sayın deathlifter , nescafe yi çok nadiren içerim yani ayda yılda bir tükettiğim bir ürün, devamlı ilginiz ve yardım çabalarınız için ayrıca teşekkürler.
Evet arkadaşlar , bugün menüde omuz,sırt,biceps vardı...
öncelikle bugün idman saatine kadar beslenme olayını resmen katlettim elde olmayan sebeplerden ötürü, sabah 8 de uyandım ,8:05 te nitrotech mideye indir, 8:25 te 5 beyaz-2 sarılık oat piye tabağımda hazırdı, 8:50 de kahvaltı bitti.
Bir kaba 200-250 gr yulaf hazırlamıştım ayrıca 2 adet 100 gramlık ton balığım vardı, yanıma alıp okulda yiyecektim, bir anda saate baktım ve geç kaldığımı gördüm, çantamı yerleştiriyim okula yetişim derken , bütün gıdalar evde kaldı, allahtan supplementler çantamdaydı...
Saat 12:30 sularında bir porsiyon nitrotech içtim, 14:00 gibi 2 dolu ölçek jack3d'i içtim , 14:30 I'am Jack3d...
Neck press ile açılışı yaptım normalde 90 pound 12 tekrar girerken , bügün 100 pound 12 tekrar kolay oldu- ardından 120 pound 10 tekrar yine zorlanmadan, 140 pound 8 tekrar limitlerimi zorladı, ama stamina oldukça yerindeydi, ardından shoulder press'e geçtim 20 pound arttırarak 150 pound ile açılışı yaptım 12 tekrar çok zorlanmadım, ardından 170 pound 10 tekrar limtleri zorladı ve 3 ay önce 90 poundla zor yaptığım shoulder presste 190 poundu 8 tekrarda gördüm, herşey yolundaydı...
Ardından sırta geçtim , hareketler sırasıyla lat pull down, rowing machine, dumbell rowing, oldukça hard-core bir sırt idmanı oldu, bu denli pump hissetmek güzel, hala seyiriyor.
Biceps klasikti, barbell curl-hammet curl-arm curl.Ağırlıklar burda artmadı ama performans iyiydi...
İdman; soğuma hareketleri ile 1 saat 20 dk sürdü, bu aralar soğuma olayına en aşşa 20 dk ayırıyorum...
İdmandan hemen sonra bir ölçek cellmass yolladım bünyeye, 15 dk sonra 1.5 ölçek nitrotech ile şenlendim, 1 saat sonra mantarlı et sote, bir adet haşlanmış patates ve bir miktar pilavı afiyetler yedim, 2 saat sonra 100 gram ton balığı tükettim, ve şu anda huzurlarınızda bu yazıları yazmaktayım

İdman saatine kadar bu denli kötü beslenmeme rağmen iyi bir idman çıkarmamı sanırım jack3d' e borçluydum, ama benim beklediğim şey derinlerden gelecek bir kıpırdanma bir enerji patlaması , jack3d sanki daha çok stamina'mı artırıyor benim, güç artışı ise tamamen cellmass ve nitrotech kombosundan dolayı olabilir, ama hala net emin değilim , dediğim gibi Jack3d'den 2 saat önce 200 gram yulaf+1 adet elma tüketip sonra denemek lazım, bakalım zaman bize ne göstericek...
sonsuz saygılarımla