jack3d ve hyper ac..mass impact.

ataberkim;
Bu konu başlığı altındaki bütün mesajlarını ilgiyle okudum ve önerilerini çok önemsedim ve ilgimi çekti kullandığın preworkout ürünler benim de kullandığım bir kaç üründü ama jacked kullanmamıştım ve şimdi BPI Sports 1.M.R Powder demişsin bu aralar tam da arayışta olduğum bir dönem ve yaşadıklarını bizimle paylaşman çok güzel tecrübelerin bu ürünle ilgili bize ışık tutacak sana kolay gelsin..

son halim..

1 Resim Haziran Ayi 2010
2 Resim Eylul Ayi 2010

Kisa bir ara izlanimlerimi yazamadim ama, bu iki resim biraz fikir verir sanirim.. Hala karin bolgemde sorunlarim var.
1 periyot daha Animal stak kullandiktan sonra programimi degistirerek (bu arada daha fazla hacim kazanmayi dusunuyorum) iyi bir diyet ile bu isi tamamlamayi dusunuyorum.. hayirlisi ... devaaaaaaaammmmm....:)

Eklentiler

• 11.jpg
    11.jpg
    79,8 KB · Görüntüleme: 452
  • 12 096.jpg
    12 096.jpg
    42,1 KB · Görüntüleme: 469
cidden çok büyük ve güzel değişimler var peki şimdi jack3d ve 1.M.R arasında gidip geliyorum, kullanmış biri olarak son fikrin nedir? Hala aynı fikirde misin?
1- BPI Sports 1 M.R
2- Jack3d
devaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmm........

once jack3d bence zaman icinde digerine donersin...1.M.R 'nin 1 kasigi 1.5 jack3d ye esit.. no urunlerini cok kullamamis insanlarda bazen 1 kasik jack3d e yeterli olabiliyor, jack3d ileri derecede olanlar icin bir urun. yeni baslayanlara gore degil unutma... o yuzden 1 kasikla baslayabilirsin. digerinde oyle bir sansin yok ........

Benim 2. yılım ve oldukça nox ve preworkout ürün kullandım ama hep aynı sorun bir süre kullandıktan sonra doz arttırmak gerekiyor ve daha sonra artık faydası olmamaya başlıyor...kullandığım ürünlerden bazıları: nano vapor, superpump250, dymatize extreme, n.o xplode ama hepsinde yaklaşık aynı sorunlar bi süre sonra etki iyice azalıyor ara veriyorsun ve yeniden başlıyorsun ama hiçbir zaman o ilk başladığın zaman ki etki olmuyor şimdi senin de buradaki tecrübelerinin de etkisiyle hem jack3d hem de 1 M.R Powder sipariş verdim önce jack3d sonra 1 M.R Powder kullanacağım...Senin paylaşımlarını ilgiyle takip ediyorum çok iyi gelişim sağlıyorsun...
DEVAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMM..........

Benim 2. yılım ve oldukça nox ve preworkout ürün kullandım ama hep aynı sorun bir süre kullandıktan sonra doz arttırmak gerekiyor ve daha sonra artık faydası olmamaya başlıyor...kullandığım ürünlerden bazıları: nano vapor, superpump250, dymatize extreme, n.o xplode ama hepsinde yaklaşık aynı sorunlar bi süre sonra etki iyice azalıyor ara veriyorsun ve yeniden başlıyorsun ama hiçbir zaman o ilk başladığın zaman ki etki olmuyor şimdi senin de buradaki tecrübelerinin de etkisiyle hem jack3d hem de 1 M.R Powder sipariş verdim önce jack3d sonra 1 M.R Powder kullanacağım...Senin paylaşımlarını ilgiyle takip ediyorum çok iyi gelişim sağlıyorsun...
DEVAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMM..........
tesekkurler.. ben de uzun zamandir ayni kilodayim,kas kutlem artiyor ama daha kilo almiyorum...mesala bicepsim 31 cm den 39 cikti... 3 aydir 39 daha fit ve kas kutleli ama hala 39..acikcasi yardima ihtiyacim var bu konuda....biraz daha kilo almak istiyorum..

Gördüğüm kadarıyla oldukça iyi yoldasın ve de çok başarılı bir dönem geçiriyorsun... Benim boyum 1.72 kilom 82 ve kollarım 41.5 ama biraz göbek çıkmaya başladı gerçi şimdilik sorun yok. Yeni ürünler araştırıyorum; preworkout, postworkout, intro. Benim için her zaman içerik önemli olmuştur tatları çok önemsemiyorum faydası olsun yeter. Azmin elinden hiçbirşey kurtulamaz çalışmaya devaammmm...

2 . periyotta bugun bitti. bir 21 gun daha sona erdi. 1 haftalik aradan sonra 3 kez ayni sekilde devam edecegim ve 2 haftalik bir ara vermeyi dusunuyorum...thums:

Ben de 3 kutu jack3d ve 3 kutu 1 M.R siparişi verdim geldiklerinde önce jack3d kullanacağım sonra 1 M.R a geçeceğim umarım sendeki etkiyi ben de yaşarım...
Hadi devaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmm...

cok ıyı bı sekılde gelısıosun tebrık ederım ılk basladıında kac kıloydun ve sımdı kac kılosun oenebılrmıyım ataberkim
2008 de ilk baslangicim da 82 kilo idim. Tabi ki dengesiz beslenmekten dolayi gobekli bir adam. Sonra tam bilinci olmayan bir 3 ayda 71 kiloya kadar dustum...Bu impact mass ve jack3d ye basladigimda o civarlarda idim. Ilk uc ay icinde inanilmaz bir sekilde kilo aldim 83 kiloya kadar ciktim.
Daha sonra ki donemde impact mass "in yerini muscletech whey aldiktan sonra aldigim kalori sayisi dusunce otomatikman biraz kilo verdim ama kas kaybi olmadan.. Simdi 78 kiloyum ve cok daha kasli bir goruntu ile.. uzun zamandir de bu kilomdayim.. supplement listeme animal stak"i aldiktan sonra daha hacimli bir goruntuye sahip oldum ve kilom degismeden...simdi daha degisik bir program ile devam edecegim. ters pramit ile devam edecegim.
Daha sonra bunlarida paylasacagim.. simdilik biraz durumu korumaya yonelik calisiyorum.. Haftaya basliyacagim sanirim...

ataberkim selamlar :)

uzun zaman oldu sana yazmayalı, malum tatildeydim, vucudu tükettim ve geldim...

1 haftadır idman yapıyorum, 1 aylık aranın ardından güç düşüşü var, tek supplementim universal whey protein, ilk 1 ay hamlık atacağım, kayıplarımı geri kazanmaya çalışacağım, ardından hard-core şekilde devam...

Sana gelicek olursak; gerçekten ciddi bir gelişme var, net şekilde farkediliyor...

Yeni pre-workout'unu gördüm 1 ay'ın ardından denemeyi düşünüyorum veyahut bsn de olabilir...

Bu sezon bizim için verimli geçer umarım, saygılar.

http://www.muscleandstrength.com/workouts/pyramid-volume-training.html

Calisma seklimi degistirmeye karar verdim. Uzun zamandan beri ayni sekilde calisiyorum.Biraz degisiklik yapmam lazim ayni olculerde sIkIsip kaldim. Insallah faydasini gorurum..
Suplement listem henuz olusmadi daha dogrusu siparis edemedim.. Cunku arabamin ustune elektrik diregi dustu ve onun islemleri ile ugrasmaktan bu ise para ayiramadim. Sadece elite whey ve 1.M.R . ile devam ediyorum...Animal stak"in yerine 1.M.R in firmasinin yeni urununu alacagim
http://www.muscleandstrength.com/store/arimedex-hd.html

weightlifter

tekrardan selamlar ataberkim;

bu işlere bir başlayan bir daha bırakabilir mi ki ben bırakayım bak alındım şimdi sana :)

idman programımın 2.haftasındayım ben de, ters giden birşey yok şu anda.

stak'ın yerine kullanmayı düşündüğün ürünü inceledim, ben senin yerinde olsam staktan şaşmazdım, bana pek stak ile boy ölçüşebilecek bir ürün gibi gelmedi açıkçası, hem faydasını gördüğün şeyi neden bırakmayı düşündün anlamadım...

sanırım 2 ay oldu seninle son konuştuğumuzdan bu yana, seninle tartışıp hazırladığımız supplement kombinasyonu, bu gözle görülür gelişmende ciddi yarar sağlamış diye düşünüyorum, 2-2.5 ay öncesine göre oldukça hacimlenmişsin.

Yeni şeyler denemek güzel ama faydasını gördüğün şeyi kesip başka birşey deneme durumunu bir daha düşün
İdman programını bencede değiştirmen iyi olur, 2 ayı aşkın süredir sanırım aynı programı izliyorsun.

Birazdan idmana gidicem ben de, neydi? Pompalamaya devam :)

Şu an elimdeki n.o.xplode ları kullanıyorum ama 4 kutu jack3d ve 4 kutu 1m.r. siparişi vermiştim ve şu an elimdeler ama onları ilerleyen günler için saklıyorum çünkü yaz aylarında 50 gün ara vermek zorunda kalmıştım biraz düşüş yaşadım şimdi toparlamaya çalışıyorum ve daha ilk günlerden ağır supplement kullanmak istemiyorum bakalım kullanmaya başladığımda nasıl etkiler göreceğimmm...Durmak yok...

http://www.muscleandstrength.com/workouts/pyramid-volume-training.html

Calisma seklimi degistirmeye karar verdim. Uzun zamandan beri ayni sekilde calisiyorum.Biraz degisiklik yapmam lazim ayni olculerde sIkIsip kaldim. Insallah faydasini gorurum..
Suplement listem henuz olusmadi daha dogrusu siparis edemedim.. Cunku arabamin ustune elektrik diregi dustu ve onun islemleri ile ugrasmaktan bu ise para ayiramadim. Sadece elite whey ve 1.M.R . ile devam ediyorum...Animal stak"in yerine 1.M.R in firmasinin yeni urununu alacagim
http://www.muscleandstrength.com/store/arimedex-hd.html

weightlifter
stak değilde gaspari novadex xt yi önerebilirim gerçekten sağlam ürün ben bi daha kullanmayı düşünüyorum

stak değilde gaspari novadex xt yi önerebilirim gerçekten sağlam ürün ben bi daha kullanmayı düşünüyorum
urunu incedim, kullanan 40 yasin ustunde ki insanlar memnun.alinmayacak bir urun gibi durmuyor. acikcasi 30 dolar gibi bir rakam da cok degil denemek icin..bazi insanlar forumlarda saclarinin ciktigini ve sex performanslarinin daha iyi oldugunu bile belirtmisler.....
tesekkurler...

Back
Yukarı