmadim sadece son zamanlarda biraz sorunlarim olmaya baslamisti.
Ilk baslardaki o karincalanma olmuyordu ve artik bir guc artisi olmamaya baslamisti.Ve bugun kapagi acip ve kasigin boyutundan sonra ki saskinligimdan sonra tatli bir koku beni karsiladi. 1.M.R. nin buyuklugu ayni jack3d gibi. Tadi ise daha iyi(Fruit Punch), suyla karisimi cok hizli.bsn xp den de daha iyi bir tadi var.Gerci tad konusunda hic arayisim olmamistir farketmez benim icin.Ve 15 dakika sonra hafif bir his basladi acikcasi daha fazla bir sey bekliyordum ama iste oyle bir sey....
30 dakikanin sonunda gym de idim isinma kosumdan sonra calisma basladim. Biraz sinirlarimi asmak istedim ornegin Incline Dumbbell Flyes calisirken kendimi biraz zorluyarak 40 pound each ile basliyim, 45 ve 50 ile bitiriyorum.Bu gun ise direkt 50 ile baslayip 65 pound ile bitirdim ve bir sey anlamadim desem yalan olmaz...
Diger calismalarimda oyle oldu ilk seferde daha fazla agirliklarla calistim ve bir yorgunluk olmadi cardio haric 55 dakikanin sonunda gayet normal bir sekilde gym den ayrildim...
sonuc ... bu gune kadar kullandigim urunler sirasi ile soyle...

bana gore bsn noxplonetnt en basarisiz urun
onu diger bsn xp izliyor.
Musclepharm bunlarin icinde 3 uncu bence.
ikincilige eski arkadasim jack koyduktan sonra birincilige 1.M.R koyuyooooorum. gercekten iyi ,degisiklik arayanlara iyi ve yeni bir alternatif... insallah denedikten sonra mennun kalirsiniz. Bendeki sonuclari boyle....
sadece gym gunleri kullanildigi icin de avantajli bir durumda,fiyati da makul ulasilmayacak bir rakam degil... Bu durum da 1.M.R ile devam edecegim yoluma...
sevgiler butun forumculara...
bench_Obench_Obench_Okasik esittir..bench_O1 .M.R

1.M.R ie ikinci calismam , asagi yukari butun agirliklarim 10 ile 15 pound arti. Cok mennun kaldim bu urunden. Bu gun ictikten 15 dakika sonra yuzumde bir yanma oldu, sonra normale dondum..

Bu haftayi da tamamladim.. Hemen hemen butun agirliklarimda artis oldu.. Son zamanlarda ayni agirliklarda takilip kalmistIm bu da sIkInti yaratiyordu su an bu sorundan kurtuldum 1.M.R .sayesinde.....

Back
Yukarı