itiraf edelim - rahatlayalim (beslenme ile ilgili)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugün annem lahmacun yaptırmış gelmiş.2 parça yedim.Daha sonra biraz bisküvi yedim belki birazdan dondurma yerim.Neyse yaın antrenman var biraz moral olmuş oldu:D

1 ay boyunca beslenmeme dikkat ediyorum 1 ay sonra vucudum düzene giriyor ve artık kendımı hulk olrak görmeye başlıyorum 1 ay beslenmeme dikkat etmiyorum sonra bakıyorum vucut sönüyor yavas yavas kilo kayıpları yasıyorum saten kılom yeterınce dusuk buda benım moralımıbozuyo 1 ay tekrar dikkat ediyorum diğer aylar öyle öyle :$ :d

Uzun uzun yazmayacağım.

1 buçuk yılda 52 kg verdim son 6 aydır evde sehpa-dumbell ile bu sporu yapıyorum 2 haftada bir de 1 saat sağlam kardiyom var. Yememe içmeme dikkat ediyorum. Yemiyor değilim ama bu forumdan öğrendiklerim ışığında gerekli gıdaları alıyorum o kadar.

Tatlıyı doğal yollarla almaya çalışıyorum, baklava veya çikolata yiyeceksem 2 parçayı geçmiyorum ve 2 haftada bir oluyor bu.

Ama geçen gün yarım kg baklava 2 dilim de mozaik pasta yedim. Hayvanlık mı desem, yoksa vücudu şaşırtma mı bilmiyorum :)

3-4 gün 1500 kaloriyi geçmeden kardiyo yaparak çıkarmayı planlıyorum. Doğru olan bu mudur yoksa yukarıda yazdığım sağlıklı ve VG içeren günlerime devam mı edeyim (yani birkaç hafta içinde tekrar toparlar mı demek istedim)

Teşekkürler...

Kendinize hedef koyarsınız, o hedefe ulaşmadan abur cubur yemezsiniz.

Örnek: 38 cm biceps var, 40 cm olunca 1 porsiyon baklava vs. vs.

Bu tarz hep ileri gidersiniz aksi takdirde başarısız insanların toplaştığı bir konu olur burası.

Hemde 56 sayfa yazı var aboov. :)

Büyük kaçamağa devam ettim 3 gün. Akşamları yarım kilo baklavaya denk gelecek tatlıyı yedim ve karışık yedim. 1.5 yılda ilk kez oldu. Cumartesi - pazar sabah aç karna sağlam kardiyo yapıp o 2 gün ot gibi besleneceğim (protein alımını azaltmadan)

Pazartesi ile birlikte VG'ye devam. Sehpamı ve ağırlıkları özledim :)

3 haftalık sıkı bir diyetle 2 buçuk kiloyu zor verdim. Bugün tartı günümdü ve iyice hırs yaptım. Fakat aşırı baş dönmesi ve tansiyon düşüklüğüne sığınıp akşam saat 08:00 sularında 1 tabak yoğurtlu makarna ile 1 adet minik un kurabiyesini törenle mideye indirdim. Koca bir tabak kurabiye bana bakıyor, bizimkiler de ye diye gözümün içine :D

Pişman mıyım bilmiyorum, olsammı ki acaba?

Herkes bir off günden bahsediyor. Öyle birgün olmalı mı gerçekten?
Olmalı deyin de şu kurabiyeleri de götüreyim usul usul :D

Bu hafta tüm diyeti beslenme altüst ettim yıktım geçtim ortalığı çarşamba 1 büyük boy pizza 2 tane sufle yedim cuma gene iki tane sufle evde abur cubur ne varsa götürdük bugünde 1 sufle azcıkda içki kaçırdım lokantada, bu arkadaşlarım çok bozuyor benim yapmayın etmeyin dedim dinletemedim

Sufle benim için bir yaşam tarzı...

3 haftalık sıkı bir diyetle 2 buçuk kiloyu zor verdim. Bugün tartı günümdü ve iyice hırs yaptım. Fakat aşırı baş dönmesi ve tansiyon düşüklüğüne sığınıp akşam saat 08:00 sularında 1 tabak yoğurtlu makarna ile 1 adet minik un kurabiyesini törenle mideye indirdim. Koca bir tabak kurabiye bana bakıyor, bizimkiler de ye diye gözümün içine :D

Pişman mıyım bilmiyorum, olsammı ki acaba?

Herkes bir off günden bahsediyor. Öyle birgün olmalı mı gerçekten?
Olmalı deyin de şu kurabiyeleri de götüreyim usul usul :D

Bu kadarcık kaçamaktan ne olur canım demiştim kendime.
Fakat bu sabah ekmek niyetine yarım sokak simidi yedim, içim rahattı akşam bu saate kadar.
Akşam müthiş bir baş ağrısı,halsizlik,moral bozukluğuyla dayanamadım yarım kase sütlaç,5-6 tane petibör bisküvi,1 tane kuş lokumu yedim.
Şimdi forumda arama yapıyorum ne olur, kilolar geri döner mi yoksa kaldığım yerden devam edebilir miyim diye :(
Ama bunları yiyince gözüm açıldı, kendime geldim valla...
Yarın şekerimi ölçtürmeye gideceğim bakalım,en son 50ye düşmüştü...

dün 8 baklava (antep - imam çağdaş kare baklava) + 2 fıstık ezmesi yedikten sonra bugün de bulgur pilavı et sote ve ayrandan oluşan güzel öğle yemeğime 1 dilim patatesli börek eklemiş bulundum :(

bugün min 600 kalorilik bir kardio yapıcam umarım :D

O kadar şey yesem intahar ederim artık :D ayda 1 kez yulaflı bisküvi yiyorum artık ondanda pişmanlık duyuyorum artık çok değiştim :D

spora başlamadan hergün en az 2-3 çikolata , cips yerdım :D

bu aralar kendime mukayet olamıyorum
bu gece yatmadan önce
800 gr tavuk
2 domates
2 biber
yarım litre süt
5 mandalina
1 muz
2 kaşık tahin pekmez
yedim şimdi yazarken farkettim yaması bile uzun sürüyor ben bunları bi seferde nasıl yemişim?
bu yediklerimi parçalayıp gün içinde peyder pey yeseydim iyi olurdu

tumblr_mq3wieKsv31r4xcjlo1_1280.jpg

benden gelsin konuyla alakalı :D

Back
Yukarı